Close icon

Valokuvatapetit taivaalla - Vain taivas on rajana

Valokuvatapetteja niin pitkälle kuin silmä kantaa - valokuvatapetit taivaalla huokuvat hyvin rentouttavaa ja rau…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 114 Tuotteet

Etsitkö tyylikästä tapettia kotiisi tai vaikka toimistolle, mutta et vielä tiedä tarkalleen, mikä sinua inspiroi? Silloin saatat löytää oikean ratkaisun valokuvatapetin avulla. Tyylikkäitä ja ajattomia samaan aikaan - valokuvatapetit taivaalla avaavat kirjaimellisesti täysin uusia näkökulmia sisustukseen. Verkkokauppamme laadukkaat valokuvatapetit eivät sovellu vain koko huoneen taivaallisen muotoilun luomiseen, vaan myös sisustuksen yksityiskohtien korostamiseen. Luo uusi ja rauhoittava ilmapiiri ilman suuria ponnisteluja ja koe, mitä rento asuminen todella tarkoittaa.

Valokuvatapetit taivaalla: Useita vaihtoehtoja

Valokuvatapetit taivaalla tekee vaikutuksen luonnollisen rennolla ilmeellä ja tarjoaa sinulle monenlaisia malleja ja värivaihtoehtoja, sillä kaikki taivaat eivät ole samanlaisia. Hyödynnä luonnon monipuolisuutta ja koristele seinät henkeäsalpaavalla näkymällä. Päätä, mikä näkymä tuo eniten rauhaa ja tyyneyttä kotiisi, ja suunnittele seinät tyylikkäästi.

Valaisuuden määrä, kuten hämärä ilta tai aamunkoitto, vaikuttavat tunnelmaan ja tekevät erilaisen, mutta kauniin ilmeen jokaiseen huoneeseen. Valokuvatapetit taivaalla tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja taivaalliseen sisustukseen erilaisilla maisemilla.

Taivaalliset valokuvatapetit taivaalla

Rentoudu asentamalla valokuvatapetit ranta-teemalla tai tutustu suurkaupunkielämään New Yorkin pilvenpiirtäjien täyttämällä taivaalla. Nauti myös kirkkaan taivaan näkymistä vuorten yllä tai varmista näkymä punaiselle taivaalle, joka todella kutsuu sinut haaveilemaan. Valokuvatapetit taivaalla sopivat erityisen hyvin makuuhuoneeseen rauhoittavan ilmapiirin tai romanttisen tunnelman luomiseksi.

Taivas täynnä mahdollisuuksia - Valokuvatapetit taivaalla

Valokuvatapetin taivaalla erikoisuus on laajuuden tunne, jonka tapetti tarjoaa. Aidon näköisellä valokuvatapetilla voidaan siis luoda hyvin selkeä ja avoin sisustus, joka sopii myös esimerkiksi kaupallisiin tiloihin. Kolmiulotteinen vaikutus, jonka valokuvatapetti taivaalla tuo kotiisi, avaa lukemattomia suunnittelumahdollisuuksia. Etenkin baareihin ja kahviloihin sopivat näiden lisäksi valokuvatapetit ikkunoilla, josta avautuu näkymä erilaisiin taivaan tähdistöihin.

Anna seinille epätavallinen ilme ja anna huoneelle oma kosketuksesi näyttävillä seinäpinnoitteilla. Vain muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä voit helposti muokata tilaasi ja luoda näyttävän elementin. Valokuvatapetit taivaalla tuo sinulle tunteen, ettet koskaan ole ollut niin lähellä taivasta.

Valokuvatapetit taivaalla: Taivaallinen muotoilu ja laatu

Suurin osa verkkokauppamme valokuvatapeteista on kuitukangastapetteja. Niiden etu on se, että voit levittää liisterin suoraan seinälle ja säästää itsesi tapettikaistaleiden vaivalloiselta liottamiselta. Lisäksi kuitukangastapetit ovat erittäin vankkoja ja kestäviä: niillä on ihanteellinen mittapysyvyys, vedenkestävyys sekä ilman- ja höyrynläpäisevyys, joten voit käyttää uutta valokuvatapettia taivaalla myös keittiössä tai kylpyhuoneessa. Jos päätät jossain vaiheessa ostaa toisen valokuvatapetin verkkokaupastamme, vanha tapetti voidaan helposti poistaa kuivana.

Erittäin kestävien kuitukangastapettien lisäksi verkkokaupassamme on myös muutamia paperitapetteja, joille on ominaista hyvä hengittävyys, edullinen hinta ja ympäristöystävällisyys. Tarjoamme myös valokuvatapetin taivaalla epätavallisiin paikkoihin, kuten kattoon tai oviin.

Valokuvatapetit taivaalla: Taivaallisen helppo asentaa seinälle

Ennen oikean tapetin valintaa sinun on mitattava seinäsi tarkasti, sillä valokuvatapetit ovat usein suurikokoisia. On parasta piirtää seiniin lyijykynällä ja vesivaa'alla opasviivat, jotta valokuvatapetti taivaalla voidaan sijoittaa mahdollisimman tarkasti. Tämä on erityisen hyödyllistä tapeteille, jotka on vielä koottava. Valokuvatapetin kiinnittämiseen tarvitset vain tavanomaiset työkalut, joista osan löydät verkkokaupastamme kohdasta "Tapetointitarvikkeet":

Välineet, jotka tarvitset: Tapetointipöytä, tikkaat, liisteri ja tikku sekä ämpäri liisterin sekoittamista varten, lyijykynä ja vesivaaka, taiteviiva, tela, tapetointiharja tai -sieni, sakset tai mattoveitsi ja saumausrulla.

Valmistajasta ja tapettityypistä riippuen sinun on mahdollisesti leikattava yksittäiset kaistaleet oikean mittaisiksi. Valokuvatapettien kohdalla tapetissa on joskus ohjeviivoja. Kuitukangastapetissa liisteri levitetään suoraan seinään, eikä itse tapettiin. Tämä tekee levittämisestä hyvin mutkatonta. Kiinnitä huomiota siihen, suositteleeko valmistaja vierekkäistä vai päällekkäistä asennusta. Seuraavissa vaiheissa neuvotaan, miten valokuvatapetti taivaalla kiinnitetään seinälle:

  1. Sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaan ja varmista, ettei siihen muodostu paakkuja.
  2. Liimaa sitten pinta, johon valokuvatapetti on tarkoitus kiinnittää.
  3. Aseta tapetin yläosa täsmälleen katon reunaan ja tasoita se seinälle tapettiharjalla tai sienellä. Varmista, että kiinnität huomiota kuvioon, kun kiinnität tapettia.
  4. Tee sama seuraavalle kaistaleelle, mutta varmista, että kuvio on täydellisesti kohdikkain.
  5. Jos yksittäisten liuskojen väliin muodostuu aukkoja tai ilmakuplia, ne voidaan helposti poistaa saumausrullalla.

 

Jos olet valinnut paperitapetin, suurin ero kuitukankaisen tapetin asentamiseen on, että se liima levitetään tapettiin. Tapettia on liotettava liisterillä noin viidestä kymmeneen minuuttia.

Valokuvatapetit taivaalla tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupassamme tarjoamme sinulle runsaan valikoiman tunnettuja valmistajia, jotka ovat omistautuneet tyylikkäiden ja laadukkaiden valokuvatapettien valmistamiseen. Valitse yksilölliseen tyyliisi sopiva tuotemerkki ja anna parhaimman laadun tehdä sinuun vaikutus. Eri valmistajat eroavat toisistaan lähinnä muotoilun osalta, mutta jokainen tarjoaa sinulle laadukkaita ja kauniita valokuvatapetteja. Nuoren tuotemerkin Livingwalls:in lisäksi verkkokaupastamme löydät tunnetun design-duon Walls by Patel epätavallisilla tapettiluomuksillaan.

Livingwalls - Innovatiivisuus ja monipuolisuus

A.S. Créationin Livingwalls-brändi inspiroi ennen kaikkea erittäin muodikkailla ja nykyaikaisilla tapeteilla jokaiseen makuun. Nuori valmistaja vakuuttaa mallistojensa innovatiivisilla ja trendikkäillä malleilla. Livingwalls ei kiinnitä suurta huomiota vain houkuttelevaan ulkonäköön vaan myös ympäristöystävälliseen tuotantoon. Nykyaikaistettujen tuotantoprosessien ansiosta FSC-sertifioidut tapetit valmistetaan energiatehokkaasti, ja raaka-aineet hankitaan eettisesti kestävästä metsätaloudesta.

Valokuvatapetit taivaalla kätevästi netistä

Käytä verkkokauppaamme ja säästä aikaa ja hermoja. Meiltä löydät laajan valikoiman korkealaatuisia valokuvatapetteja, joita monet erikoisliikkeet eivät edes tarjoa. Valitse ideoihisi sopiva valokuvatapetti taivaalla mukavasti kotoa käsin, äläkä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Parhaan hintatakuumme ansiosta säästät paitsi aikaa ja hermoja, myös rahaa. Jos suunnittelet suurempaa rakennushanketta, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen ilmoittamalla haluamasi tapetin ja tarvitsemasi määrän.

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin tapetin vaihtoon liittyviin kysymyksiin. Käytä yhteydenottolomakettamme, niin palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Autamme sinua mielellämme ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää