Close icon

Valokuvatapetit vuorilla – Avaavat tilan ja luovat upean tehosteseinän

 Idylliset ja kauniit vuorimaisemat ovat aina olleet suosittuja. Valokuvatapetit vuorilla mahdollistavat näiden …

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 67 Tuotteet

Valokuvatapetit vuorilla – Tekevät mistä tahansa tilasta harmonisen

 Valokuvatapetit vuorilla myötävaikuttavat todella rentouttavaan ja harmoniseen ilmapiiriin. Sen lisäksi ne ovat erittäin monimuotoisia, ja sopivat kaikkiin tiloihin! Upeat vuoret ovat klassinen valokuvausmotiivi, joka toimii vuosi vuoden jälkeen. On yksinkertaisesti mahdotonta kyllästyä luonnon kauneuteen! Valokuvatapetit vuorilla ovat kuitenkin olleet suosittuja todella pitkään, minkä ansiosta valmistajat ovat kehittäneet uskomattomia ja ainutlaatuisia tulkintoja tästä klassisesta motiivista. Inspiraatiota on saatu graafisesta suunnittelusta, urbaanista tyylistä sekä popkulttuurista.

Laajasta valikoimastamme erilaisia valokuvatapetteja vuorilla, jokainen löytää varmaan sen tyylisen vaihtoehdon, joka on täydellinen siihen omaan tilaan! Yksi asia kaikilla näillä erilaisilla malleilla on kuitenkin yhteistä; kaikki valokuvatapetit vuorilla tekevät tilasta avoimemman ja ilmavamman. Voit melkein tuntea vuorten raikkaan ilman! 

Valokuvatapetit vuorilla – Alppien uniikki tunnelma

Alpit on Euroopan suurin ja korkein vuoristo, sekä varmasti tuttu monille. Ainakin heille, jotka rakastavat laskettelua. Alpit omaavat myös todella ainutlaatuisen viehätyksen, jota et löydä muista vuoristoista. Valokuvatapetit vuorilla, joita koristelevat Alppien uskomattomat näkymät, luovat ihanan kodikkaan tunnelman. Oikeilla kalusteilla voit luoda sisustuksen, jossa on sama ilmapiiri, kun idyllisissä mökeissä vuorilla. Valokuvatapetit Alpeilla tuovat ihanat vuorimaisemat kotiisi, ja voit nauttia niistä joka päivä!

Valokuvatapetit vuorilla – Jotain kaikille

Valikoimastamme löydät useita erityylisiä valokuvatapetteja vuorilla. Vihreät niityt, kuvankauniit vuoret sekä pienet mökit koristelevat usein klassisempia vaihtoehtoja. Jos kuitenkin etsit jotain modernimpaa, joka sopii täydellisesti nykyaikaiseen sisustukseen, valokuvatapetit vuorilla, joita graafiset vuoristomaisemat koristelevat, ovat täydellisiä! Näiden tapettien värimaailmat ovat myös upeita. Voimakkaat omenanvihreät sävyt tai hennommat pastellivärit toimivat todella hyvin esimerkiksi valkoisten huonekalujen kanssa!

Romanttinen sisustustyyli on myös ollut erittäin suosittu viimeisten vuosien aikana. Valokuvatapetit vuorilla, joissa kauniit järvet kimaltelevat ja illan viimeiset auringonsäteet värittävät vuoria, ovat oikea valinta tähän sisustustyyliin!

Maailman kauneimmat vuoret – Valokuvatapetit vuorilla

Mahtavia vuoristoja sekä vuoria löytyy maapallomme jokaiselta kolkalta. Klassisten alppinäkymien lisäksi löydät verkkokaupastamme esimerkiksi upeita kalliomuodostelmia, jotka sijaitsevat henkeäsalpaavissa kansallispuistoissa. Nämä valokuvatapetit vuorilla luovat persoonallisen sisustuksen, joka varmasti tekee vaikutuksen kaikkiin. Muissa vaihtoehdoissa vuoristomaisemia koristelevat sekä kuusi- että lehtipuumetsät, auringonlaskut ja -nousut, pilvet, mystiset sumut, purot, järvet sekä tähtikirkkaat yöt. Sinun täytyy vain valita ne vaihtoehdot, jotka sinun mielestäsi sisältävät täydellisen vuoristomaiseman elementit!

Ymmärrämme myös, että eri ihmiset suosivat eri vuodenaikoja, ja että eri vuodenajat sopivat erilaisiin sisustuksiin. Tämän takia haluamme tarjota asiakkaillemme valokuvatapetteja vuorilla eri vuodenajoilla. Valokuvatapetit vuorilla, joita koristelevat lumiset vuoristomaisemat auttavat sinua luomaan raikkaan, mutta turvallisen tuntuisen tilan, kun taas auringonlaskut- sekä nousut tekevät huoneen tunnelmasta kerrassaan lumoavan. Syksyiset vuoristomaisemat, joiden lämmin värimaailma luo erittäin kodikkaan sisustuksen, saa sinut taas haluamaan käpertyä huovan alle ja nauttimaan teekupillisesta. Jos kaipaat todella elinvoimaista ja iloista tapettivaihtoehtoa, valokuvatapetit vuorilla, joissa kesäiset niityt ja siniset taivaat ovat keskiössä (vuorten lisäksi tietenkin), ovat oikea valinta. 

Valokuvatapetit vuorilla ovat oikea valinta mihin tahansa huoneeseen

Kiitos monipuolisuutensa, valokuvatapetit vuorilla todella sopivat kaikkiin kodin huoneisiin, mutta myös yleisiin tiloihin ja toimistoihin. Luonnolla on rauhoittava vaikutus ihmisiin, ja tämän takia valokuvatapetit vuorilla tekevät tilasta harmonisen. Jos etsit uusia tapetteja makuuhuoneeseen, nämä valokuvatapetit todella luovat hyvinvointikeitaan, jossa varmasti rentoudut ja nukut sikeästi. Valokuvatapetit makuuhuoneeseen ovat helppo tapa uudistaa tämän tärkeän tilan sisustusta! Valokuvatapetit vuorilla ovat myös mainio vaihtoehto kotitoimistoon, jos haluat rauhallisen tilan, jossa voit keskittyä työntekoon.

Valokuvatapetit vuorilla – Eri materiaalit eri käyttötarkoituksia varten

Suurin osa meidän valikoimassamme olevista valokuvatapeteista on tehty kuitukankaasta. Nämä valokuvatapetit ovat todella kestäviä, sekä erittäin helppoja ripustaa. Liima voidaan nimittäin levittää suoraan seinälle, mikä helpottaa ripustamista todella paljon. Sen lisäksi nämä valokuvatapetit vuorilla sopivat erinomaisesti kosteisiin tiloihin, mikä tarkoittaa, että voit luoda ihanan harmonisen tunnelman keittiöösi tai kylpyhuoneeseesi. 

Kuitukangastapetit eivät myöskään ole helposti syttyviä ja ne voidaan yleensä myös puhdistaa todella perusteellisesti. Jos tapetteihisi sattuisi tulemaan likaa tai tahroja, voit yksinkertaisesti puhdistaa ne kostealla liinalla. Jotkut valmistajat voivat jopa kierrättää vanhat tapetit ja käyttää ne uudelleen, mikä tietenkin on todella hyvä asia ympäristön kannalta. Jos joskus tulevaisuudessa päätätkin ostaa toisen tapetin verkkokaupastamme, nämä tapetit ovat myös todella helppoja poistaa! Monet valokuvatapetit vuorilla, jotka löydät valikoimastamme, eivät jätä jäämiä tai jälkiä, kun ne poistetaan oikein. Tämä tekee tapettien vaihtamisesta todella helpon ja voit vaivatta uudistaa sisustustasi!

Verkkokaupastamme löydät myös paperista valmistettuja valokuvatapetteja. Nämä valokuvatapetit vuorilla ovat oiva, edullisempi vaihtoehto ja tietenkin myös ympäristöystävällinen valinta! Jos haluat uudistaa sisustuksesi mahdollisimman nopeasti ja helposti, suosittelemme, että tutustut itsekiinnittyviin vaihtoehtoihin.

Ripustamisohjeet – Näin saat mahdollisimman täydellisen lopputuloksen

Mittaa seinäsi ennen kuin tilaat uuden valokuvatapetin tai 3D-tapetin verkkokaupastamme. Huomio, että valokuvatapetteja on saatavana eri muodoissa, ja jotkut niistä täytyy koota tai leikata oikeaan kokoon. Selvitä myös, jos valmistaja suosittelee, että uudet valokuvatapetit vuorilla ripustetaan hieman päällekkäin tai vierekkäin, että reunat vain koskettavat toisiaan. Varmista sen lisäksi, että seinäsi ovat mahdollisimman sileät ja kuivat. Jos seinissäsi on epätasaisuuksia, suosittelemme vahvasti, että tasoitat ne ennen valokuvatapetin ripustamista. On myös tärkeää, että seinän väri on tasainen, sillä epätasaisuus voi vaikuttaa lopputulokseen. Sisäilma tulisi olla suunnilleen 20 ° C tapetoinnin aikana.

Apuviivojen piirtäminen seinään voi myös helpottaa tapettien ripustamista, varsinkin jos aiot tapetoida suurempia kuvioita. Jos olet ostanut paperitapetin, liima tulee levittää itse tapetille ja sitä tulisi liottaa noin 5-10 minuuttia. Kuitukangastapettien ripustaminen on yleensä helpompaa, sillä liima voidaan levittää suoraan seinälle niitä ripustaessa. Tämä tarkoittaa taas, että tapetin materiaali säilyttää rakenteensa eikä pehmene. Näin ripustat kuitukangastapetit oikein:

  1. Sekoita liima ohjeiden mukaan ja yritä välttää kokkareita, ne voivat näkyä myöhemmin tapetissa. 
  2. Levitä riittävästi liimaa seinälle mahdollisimman tasaisesti. Älä kuitenkaan vielä levitä liimaa koko seinään, sillä silloin se ehtii kuivua liian nopeasti. 
  3. Ota ensimmäinen tapettivuota ja aseta se seinän ja katon reunaan kulmassa, josta aloitat. Varmista, että tämä liuska on ripustettu oikein, sillä ensimmäinen liuska on välttämätön, jotta lopputuloksena olisi suora ja siisti tapetti.
  4. Tasoita valokuvatapettivuotaa harjaamalla se ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä.
  5. Ylimääräinen tapettiliima voidaan pyyhkiä pois kostealla sienellä
  6. Jatka samalla tavalla seuraavilla vuodilla. Varmista kuitenkin, että motiivi asetetaan oikein.

Lopuksi voit tehdä pieniä korjauksia saumausrullalla ja painelastalla. Valokuvatapetit vuorilla tulisi jättää kuivumaan myös suunnilleen 20 ° C asteiseen sisäilmaan.

Korkealaatuiset valokuvatapetit vuorilla maailman parhailta valmistajilta

BRICOFLOR:in verkkokaupan valikoimasta löydät tunnettujen valmistajien huippulaadukkaita valokuvatapetteja vuorilla. Nämä valmistajat eivät panosta ainoastaan tapettien ulkonäköön, vaan tietenkin myös laatuun. Walls by Patel on esimerkiksi nuori tuotemerkki, jonka valokuvatapetit vuorilla tekevät vaikutuksen sekä muotoilullaan että laadullaan.

A.S. Création – Valokuvatapetit vuorilla jokaiseen sisustusmakuun

A.S. Création on yksi maailman johtavia tapettivalmistajia. Tämän valmistaja valokuvatapetit vuorilla ovat erittäin korkealaatuisia sekä kauniita. A.S. Création tarjoaa mainioita vaihtoehtoja, jotka sopivat yhtä hyvin kodin eri huoneisiin kuin toimistotiloihin, joista halutaan tehdä viihtyisiä. A.S Cŕeationilla he myös panostavat ympäristöystävälliseen tuotantoon.

Osta uudet valokuvatapetit vuorilla nyt BRICOFLOR:ilta!

Etsitkö nopeaa ratkaisua, joka antaisi uuden elämän seinillesi? Siinä tapauksessa valokuvatapetit vuorilla ovat täydellisiä sinulle. Sinun tarvitsee vain valita suosikkisi BRICOFLOR:in laajasta valikoimasta, ja tämän voit tehdä kotisohvaltasi. BRICOFLOR tarjoaa sinulle valikoiman, jota et löydä miltään muulta erikoistuneelta jälleenmyyjältä. Valikoimamme antaa sinulle myös aivan varmasti ihan uuden näkökulman, mitä tulee seinien sisustukseen.  Valokuvatapetit tuovat kotiisi aivan erityisen säväyksen!

Tehdessäsi ostoksia verkkokaupassamme voit tietenkin myös hyödyntää mahtavia etuja. Kun olet valinnut sinulle täydelliset valokuvatapetit vuorilla, voit hyödyntää parasta hintatakuutamme, mikä takaa, että saat laadukkaimmat tapetit parhaaseen hintaa. Jos sinulla on isompi remonttihanke tulossa ja tarvitse suuria määriä, suosittelemme, että pyydät yksittäisen tarjouksen meiltä. Asiantuntijatiimimme on myös olemassa täällä sinua varten, jos sinulla on kysymyksiä tuotteistamme tai palveluistamme. Voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta.

Plus icon lue lisää