Close icon

Kultaiset valokuvatapetit – Lämmin ja ylellinen vaihtoehto

Kultaiset valokuvatapetit luovat tyylikkään ja ylellisen tunnelman. Kulta on myös erittäin lämmin…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 121 Tuotteet

Kultaiset valokuvatapetit – Hillitty katseenvangitsija tai ylellinen yksityiskohta

Haluamme tarjota kaikille vaihtoehtoja, jotka sopivat siihen omaan sisustustyyliin. Tämän takia löydät verkkokaupastamme laajan valikoiman erityylisiä kultaisia valokuvatapetteja. Monet ehkä luulevat, että kultaiset valokuvatapetit ovat yliampuvia, eivätkä sovi kovin moneen erilaiseen tilaan. Kultaiset valokuvatapetit ovat tietenkin ylellisen näköisiä, mutta ne voivat myös toimia kauniina ja hillittynä yksityiskohtana. Niitä koristelevat myös monet erilaiset motiivit, aina kukista ja eläimistä abstrakteihin kuvioihin. Yksi todella suosittu vaihtoehto ovat kultaiset valokuvatapetit, jotka jäljittelevät upeita luonnonmateriaaleja, kuten kaunista marmoria. Valokuvatapetit marmorilla ovat samalla ylellisiä sekä luonnollisia, eivätkä ne ikinä mene muodista.

Väri, joka pitää suosionsa – Kultaiset valokuvatapetit

Kultaiset yksityiskohdat ovat olleet todella suosittuja sisustusmaailmassa viime vuosien ajan, ja ymmärrettävistä syistä. Voisi melkein väittää, että kulta aina on ollut suosittu väri sisustussuunnittelussa. Kultaiset valokuvatapetit ovat todella monipuolisia ja sopivat sekä isoihin, ylellisiin huonekaluihin, kuin myös minimalistisempaan sisustukseen. Jos pidät historiallisesta sisustuksesta, kultaiset barokkitapetit voivat olla oiva valinta sinun tilaasi. 

Kultaiset valokuvatapetit modernia sisustusta rakastavalle

Barokkitapetit ovat tietenkin todella klassinen valinta, mutta valikoimastamme löytyy tietenkin myös moderneja vaihtoehtoja. Modernit kultaiset valokuvatapetit luovat yhdistettynä nykyaikaisiin huonekaluihin raikkaan ja tyylikkään sisustuksen. Kun seiniä koristelee kauniit kultaiset valokuvatapetit, sisustus ei kaipaa paljon muita yksityiskohtia. Jos etsit luonnollisempaa vaihtoehtoa, kultaiset valokuvatapetit luontomotiiveilla ovat oikea valinta. Ne ovat yhtä ylellisiä kuin muutkin kultaiset valokuvatapetit, mutta niiden motiivit, joiden inspiraation takana ovat luonto, tuovat luonnon harmonisen ilmapiirin tilaasi.

Kultaiset valokuvatapetit – Eri materiaalit eri käyttötarkoituksia varten

Suurin osa meidän valikoimassamme olevista valokuvatapeteista on tehty kuitukankaasta. Nämä valokuvatapetit ovat todella kestäviä, sekä erittäin helppoja ripustaa. Liima voidaan nimittäin levittää suoraan seinälle, mikä helpottaa ripustamista todella paljon. Sen lisäksi nämä kultaiset valokuvatapetit sopivat erinomaisesti kosteisiin tiloihin, mikä tarkoittaa, että voit luoda ihanan lämpimän ja ylellisen tunnelman keittiöösi tai kylpyhuoneeseesi. 

Kuitukangastapetit eivät myöskään ole helposti syttyviä ja ne voidaan yleensä myös puhdistaa todella perusteellisesti. Jos tapetteihisi sattuisi tulemaan likaa tai tahroja, voit yksinkertaisesti puhdistaa ne kostealla liinalla. Jotkut valmistajat voivat jopa kierrättää vanhat tapetit ja käyttää ne uudelleen. Jos joskus tulevaisuudessa päätätkin ostaa toisen tapetin verkkokaupastamme, nämä tapetit ovat myös todella helppoja poistaa! Monet valokuvatapetit, jotka löydät valikoimastamme, eivät jätä jäämiä tai jälkiä, kun ne poistetaan oikein. Tämä tekee tapettien vaihtamisesta todella helpon ja voit vaivatta uudistaa sisustustasi!

Näin ripustat kultaiset valokuvatapetit kätevästi ja oikein

Jos olet valinnut paperisen valokuvatapetin, sinun on levitettävä liima tapetin kääntöpuolelle ja sen jälkeen liotettava sitä noin 5-10 minuuttia. Ripustaessasi kuitukangastapetteja voit kuitenkin levittää liiman suoraan seinälle. 

Ennen kuin tilaat uudet kultaiset valokuvatapetit verkkokaupastamme, sinun täytyy mittaa seinäsi, jotta voit tilata oikean määrän. Huomio, että valokuvatapetteja on saatavana eri muodoissa, ja jotkut niistä täytyy koota tai leikata oikeaan kokoon. Selvitä myös, jos valmistaja suosittelee, että uudet kultaiset valokuvatapetit ripustetaan hieman päällekkäin tai vierekkäin, että reunat vain koskettavat toisiaan. On myös suositeltavaa piirtää ohjeet lyijykynällä seinille vesivaa’an avulla, jotta voit sijoittaa uudet valokuvatapetit eläimillä mahdollisimman tarkasti.  Varmista sen lisäksi, että seinäsi ovat mahdollisimman sileät ja kuivat. Jos seinissäsi on epätasaisuuksia, suosittelemme vahvasti, että tasoitat ne ennen valokuvatapetin ripustamista. On myös tärkeää, että seinän väri on tasainen, sillä epätasaisuus voi vaikuttaa lopputulokseen. Sisäilma tulisi olla suunnilleen 20 ° C tapetoinnin aikana.

  1. Sekoita liima ohjeiden mukaan ja yritä välttää kokkareita, ne voivat näkyä myöhemmin tapetissa. 
  2. Levitä riittävästi liimaa seinälle mahdollisimman tasaisesti. Älä kuitenkaan vielä levitä liimaa koko seinään, sillä silloin se ehtii kuivua liian nopeasti. 
  3. Ota ensimmäinen tapettivuota ja aseta se seinän ja katon reunaan kulmassa, josta aloitat. Varmista, että tämä liuska on ripustettu oikein, sillä ensimmäinen liuska on välttämätön, jotta lopputuloksena olisi suora ja siisti tapetti.
  4. Tasoita valokuvatapettivuotaa harjaamalla se ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä.
  5. Ylimääräinen tapettiliima voidaan pyyhkiä pois kostealla sienellä
  6. Jatka samalla tavalla seuraavilla vuodilla. Varmista kuitenkin, että motiivi asetetaan oikein.

Lopuksi voit tehdä pieniä korjauksia saumausrullalla ja painelastalla. Kultaiset valokuvatapetit tulisi jättää kuivumaan myös suunnilleen 20 ° C asteiseen sisäilmaan.

Tunnettujen valmistajien upeat ja korkealaatuiset kultaiset valokuvatapetit

Me BRICOFLOR:illa haluamme varmistaa, että seiniäsi koristelevat korkealaatuiset ja kauniit kultaiset valokuvatapetit. Tämän takia löydät valikoimastamme huippuvalmistajien valokuvatapetteja. Nuoret merkit, kuten Walls by Patel ja Livingwalls tarjoavat esimerkiksi todella ainutlaatuisia kultaisia valokuvatapetteja, joita koristelevat upeat modernit kuviot. A.S. Création on yksi maailman parhaimpia tapettivalmistajia, ja heidän kultaiset valokuvatapettinsa tekevät vaikutuksen keneen tahansa.

Walls by Patel - Innovatiiviset kultaiset valokuvatapetit

Designduo, joka on Walls by Patelin takana, on luonut aivan uskomattomia innovatiivisia kultaisia valokuvatapetteja, joita koristelevat erilaiset kuviot. Nämä kultaiset valokuvatapetit sopivat täydellisesti moderniin kotiin. Niistä löytyy geometrisia, urbaaneja elementtejä, barokkityylisiä yksityiskohtia ja niissä näkyy inspiraatio, joka on saatu popkulttuurista. Walls by Patel tarjoaa korkealaatuisia valokuvatapetteja, jotka varmasti auttavat luomaan uniikin sisustuksen.

Osta uudet kultaiset taustakuvat nyt kätevästi BRICOFLOR:ilta!

Voit tutustua upeaan valikoimaamme rauhassa kotisohvaltasi. Vältät siis kaupoissa käymisen stressin, eikä sinun ole pakko käyttää tunteja uusien tapettien etsimiseen! Kun olet valinnut sinulle täydelliset valokuvatapetit, voit tilata ne BRICOFLOR:ilta parhaaseen hintaan, parhaan hintatakuumme ansiosta. Jos sinulla on tulossa isompi projekti ja tarvitset suuria määriä tapetteja voit pyytää meiltä yksilöllisen tarjouksen.

Voit tietenkin myös ottaa yhteyttä meihin, jos sinulla on muita kysymyksiä, toiveita tai ehdotuksia! Asiakaspalvelumme tavoitat sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeellamme. Autamme sinua mielellämme ja odotamme yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää