Close icon

Punaiset valokuvatapetit - Näytä tylsille seinille punaista korttia

Punaisella valokuvatapetilla on erityisen stimuloiva vaikutus, ja se säteilee lämpöä, voimaa ja dynaam…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-20%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 76 Tuotteet

Punaiset valokuvatapetit: Voima ja toiminta

Punainen väri on hyvin lämmin, ja siksi se sopii erinomaisesti asuintiloihin. Olohuoneessa punaisella valokuvatapetilla luodaan viihtyisä ja piristävä tunnelma, kun taas makuuhuoneessa se lisää hieman romantiikkaa. Jotta huoneen ilme ei olisi liian voimakas, voit tapetoida vain yhden seinän tai yhdistää se muihin hillitympiin väreihin. Erityisesti aasialaiset sisustustyylit voidaan toteuttaa yhdistelemällä mustaa ja luonnonmateriaaleja punaisen valokuvatapetin kanssa.

Verkkokaupassamme olevat punaiset valokuvatapetit eivät tietenkään ole kaikki yksivärisiä, vaan niissä on myös nykyaikaisia aiheita, teemamaailmoja luonnosta tai abstrakteja koristeita. Näin voit toteuttaa persoonallisen tyylisi punaisella valokuvatapetilla ja viedä sisustus punaisen langan läpi. Sinulla on myös mahdollisuus koristella katto, viisto katto tai ovet punaisella valokuvatapetilla seinien lisäksi.

Ruusunpunainen vai kirsikan punainen: Punaiset valokuvatapetit luontomotiiveilla

Luonnosta löytyy punaisen eri sävyjä, jotka ennen kaikkea kertovat lämmöstä ja kesästä. Valikoimastamme löytyvät mehukkaat marjan sävyt, kuten kirsikan- tai mansikanpunainen, romanttinen aamu- tai iltahämäränpunainen sekä kukkien ja kasvien runsaat värit. Näin ollen valokuvatapetit kukilla, kuten unikoilla, ruusuilla tai tulppaaneilla, innostavat ennen kaikkea punaisen ja sinisen taivaan ja vehreän niityn kontrastilla.

Valokuvatapetit auringonlaskulla luovat hyvin erityisen tunnelman ja huokuvat kodikasta ja lämmintä charmia. Punaisen, keltaisen ja oranssin sekä violetin ja vaaleanpunaisen eri sävyt sekoittuvat toisiinsa. Jos haluat mieluummin hiljaisen ja rauhoittavan tunnelman, sinulle sopivat syksyiset maisemat, puiden lehdet ja oranssinpunaiset puiden latvat. Aurinko luo aina hyvin yksilöllisen valaistustunnelman, jonka voit tuoda kotiin punaisella valokuvatapetilla vuodenajasta tai vuorokaudenajasta riippumatta.

Modernin sisustuksen punainen lanka

Makoisan luonnollisen ulkonäön lisäksi löydät verkkokaupastamme myös punaisia valokuvatapetteja moderneihin sisätiloihin, kuten aidon näköisiä tiilitapetteja, jotka sopivat erinomaisesti teolliseen tyyliin tai loft-ilmeeseen. Nykyaikaisia aksentteja antavat myös mustavalkoiset valokuvatapetit, jossa on taivaanranta. Voit löytää niitä punaisilla yksityiskohdilla, kuten tyypillisillä lontoolaisilla puhelinkopeilla, takseilla tai Golden Gate -sillalla.

Abstraktit ja geometriset koristeet luovat ainutlaatuista dynamiikkaa, kun taas geometriset kuviot tuovat hieman rakennetta ja järjestystä. Eksoottisia valokuvatapetteja ei myöskään kannata jättää väliin: nykyaikaiset värit, kuten magenta ja kirsikanpunainen, tuovat nuorekasta tunnelmaa viidakko- tai palmu kuvioisiin valokuvatapetteihin.

Punaiset valokuvatapetit jokaiseen huoneeseen

Punainen valokuvatapetti ei kuitenkaan sovi vain olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen, vaan se voi myös tehdä vaikutuksen esimerkiksi toimistossa. Punaisen hillityt sävyt sopivat erityisen hyvin luovan ilmapiirin luomiseen. Lastenhuoneeseen on hyvä valita valokuvatapetit palokunnalla, lentokoneilla tai autoilla kirkkaanpunaisin värein. Kylpyhuoneeseen voit puolestaan sopivat hieman erikoisemmat seinäpäällysteet kuten valokuvatapetit majakoilla.

Punaiset valokuvatapetit - Materiaalit ja hoito

Suurin osa verkkokauppamme valokuvatapeteista on kuitukangastapetteja. Tarjoamme kuitenkin myös paperista valmistettuja punaisia valokuvatapetteja, jotka tekevät vaikutuksen edullisella hinnalla.

Kuitukangastapetin erityisenä etuna on, että se voidaan kiinnittää seinälle helposti, koska liisteri voidaan levittää suoraan seinälle. Käytännöllisiä seinäpäällysteitä voi käyttää myös kylpyhuoneessa tai keittiössä, sillä ne ovat vedenkestäviä, ilmaa ja höyryä läpäiseviä ja mittasuhteiltaan vakaita. Jotkin verkkokauppamme valokuvatapetit voidaan jopa puhdistaa helposti kostealla liinalla. Myös turvallisuudestasi on huolehdittu, sillä kuitukankaasta valmistettu valokuvatapetti on paloturvallinen.

Jos jossain vaiheessa päätät valita toisen tapetin verkkokaupastamme, voit helposti irrottaa punaisen valokuvatapetin kuivana ja osan valmistajien valokuvatapetit voidaan jopa kiinnittää uudelleen.

Asenna punainen valokuvatapetti mutkitta ilman, että näet punaista

Valokuvatapetin asentaminen vaihtelee valitusta materiaalista riippuen. Jos kyseessä on paperitapetti, tapettikaistaleiden on annettava liota liisterissä noin 5-10 minuuttia. Kun asennat kuitukankaasta valmistetun punaisen valokuvatapetin etuna on se, että voit levittää liisterin suoraan seinälle. Varmista, että seinä on mahdollisimman sileä ja kuiva ja että valmistaja suosittelee puskusaumausta tai päällekkäistä levitystä. Sivele tapettikaistaleet seinälle sienellä tai tapettiharjalla. Voit tasoittaa aukkoja tai ilmakuplia saumausrullalla ja leikata ylimääräisen tapetin pois tarkasti seinän reunasta.

Punaiset valokuvatapetit tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät runsaan valikoiman punaisia valokuvatapetteja. Lukuisat valmistajat ovat omistautuneet luomaan korkealaatuisia valokuvatapetteja jokaiseen tyyliin ja makuun sopivaksi. Moderni tuotemerkki, kuten Walls by Patel, joka antaa seinille oman äänen ja kansainvälisesti tunnettu tuotemerkki, kuten Livingwalls, joka edustaa ilmeikästä seinäsuunnittelua, odottavat sinua verkkokaupassamme.

Löydä persoonallinen tyyliisi sopiva punainen valokuvatapetti netistä

Valitse persoonallinen punainen valokuvatapettisi ja hyödynnä verkkokauppamme palvelut. Parhaan hintatakuumme ansiosta saat tyylikkään valokuvatapetin edullisesti. Jos tarvitset suuremman määrän tapetteja, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen määrittelemällä haluamasi valokuvatapetin ja tarvittavan määrän, jonka jälkeen teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme kysymyksiä, pyyntöjä tai ehdotuksia varten sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Neuvomme sinua mielellämme valokuvatapetin valinnassa, joten odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää