Close icon

Turkoosit valokuvatapetit - Raikas ja kevyt tunnelma tilaan kuin tilaan

Turkoosin värisellä valokuvatapetilla voit tehdä seinästä erityisen ilmeikkään ja raikk…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 62 Tuotteet

Turkoosit valokuvatapetit - Väriloistoa parhaimmillaan

Turkoosi väri, jota kutsutaan myös akvamariiniksi, inspiroi ennen kaikkea rauhallisella eleganssillaan, joka huokuu myös turkooseista valokuvatapeteista. Kaksi väriä, sininen ja vihreä, edustavat rauhoittavaa tunnelmaa, rentoutumista ja harmoniaa. Turkoosissa valokuvatapetissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla horisontin laajuus, valtameren syvyys, metsän rauhoittava aura ja viidakon eksotiikka.

Tummempi turkoosi näyttää hyvin tyylikkäältä, ja se muistuttaa smaragdeista ja meren syvyydestä. Ekspressiivisen turkoosi valokuvatapetti voidaan yhdistää ennen kaikkea luonnollisiin ja maanläheisiin väreihin. Vaaleammissa sävyissä, kuten mintun tai syaanin sävyissä, seinäpäällysteet näyttävät hyvin eksoottisilta, jotka sopivat siten hyvin selkeisiin ja moderneihin tai skandinaavisiin sisätiloihin. Turkooseista valokuvatapeteista löydät ennen kaikkea lukuisia vesiaiheita, kuten Etelämeren saaria ja vuoristojärviä, joissa on kristallinkirkasta vettä.

Turkoosit valokuvatapetit luontoaiheilla

Verkkokaupastamme löydät useita turkooseja valokuvatapetteja. Valokuvatapetit maisemalla -kategoria on erityisen laaja, joten sinulla on mahdollisuus lähteä matkalle ja kokea sisustus uudesta näkökulmasta. Eksoottiset Etelämeren saaret luovat jatkuvaa lomatunnelmaa ja tuovat kesän seinillesi ympäri vuoden. Viidakkoa ja kirkkaita jokia ja puroja sisältävillä valokuvatapeteilla on erityisen virkistävä ja rauhoittava vaikutus, kun taas vuoristojärvet luovat hieman alppimaista tunnelmaa. Valokuvatapetit luontomotiiveilla on laaja kategoria, josta löydät maisemien lisäksi myös kukka-aiheita, kuten orkideoita ja voikukkia turkoosissa värissä.

Turkoosit valokuvatapetit - Luova ja persoonallinen

Turkoosi valokuvatapetti sopii myös erityisen hyvin nuorekkaisiin ja trendikkäisiin sisätiloihin. Luontoaiheiden lisäksi löydät verkkokaupastamme myös lukuisia graafisia ja abstrakteja valokuvatapetteja. Valitse esimerkiksi katseen vangitsevat valokuvatapetit apinoilla, skandinaaviseen tyyliin tehdyt tilkkutäkkitapetit tai valokuvatapetit ikkunoilla, jotka avaavat näkymän kauniisiin maisemiin ja puutarhoihin.

Etenkin trendikkäissä kahviloissa tai baareissa turkoosit valokuvatapetit luovat harmonisen ja trendikkään ilmapiirin. Moderni turkoosi valokuvatapetti voidaan yhdistää ennen kaikkea kuparisiin kalusteisiin, mustiin yksityiskohtiin ja erilaisiin huonekasveihin. Myös luonnontekstiilit ja maanläheiset värit sopivat turkoosin kanssa luomaan kauniin tilan.

Turkoosit valokuvatapetit monipuoliseen sisustukseen

Turkoosin värinen valokuvatapetti ei ole monipuolinen ainoastaan maukkaan värimaailmansa ansiosta, vaan myös erityisen kestävyytensä ansiosta, sillä suurin osa valokuvatapeteista on kuitukangastapetteja. Näiden etuna on, että voit levittää liisterin suoraan seinälle. Lisäksi turkoosit valokuvatapetit sopivat myös keittiöön tai kylpyhuoneeseen, sillä ne ovat vedenkestäviä, ilman ja höyryn läpäiseviä ja mittasuhteiltaan vakaita. Jotkin valokuvatapetit voidaan jopa puhdistaa helposti kostealla liinalla.

Voit nauttia turkoosista valokuvatapetistasi vielä vuosienkin jälkeen, sillä se on valonkestävä ja värikylläinen. Jos päätät jossain vaiheessa ostaa uuden tapetin verkkokaupastamme, vanha tapetti on helppo irrottaa ja se voidaan joissakin tapauksissa jopa käyttää uudelleen.

Turkoosin valokuvatapetin ripustaminen seinälle

Koska useimmat valokuvatapetit ovat kuitukankaisia, uuden turkoosin valokuvatapetin kiinnittäminen on erittäin helppoa, ja tarvitset vain tavalliset työkalut. Ensinnäkin sinun on varmistettava, että seinät ovat kuivat ja sileät, sillä epätasaisuudet voivat myöhemmin näkyä tapetissa tai tapetti voi jopa irrota. Uusi tapetti on parasta kiinnittää tasaisessa, noin 20 °C:n huoneenlämmössä. Helpottaaksesi asennusta sinun kannattaa hahmotella viivat seinään lyijykynällä vatupassia hyödyntäen. Mieti siis etukäteen, mihin haluat sijoittaa valokuvatapetin keskipisteen.

Sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaan, jottei liisteriin muodostu paakkuja. Huomioi, suositteleeko valmistaja puskusaumausta vai päällekkäistä asennusta. Levitä liisteri mahdollisimman tasaisesti seinälle ja sivele tapettikaistale seinälle tapettiharjalla ylhäältä alaspäin. Voit tasoittaa tapettien väliset aukot ja ilmakuplat saumausrullalla, ja ylimääräinen liisteri on pyyhittävä nopeasti pois tapetilta.

Turkoosit valokuvatapetit tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupassamme useat tapettivalmistajat tarjoavat innovatiivisia ja kauniita turkooseja valokuvatapetteja. Walls by Patel tai Livingwalls ovat mainitsemisen arvoisia valmistajia, joiden valikoimasta löydät varmasti omaan tyyliisi sopivan vaihtoehdon.

Tilaa turkoosit valokuvatapetit kätevästi netistä!

Valitse oma turkoosi valokuvatapettisi ja hyödynnä verkkokauppamme palvelut. Saat poikkeukselliset tapetit parhaaseen hintaan parhaan hintatakuun ansiosta. Suurempia remontteja varten tarjoamme myös mahdollisuuden pyytää yksilöllistä tarjousta, jotta voisit säästää vielä enemmän.

Onko sinulla kysymyksiä, toiveita tai ehdotuksia? Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Neuvomme sinua mielellämme tapetointiin liittyvissä kysymyksissä, joten odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää