Close icon

Valokuvatapetit itämerellä - Lomatunnelmaa kotiisi

Kaipaatko meren tuoksua ja kauniita rantamaisemia? Silloin valokuvatapetti itämerellä on juuri oikea valinta sin…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 5 | 5 Tuotteet

Valokuvatapetit Itämerellä tuovat Itämeren saaret Hiddensee, Fehmarn tai Rügen suoraan kotiisi. Valokuvatapetti Itämerellä tuo rauhaisaa tunnelmaa, mikä varmasti ilahduttaa raskaan ja pitkän työpäivän jälkeen. Ota aikaa ja nauti Itämeren rauhasta, kun ulkona myrskyää tai sataa lunta. Erilaisten vaihtoehtojen ansiosta voit itse päättää, mistä näkymästä haluat nauttia ja minkälaisen tunnelman haluat.

Valokuvatapetit Itämerellä - Meren harmoniaa seinille

Nauti Itämeren lumosta sisätiloissa mihin vuodenaikaan tahansa, kun lämpötilat ovat aina miellyttävät. Tämä mahdollista Itämeri-aiheisella valokuvatapetilla. Tyylikkäille valokuvatapeteille on ominaista ennen kaikkea hyvin herkkä ja rauhoittava värimaailma, joten voit luottaa valokuvatapetin rauhoittavaan voimaan. Hiekan valkoiset ja kermanväriset sävyt näyttävät hyvin tyylikkäiltä ja hienostuneilta, kun taas voimakkaan värinen sininen taivas tuo kuvaan hieman selkeyttä ja suoralinjaisuutta. Vaaleat dyynit, joista osa on tuulen hellästi liikuttamia, edustavat luonnollisuutta ja eloisuutta. Romanttiset valokuvatapetit auringonlaskulla tuovat kuvaan puolestaan hieman lämpimämpiä värivivahteita, kuten punaista, keltaista ja oranssia.

Tartu tilaisuuteen ja koe Itämeren viehätysvoima talvella, kun teet olosi mukavaksi sohvalla ja nautit kauniista näkymistä kaakaon kera. Koe se, mihin muilla on mahdollisuus vain kerran vuodessa, ja muotoile seinäsi Itämeri-aiheisella valokuvatapetilla. Aseta valokuvatapetit ranta-teemalla kuten itämerellä tiettyyn nurkkaan tai suunnittele koko huone merellisellä tunnelmalla.

Meren, hiekan ja tuulen yhdistelmä: valokuvatapetit Itämerellä

Valokuvatapetit merellä omaavat ennen kaikkea kauniin muotoilun, joka antaa tunteen, että olet todellakin rannalla hiekan seassa. Meren ääni, Itämeren tuulahdus ja hiekka varpaiden välissä eivät ole kaukana. Huolellisen käsittelyn ansiosta valokuvatapetti antaa sinulle tunteen, että elementit ovat niin lähellä, että niitä voi koskettaa. Harmooninen valokuvatapetti Itämerellä sopii erityisen hyvin makuuhuoneeseen, jossa voit antaa meren kohinan ja tuulen kuiskauksen laulaa sinut uneen.

Merelliset tapetit ovat ihanteellisia erityisesti huoneisiin, joissa tarvitaan rentoa ja rauhoittavaa ilmapiiriä. Valokuvatapetti itämerellä voi siis tuoda vaihtelua toimistoon, kun taas odotushuoneissa tai liiketiloissa taataan rauhallinen tunnelma.

Uuden valokuvatapettisi materiaalit

Suurin osa verkkokauppamme valokuvatapeteista on kuitukangastapetteja. Sen etuna on paitsi se, että voit kiinnittää uuden valokuvatapetin Itämerellä nopeasti ja helposti, mutta myös se, että voit luoda merellistä tunnelmaa kylpyhuoneeseen tai keittiöön. Tekstiili- ja selluloosakuidut tekevät tapetista erityisen kestävän, joten voit luottaa ettei se repeä. Lisäksi kuitukankaiset valokuvatapetit ovat paloturvallisia ja ne voidaan helposti poistaa seinältä kuivina, jos päätät myöhemmin ostaa toisen tapetin verkkokaupastamme. Useimmat kuitukangastapetit voidaan myös puhdistaa huolellisesti ilman ongelmia.

