Close icon

Harmaavalkoiset valokuvatapetit - Hillitty, mutta ei tylsä

Harmaan ja valkoisen valokuvatapetin ilme on hyvin hienovarainen ja hillitty, joten se sopii erinomaisesti rauhalliseen ja…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-20%
origin-claim
-20%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 60 Tuotteet

Harmaavalkoiset valokuvatapetit sopivat jokaiseen tilaan

Hillityn ilmeen ansiosta harmaanvalkoinen valokuvatapetti sopii lähes mihin tahansa sisustustyyliin. Kauniit valokuvatapetit eivät siis sovellu vain kokonaisten huoneiden tai seinien, vaan myös ovien, kattojen tai kattorakenteiden suunnitteluun. Jos haluat korostaa kotisi erikoisempia arkkitehtuurisia ratkaisuja, voit myös tapetoida vain tiettyjä kulmia.

Verkkokaupassamme sinua odottaa laaja valikoima erilaisia harmaavalkoisia valokuvatapetteja. Tyylikäs ja klassinen väriyhdistelmä syntyy valkoisen puhtauden sekä harmaan ja mustan luomasta kontrastista. Hyvin vaaleina sävyinä harmaa-valkoiset valokuvatapetit sopivat erityisesti skandinaavisiin sisätiloihin, mutta myös moderniin maalaistalotyyliin. Tummemmilla sävyillä luot syvyyttä ja tunnelmaa tilaan.

Harmaavalkoiset valokuvatapetit luontoaiheisina

Harmaanvalkoisella luontokuvilla varustetulla valokuvatapetilla voi olla hyvin rauhoittava ja rentouttava vaikutus, ja se sopii siksi erinomaisesti makuuhuoneen suunnitteluun. Hieno ja yksityiskohtainen rakenne oksien, talvimaisemien, herkkien lehtien ja kukkien sekä valokuvatapetti maailmankartan kanssa huokuu kauniita yksityiskohtia ja tekevät tilasta persoonallisen. Lisäksi mustavalkoinen ilme antaa hieman nostalgista charmia.

Kasvimaailman aiheilla varustettujen tyylikkäiden valokuvatapettien lisäksi löydät verkkokaupastamme myös harmaavalkoisia valokuvatapetteja rakenteellisessa ulkoasussa. Voit esimerkiksi luoda modernin tunnelman kirkkaalla tiilimäisellä tapetilla. Marmoritapetit tuovat hillittyä eleganssia, ja puutapeteilla luot rantatalon seesteisen tunnelman.

Modernit harmaavalkoiset valokuvatapetit

Suoraviivaisiin ja selkeisiin sisätiloihin sopivat hillityt harmaan ja valkoisen väriset valokuvatapetit. Geometriset tapetit tekevät vaikutuksen suoralinjaisuudella, kun taas mielikuvitukselliset abstraktit kuviot tuovat dynamiikkaa. Täältä löydät myös erittäin muodikkaita ja trendikkäitä tapetteja viihtyisään hygge-tyyliin, jolle ovat ominaisia pehmeät ja vaaleat sävyt, avarat tilat ja luonnonmateriaalit.

Valitsitpa minkälaisen sisustuksen tahansa, harmaa-valkoinen valokuvatapetti luo avaran tunnelman, jonka voi muokata persoonalliseksi. Voit siis löytää myös epätavallisempia kuvioita tai futuristisia malleja, jotta seinät heijastavat intohimojasi.

Helppo puhdistus: Uuden valokuvatapettisi ominaisuudet

Suurin osa verkkokauppamme valokuvatapeteista on kuitukangastapetteja. Tämän etuna on, että voit levittää liisterin suoraan seinälle ja hyötyä myös muista toiminnallisista eduista. Lisäksi tarjoamme myös muutamia paperista valmistettuja valokuvatapetteja, joille on ominaista edullinen hinta, sekä itseliimautuvia tapetteja ja ovitapetteja, jotka voidaan kiinnittää nopeasti ja helposti.

Harmaan ja valkoisen värinen kuitukangastapetti on myös erittäin helppo kiinnittää seinälle tavallisilla työkaluilla. Lisäksi voit käyttää toiminnallisia seinäpäällysteitä myös keittiössä tai kylpyhuoneessa, sillä ne ovat ilmaa ja höyryä läpäiseviä, vedenkestäviä ja mittasuhteiltaan vakaita. Jotkin verkkokaupassamme olevista valokuvatapeteista voidaan jopa puhdistaa kostealla liinalla ilman ongelmia. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia värien haalistumisesta, sillä tapetit kestävät hyvin valoa. Jos päätät jossain vaiheessa vaihtaa tapetin, vanha valokuvatapetti on helppo irrottaa, ja se voidaan valmistajasta riippuen jopa käyttää uudelleen.

Helppoa kuin mikä: Valokuvatapetin ripustaminen

Riippuen siitä, minkä valokuvatapetin olet valinnut, myös asentamistekniikka eroaa hieman toisistaan. Jos haluat tehdä siitä erityisen helppoa itsellesi, voit käyttää itseliimautuvaa tapettia. Tällöin sinun on vain varmistettava, että pinta on mahdollisimman puhdas ja tasainen, ja muistettava, että itseliimautuvaa tapettia ei voi enää siirtää pinnasta riippuen. Paperitapettien kohdalla on otettava huomioon liotusaika, joka on noin viidestä kymmeneen minuuttia.

Harmaan ja valkoisen värinen kuitukangastapetti on myös helppo kiinnittää ilman varsinaista perehtymistä. Varmista aluksi, että seinät ovat kuivat, sileät ja puhtaat sen jälkeen piirrä seiniin ohjeviivat lyijykynällä vatupassia hyödyntäen. Huomaa, suositteleeko valmistaja vierekkäistä vai päällekkäistä asennusta, ja sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Levitä liisteri mahdollisimman tasaisesti seinälle ja sivele tapettikaistaleet seinälle ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä. Voit leikata mahdollisen ylimääräisen osan pois seinän reunasta ja tasoittaa mahdolliset ilmakuplat tai aukot saumausrullalla.

Harmaavalkoiset tapetit - Korkeaa laatua

Verkkokaupastamme löydät useita tunnettuja valmistajia, jotka ovat omistautuneet täysin korkealaatuisten valokuvatapettien valmistukseen. Olipa kyseessä sitten moderni, graafinen, nuorekas tai klassinen muotoilu, joissa on maisemia, kukkia tai abstrakteja ja epätavallisia kuvioita - valokuvatapettien maailma on laaja, ja löydät varmasti etsimäsi.

Nuori tuotemerkki Livingwalls tekee vaikutuksen muodikkailla ja ajankohtaisilla luomuksilla jokaiseen tyyliin ja pitää ympäristöystävällistä tuotantoa ja parhaiden raaka-aineiden käyttöä erittäin tärkeänä.

Anna seinille persoonallinen ilme valokuvatapetti Walls by Patelilta

Walls by Patel -suunnittelijakaksikko koostuu tekstiilisuunnittelija Kathrin Patelista ja graafisesta suunnittelijasta Mark Patelista. Eri teemamaailmoihin jaetut luomukset sopivat erinomaisesti sisätilojen yksittäisten alueiden jakamiseen. Epätavalliset luomukset ovat erittäin korkealaatuisia, jotta huoneesi saisivat persoonallisen ilmeen, joka säilyy. Korkealuokkaisia digitaalisia painatuksia on saatavilla eri kuitukangastyypeissä, joten saat erityisen kestäviä seinäpäällysteitä, joilla on ainutlaatuinen ulkonäkö.

Tilaa uusi harmaavalkoinen valokuvatapetti netistä

Löydä sinulle ja sisustustyylillesi sopiva valokuvatapetti rauhassa selaillen verkkokauppaamme ja hyödynnä verkkokauppamme palveluita. Parhaan hintatakuumme ansiosta saat tyylikkäät ja laadukkaat valokuvatapetit parhaaseen hintaan. Jos tarvitset suuremman määrän tapetteja, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen ilmoittamalla haluamasi tapetin ja tarvittavan määrän, ja pyrimme laatimaan sinulle parhaat ehdot.

Asiakaspalvelumme on käytettävissä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella, jos sinulla on kysyttävää, pyyntöjä tai ehdotuksia. Neuvomme sinua mielellämme harmaavalkoisen valokuvatapetin etsinnässä ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää