Ter Hürne Earth Collection – Raikas ja luonnollinen tammiparketti

Haluatko tuoda palan luontoa kotiisi? Ter Hürne Earth Collection -malliston parketit ovat juuri oikea valinta,…

lue lisää

Ter Hürnen parketeilla luot kotiisi luonnonläheisen tunnelman

Ter Hürne Earth Collection -mallisto tarjoaa sinulle tammiparketteja ainutlaatuisen ja aidon puun sävyissä. Mallisto koostuu viidestä upeasta parketista, joista löydät taatusti sinun kotiisi sopivan parketin. Vaihtoehtoisesti voit tutustua ter Hürne Heaven Collection -mallistoon, jonka parketit ovat lähes samankaltaisia, mutta enemmän neutraalimpia tasapainoisen väripaletin vuoksi. Earth Collection -mallistosta löydät parketteja niin harmaan kuin ruskean sävyissä. Parkettilankut tulevat 2390 x 200 mm kokoisina ja ovat suuren kokonsa ansiosta ajaton lattiapäällyste.

Parkettien pinnat ovat pehmeästi harjattu ja öljytty, jonka ansiosta parkettilankuissa oksat ja solmut ovat nähtävillä. Erinomaisen pintakäsittelyn ansiosta nämä öljytyt parketit takaavat miellyttävän ja aidon puun tuntuman. Voit myös tutustua ter Hürne Flemish Heritage Collection -mallistoon, jossa pintakuvio on hieman erilainen.

Erinomainen kulutuspinta tekee parketeista kestävät

Jokainen lattia joutuu kohtaamaan jatkuvaa kulutusta. Ter Hürne Earth Collection -malliston parketit omaavat 3,5 mm paksuisen kulutuskerroksen, jonka ansiosta lattiapäällyste on hyvin kestävä. Suosittelemme, ettet hio öljyttyjä parketteja, jotta parketin erityinen pintakäsittely ei vahingoitu. Suosittelemme sen sijaan, että käsittelet parketin pinnan uudestaan öljyllä 1-2 vuoden välein. Näin nautit pidempään parketin kauniista luonnollisesta ulkonäöstä.

Parketit tukevat kestävää kehitystä

Ter Hürne edustaa korkeita laatuvaatimuksia ja tukee vihreää liiketoimintaa. Valmistajan parketit käyvät läpi säännöllisen laadunvalvonnan ja läpäisevät ne onnistuneesti vuosi toisensa jälkeen. Jo pitkään ter Hürne on eko-instituution ympäristömerkin haltija. Tämä merkki osoittaa, että parketit ovat ekologisia ja vähäpäästöisiä. Parketit ovat 100% tammipuusta valmistettuja ja niiden on todettu edistävän terveellistä sisäilmaa. Jos ympäristöystävällisyys on myös sinulle tärkeä ominaisuus, valitsemalla tämän lattia-asiantuntijan parketin edesautat kestävää metsätaloutta.

Erityisen helppo asennus CLICKITEASY-järjestelmän ansiosta

Korkealaatuisen parketin asentamiseen et tarvitse kalliita työkaluja tai vuosien kokemusta lattian asennuksesta. Patentoidun liitäntätekniikan ansiosta parketin asennus hoituu käden käänteessä! Sinun tarvitsee vain napsauttaa yksittäiset parkettilankut toisiinsa kiinni. Jos haluat kelluvan asennuksen, suosittelemme äänieristyksen asentamista ensin, jotta kävelystä aiheutuva melu voidaan minimoida. Voit myös erinomaisesti yhdistää parketin lattialämmityksen kanssa ja saat mahdollisuuden nauttia lämpimästä lattiasta!

BRICOFLOR verkkokaupasta ter Hürne Earth Collection

Löydät tämän malliston parketit helposti meidän verkkokaupastamme. Haluatko saada paremman kuvan siitä, miltä parketti oikeasti näyttää ja tuntuu, voit käyttää meidän ilmaista näytepalveluamme ja saat parketeista näytteet toimitettuna suoraan kotiovellesi. Haluamme tarjota sinulle tuotteet parhaaseen hintaan ja sen vuoksi tarjoamme paras hintatakuun. Jos haluat tehdä isomman tilauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja teemme sinulle yksilöllisen tarjouksen. Asiakaspalvelumme on täällä sinua varten ja saat heihin yhteyden sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Yhteydenottoasi odottaen BRICOFLOR-tiimisi!

Plus icon lue lisää