Close icon

Heuga 530 - Tekstiililaatat kaikkiin tiloihin

Heuga 530 -mallisto on erityisen kulutusta kestävä tekstiililaatta, jota on saatavana useissa loistavissa vä…

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 | 23 Tuotteet

Tasaisesti asennettuna vaikutelma on jatkuva ja tasainen, mutta kun laatat asetetaan shakkilautakuvioon, jossa jokainen laatta on käännetty 90°, saavutetaan tietty jännite, joka rentouttaa suoria linjoja viemättä kuitenkaan niiden tasapainoa. Kahden tai useamman värin yhdistäminen toisiinsa on myös mahdollista, ja sen avulla voit sovittaa lattian yksilöllisesti värikonseptiisi. Moitteettoman valmistuksen ja laadukkaiden materiaalien ansiosta Heuga 530 - tekstiililaatat eivät sovellu ainoastaan koteihin, vaan ne soveltuvat täysin myös esimerkiksi toimistoihin- jopa erittäin raskaassa käytössä!

Heuga 530 tekstiililaatat: Tekstuuriset laatat 24:ssä värissä

Karkeakuvioinen silmukka, joka on kudottu täydellisesti yhteensovitetuista saman värin eri sävyisistä langoista: se on Heuga 530. Tämän sarjan tekstiililaatoilla on erityisen kaunis, syvyyttä antava kirjavuus, joka antaa väreille sen tietynlaisen vivahteen. Heuga 530 -paletissa on 24 erilaista väriä. Se, haluatko klassisen, hienovaraisen vai värikkään ilmeen, on täysin sinun päätettävissäsi, sillä Heuga 530 -maton tekstiililaatoilla voi tehdä molempia. Klassisten värien kokoelman muodostavat eri harmaan sävyt - kuten viileän harmaan sävy (Heuga 530 "Silver"), kun taas suklaanruskea, beige ja neutraali taupe laajentavat paletin klassista osaa. Harmaat tekstiililaatat ovat suosittuja niiden hillityn olemuksen vuoksi, joka sopii useimpiin tilohin. Heuga 530:llä on kuitenkin paljon tarjottavaa myös räikeämpien värien ystäville: houkuttelevia sinisiä sävyjä, voimakasta limenvihreää ja ruusun punaista sekä erityisiä muunnelmia, kuten syvän tummanpunaista tai inkiväärin keltaista. Nämä värit eivät kuitenkaan vaikuta vain yksinään, vaan niitä voidaan myös yhdistää toisiinsa ja luoda jännittäviä kontrasteja tai hienovaraisia kuvioita. Ja jos joskus tuntuu siltä, että kaipaat muutosta: Heuga tekstiililaatat tekevät sen mahdolliseksi! Ne voidaan poimia ja asentaa uudelleen hetkessä.

Heuga 530 - Laadukkaat tekstiililaatat

Heuga 530 -malliston korkealaatuinen nailonlanka koostuu 100 % polyamidista. Kuvioidut, karkeat silmukat antavat lattialle houkuttelevan ulkonäön ja ovat lisäksi poikkeuksellisen kestäviä. Heuga-tekstiililaatat erottuu edukseen soveltuvuudellaan liiketiloihin, ja se kestää kovaa liikennettä jopa julkisissa tiloissa ongelmitta (KL 33). Lisäksi turvallisuudestasi on huolehdittu: erinomainen palotekninen käyttäytyminen (Bfl s1) ja DS-luistoneston tarjoama turvallinen pito kuuluvat tämän sarjan vakio-ohjelmaan. Lattia soveltuu luonnollisesti myös työtuolien pyörien alle ja asennettavaksi lattialämmityksen kanssa. Ääntä vaimentavat ominaisuudet ovat erityisen hyödyllisiä kotitalouksissa, joissa on lapsia, tai tiloissa, joissa hiljainen työympäristö on tärkeää. Iskuääntä eristetään jopa 28 dB. Samalla Heuga 530 takaa ylellisen tuntuman, sillä mukavalle lattiapäällysteelle on myönnetty Luxury Class 2 -luokitus. Laadukas tuote, joka täyttää kaikki laatuvaatimukset.

Nopea ja helppo asentaa: Heuga 530 tekstiililaatat

Heuga 530 -maton tekstiililaatat voivat olla visuaalisesti täysin vakuuttavia - mutta ensin ne täytyy asentaa. Jopa tee-se-itse-rakentajille tämä ei ole ongelma näiden tekstiililaattojen kanssa. Helposti asennettavien tekstiililaattojen edut tulevat esiin jo kuljetuksen aikana, sillä kätevä muoto helpottaa sitä huomattavasti. Laattojen asennus voidaan tehdä perinteisesti yhteen suuntaan, jolloin syntyy verkkovaikutelma tai ruutukuvio. Kumpikaan ei ole ongelma: vakaan Graphlex®-taustan ansiosta Heuga 530 voidaan yksinkertaisesti asentaa vain asettamalla ne lattialle, eikä se vaadi nestemäisten liimojen käyttöä. Tämä tarkoittaa, että uutta lattiaa voidaan käyttää välittömästi eikä siitä pääse vapautumaan tarpeettomia haitallisia kemikaaleja. Ja vaikka muuttaisitkin mieltäsi asennustavasta, lattian nostaminen ja asentaminen uudelleen on helppoa sen itsestään kiinnittyvien ominaisuuksien ansiosta. Parannettu mittapysyvyys takaa pitkäaikaisen pitävän otteen, ja leikkausreunan lujuus estää reunojen haurastumisen. Nopeasti asennettavat ja kestävät: näitä ovat Heuga 530 -malliston itse asennettavat tekstiililaatat.

Laadukas ja ympäristöystävällinen valinta

Heuga-yrityksellä on jo pitkään ollut selkeä tavoite, jota se noudattaa tunnollisesti: siitä on tullut kestävä yritys, joka ei enää vaikuta kielteisesti ympäristöön. Osana tätä käynnistettiin "Mission zero" -hanke. Itseasennettavat tekstiililaatat, joissa on vähän jätettä ja joissa ei käytetä liimoja, ovat vain yksi osa isompaa kokonaisuutta, sillä koko tuotanto ja kuljetus on suunnattu ympäristöystävällisyyteen. Jätteiden välttämistä ei harjoiteta ainoastaan asiakkaan tiloissa, vaan myös laajamittaisesti koko yrityksessä, ja neutraalit päästöt ovat tärkeä panos ympäristötietoiseen toimintaan.

Heuga 530 tekstiililaatat kätevästi BRICOFLOR-verkkokaupasta

Tekstiililaatat, jotka kestävät paljon ja näyttävät samalla tyylikkäiltä - Heuga 530 täyttää molemmat kriteerit valmistajalle tyypillisellä 7 vuoden takuulla. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla jäi jotain kysyttävää. Jos Heuga 530 -malliston monet edut ovat vakuuttaneet sinut samalla tavalla kuin meidät, tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja tilaa omasi jo tänään!

Plus icon lue lisää