Heuga 725 - Tekstiililaatat laajassa valikoimassa

Heuga 725 -mallisto tekee vaikutuksen laajan värivalikoiman ja huomattavan kestävyyden ansiosta. Heuga 725 tarjo…

lue lisää

Vankka mutta mukava, se kestää kovaa käyttöä säilyttäen samalla loistavan ulkonäkönsä. Heuga 725 -maton tekstiililaatat eivät ole vain nopeita ja helppoja asentaa, vaan ne tarjoavat myös suunnitteluvapauden monipuolisuutensa ja joustavuutensa ansiosta.

Heuga 725 tekstiililaatat monissa, raikkaissa väreissä

Elävät värit, jotka kestävät: Heuga 725 -malliston itseasennettavat tekstiililaatat tarjoavat juuri tämän. Laadukas kierrätysmateriaali on lankavärjätty, mikä tarkoittaa, että väri lisätään kuituihin jo langan valmistuksen aikana, mikä antaa sille valtavan kestävyyden. Saman värispektrin eri sävyjen yhdistelmä luo ainutlaatuisen sekoituksen. Laaja valikoima 27 värivaihtoehtoa on vakuuttava, ja se sisältää monia eri värejä eri sävyissä. Heuga 725 -valikoiman perustan muodostavat kuusi eri kirkkaustasoa ja värilämpötilaa omaavaa harmaan sävyä. Sama pätee beigen ja ruskean sävyihin: vaalea “Oyster” antaa ajattoman tyylikkyyden tai hieman tummempi “Copra” lämpimän mukavuuden tunteen. Punaisen värispektri vaihtelee eri sitrushedelmien oransseista sävyistä tulipunaiseen ja moderniin vaaleanpunaisen sävyihin sekä erityisen ylelliseen, samettiseen violettiin. Viileitä värejä edustavat kuusi sinisen sävyä, joihin kuuluu myös säteilevä turkoosi “Turquoise”. Olipa kyse sitten värikorostuksista ja jännittävistä efekteistä, kulkuväylien korostamisesta tai huoneen jakamisesta eri alueisiin - luovuudelle ei ole rajoja Heuga 725:n kanssa. Sen monipuolisuus mahdollistaa myös sen yhdistämisen muihin Heuga-mallistoihin. Heuga 727 -mallisto soveltuu tähän tarkoitukseen erityisen hyvin, sillä siinä on valtava värivalikoima ja Heugalle tuttua laatua.

Heuga 725: Laadukkaat ja kestävät tekstiililaatat

Vaikka Heuga 725:n parhaat ominaisuudet ovat sen monipuolisuus ja upeat värit, laadussa ei ole todellakaan ole puutteita: 100-prosenttisesti kierrätetystä polyamidista valmistetaan hienointa nailonia, joka on tuftattua veluurilaatua ja kestää kovinta kulutusta. Heuga 725 -malliston tekstiililaatat soveltuvat urakkakäyttöön, joten ne ovat ihanteellinen valinta myös julkisiin tiloihin, jossa on paljon liikennettä (KL 33). Työtuolien pyörät eivät voi vahingoittaa lattiapäällystettä, eikä mikään estä lattialämmityksen käyttöä, joten miellyttävän pehmeä jalkatuntuma paranee entisestään. Jalkatuntumasta puheen ollen: mukavuus on myös Heuga 725:n tärkein prioriteetti. Veluurilattian leikatut silmukat ovat samettisen pehmeitä ja ansaitsevat näin ollen luokituksen ylellisyysluokkaan 2 - viihtyisyyden tae. Koska Heugan 725 lattiat vaimentavat askelääniä ja ovat myös yleisesti ääntä vaimentavia, voit myös odottaa hiljaista asuin- ja työympäristöä. Erinomainen palotekninen käyttäytyminen (Bfl s1) ja DS-luistonestoa tarjoava vakaus takaavat myös turvallisuutesi. Tämä tarkoittaa sitä, että Heuga 725 -malliston tekstiililaatat täyttävät tiukimmatkin vaatimukset, ja ne ovat jo osoittaneet toimivuutensa kodeissa, toimistoissa, ravintoloissa ja julkisissa tiloissa.

Kestävät tekstiililaatat: Heuga 725 tuo tyylikkyyttä helposti ja nopeasti

Kuinka mukavaa olisikaan, jos voisit vaihtaa uuden lattian ilman suurempia ponnisteluja ja uskaltautua uuteen. Heuga 725 -malliston tekstiililaatat tekevät sen mahdolliseksi: kätevät neliölaatat 50x50 cm:n kokoisina helpottavat huomattavasti niiden kuljettamista, ja niiden asentaminen ei vie lainkaan aikaa. Heuga 725 on tekstiililaatta, joka ei ainoastaan tuota vähemmän jätettä (ympäristöystävällisempi kuin perinteinen kokolattiamatto!), vaan se ei myöskään vaadi lainkaan nestemäisiä liimoja. Patentoitujen TacTiles-tarrojen avulla tekstiililaatat voidaan kiinnittää vankasti hetkessä. Tekstiililaatat asettuvat itsessään jo vakaasti lattialle, joka on mahdollista laattojen oman painon ja vakaan Graphlex-alustan yhteisvaikutuksen ansiosta. Jos muutat joskus mieltäsi järjestyksestä, sekään ei ole ongelma, sillä yhtä nopeasti kuin tekstiililaatat ovat asennettu, ne voidaan kerätä ja järjestää uudelleen tai vaihtaa yksittäisiä laattoja. Niiden monipuolisuutta voidaan hyödyntää yhdistelemällä niitä toisiinsa sekä muihin mallistoihin, kuten esimerkiksi suosittuun, värikkääseen Heuga 727 -mallistoon, ja ne takaavat lukemattomia erilaisia huonesuunnitelmia.

Tekstiililaattojen valmistaja pitää ympäristöystävällisyyttä korkeassa arvossa

Tekstiililaatat - tuote, joka on erityisen ympäristöystävällinen, koska siinä ei käytetä nestemäisiä liimoja ja koska jätteiden määrä vähenee pienemmän leikkausmateriaalin ansiosta. Heuga 725 koostuu myös 100-prosenttisesti kierrätetyistä nailonlangoista ja säästää luonnonvaroja. Interface-yhtiön tytäryhtiönä kokenut valmistaja keskittyy ympäristöystävällisyyteen myös muilla tavoin: tavoitteena on tulla ensimmäiseksi yritykseksi, joka toimii täysin kestävästi ja poistaa kokonaan kielteiset ympäristövaikutukset. Tätä toteutetaan jo nyt käytännössä Mission zero -hankkeessa: vihreä sähkö, myrkyllisistä kemikaaleista luopuminen ja päästöjen neutralisointi ovat vain muutamia kohtia ohjelmasta, jonka avulla Heuga on hyvässä vauhdissa tavoitteensa saavuttamisessa. Heuga 725 on tekstiililaatta, joka sopii täydellisesti tähän konseptiin ja jonka voit ostaa hyvällä omallatunnolla.

Heuga 725 kätevästi BRICOFLOR-verkkokaupasta

Heuga 725 -malliston koko vaikuttava väripaletti ja muut mallistot, joihin se voidaan yhdistää, löytyvät tietenkin verkkokaupastamme BRICOFLOR.fi!

Plus icon lue lisää