Kuitukangastapettien lisäksi löydät verkkokaupastamme myös muutamia paperista valmistettuja valokuvatapetteja, joille on ominaista edullisen hinnan lisäksi hengittävyys ja ympäristöystävällisyys. Kun ostat uutta tapettia, varmista, että tiedät, mitä materiaalia tapetti on.

Valokuvatapetit Itämerellä - Helppo ja nopea ripustaminen seinälle

Ennen kuin tilaat uuden valokuvatapetin Itämerellä verkkokaupastamme, sinun on mitattava seinäsi. Huomaa, että osa tapeteista on vielä koottava tai leikattava kokoon. Löydät usein tapetista ohjeita tätä varten. Mieti, mihin haluat sijoittaa tapetin, sillä valokuvatapetit ovat yleensä suurikokoisia. Piirrä seiniin opasviivat lyijykynällä vatupassia hyödyntäen. Tarvitset tapetin kiinnittämiseen seuraavat työkalut:

Tapetointipöytä ja tikkaat, tela, liisteri sekä ämpäri ja tikku liisterin sekoittamista varten, tapetointiharja tai -sieni, sakset tai mattoveitsi, lyijykynä ja vatupassi, taiteviivain ja saumausrulla.

Valokuvatapetti on yleensä kuitukankainen, joten se on helpompi asentaa kuin paperitapetti. Koska liisteri voidaan levittää suoraan seinälle, materiaali säilyttää rakenteensa ja vakautensa, mikä yksinkertaistaa asennusta. Seuraavat vaiheet auttavat sinua asentamaan kuitukangastapetin Itämerellä:

  1. Sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja vältä paakkujen muodostumista.
  2. Levitä liisteri tasaisesti seinälle.
  3. Ota ensimmäinen vuota ja aseta se katon reunaan. Tasoita se seinää vasten tapettiharjalla tai sienellä.
  4. Tee sama seuraavalle vuodalle. Tässä yhteydessä on kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, että kuvio tai kuva on kohdistettu täydellisesti.
  5. Mahdolliset aukot tai ilmakuplat voidaan poistaa saumausrullalla.

Korkea resoluutio ja laatu: Valokuvatapetit Itämerellä tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät runsaan valikoiman valmistajia, jotka tekevät vaikutuksen laadukkailla ja tyylikkäillä valokuvatapeteilla. Valitse monista eri malleista, joita et löydä mistään erikoisliikkeestä, ja hyödy laajasta valikoimastamme. Valmistajien erilaiset mallistot ja yhteistyöt takaavat monipuolisen valokuvatapettien valikoiman, jotta myös sinä löydät oikean seinäpäällysteen.

Livingwalls - Valokuvatapetit itämerellä innovatiivisella muotoilulla

A.S. Créationin Livingwalls-tuotemerkki vakuuttaa innovatiivisella ulkonäöllään ja tarjoaa raikkaan tuulahduksen sisustukseen. Mallistot tekevät vaikutuksen muodikkailla ja nykyaikaisilla malleilla ja tarjoavat myös todellisia katseenvangitsijoita Itämeri-aiheisten valokuvatapettien muodossa. Lisäksi Livingwalls pitää ympäristöystävällistä tuotantoa erittäin tärkeänä: FSC-sertifioidut tapetit valmistetaan eettisesti kestävien metsien raaka-aineista, ja nykyaikaistetut tuotantoprosessit takaavat energiatehokkaan valmistuksen.

Tilaa valokuvatapetit Itämerellä kätevästi verkosta!

Koe tapetin vaihto aivan uudesta näkökulmasta. Voit luoda lomaparatiisisi hetkessä Itämeri-aiheisella valokuvatapetilla. Ota itsellesi aikaa ja selaa rauhassa laajaa valikoimaamme, jota et löydä mistään muualta. Et ainoastaan säästä aikaa ja hermoja ostamalla uuden valokuvatapetin verkkokaupastamme, vaan myös rahaa, koska tarjoamme sinulle parhaan hintatakuun.

Jos sinulta puuttuu vielä tapetointityökaluja, löydät verkkokaupastamme tapetointitarvikkeet-kategorian alta välineitä tapetointiin. Täältä löydät kaiken tapetointiin aina tapettiliisteristä tapettiharjoihin. Jos suunnittelet suurempaa remonttia, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen ilmoittamalla haluamasi tapetin ja tarvitsemasi määrän.

Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Käytä yhteydenottolomakettamme, soita meille tai lähetä sähköpostia. Annamme mielellämme neuvoja valokuvatapetteihin liittyen ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää