BRICOWeekend: 5% alennus kaikesta koodilla "BRICOWEEKEND" 25.-27.11.!

VALOKUVATAPETTI PUUTEEMALLA - LUO OMA METSÄMAISEMA

Puuaiheisella valokuvatapetilla voit luoda rauhoittavan ja luonnollisen tunnelman. Tee huoneestasi tunnelmallinen koivumet…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
20 / 76 Tuotteet

Luonnon ystäville ja harmoniaa etsiville persoonille puuteemalla varustettu valokuvatapetti on juuri oikea vaihtoehto. Valokuvatapetit tuovat metsän rauhoittavan ja rentouttavan vaikutuksen kotiisi hetkessä. Valokuvatapetti on erittäin helppo asentaa, ja se tarjoaa sinulle täysin uudenlaisen ilmeen, joka voi antaa koko huoneelle lämpimän tunnelman.

Olipa kyseessä lehmus, tammi tai valokuvatapetti koivumetsällä - kaunis tapetti koristaa tilaasi joka tapauksessa. Valitse vain lempipuusi ja sinulla on jo lukuisia vaihtoehtoja, jotka voidaan myös yhdistää toisiinsa kauniisti. Nauti luonnosta ja vehreistä puista kaikkina vuodenaikoina. Valokuvatapetti puu aiheisena, on juuri oikea ratkaisu sinulle, kun haluat paeta kaupunkielämän hälinää ja rentoutua puiden latvojen katveessa. Nämä tapetit eivät ainoastaan muuta tilan tunnelmaa, vaan voivat myös rauhoittaa kiireistä mieltäsi.

VALOKUVATAPETTI PUUMOTIIVILLA: HARMONIAA JA RENTOUTUMISTA

Valokuvatapetit tarjoavat monia erilaisia aiheita, jotka sopivat hyvin harmonisiin sisätiloihin. Voit valita kokonaisia metsämaisemia tai tapetteja yksittäisillä puilla. Tiheät metsämaisemat luovat korkeiden puiden latvojen ja luonnollisen väripaletin ansiosta erittäin turvallisen tunnelman. Vihreä väri edustaa rauhallisuutta, tyyneyttä ja harmoniaa, joten valokuvatapetit metsäteemalla sopii erinomaisesti huoneisiin, joissa tarvitaan rentoa tunnelmaa, kuten makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai odotustiloihin. Puuaiheisen tapetin kaveriksi voit yhdistää myös yksinkertaisemman tapetin. Yksiväriset tapetit antavat valokuvatapetille tilaa loistaa.

Puuaiheisella valokuvatapetilla saat tilaasi rustiikkisuutta ja luot näin ihanteelliset puitteet romanttiselle maalaistalotyylille. Luo oma satumetsäsi, joka kutsuu sinut unelmoimaan. Kaarevat oksat ja metsän eläimet luovat lumotun tunnelman. Luo oma pieni turvapaikkasi ja tarjoa itsellesi stressisen työpäivän jälkeen ansaitsemasi levähdyspaikka.

MODERNI KOHTAA LUONNON: VALOKUVATAPETTI PUUTEEMALLA TUO MODERNIN TUNNELMAN SISÄTILOIHIN

Hyvin luonnollisten puutapettien lisäksi löydät verkkokaupastamme myös valokuvatapetteja, joissa puumotiivi on modernissa tai abstraktissa ulkoasussa. Jos pidät enemmän lineaarisesta ilmeestä ja haluat antaa sisustukselle persoonallisen kosketuksen, voit valita laudoitetulta seinältä näyttävän tapetin. Valokuvatapetti puuteemalla, jossa on kaarevia linjoja antaa puolestaan tilalle pehmeyttä. Puita koristavat perhoset, kukat tai mielikuvitukselliset elementit, jotka tekevät tapetista vielä mielenkiintoisemman. Valitse pähkinäpensas, klassinen tammi tai mustavalkoinen puutapetti ja luo oma persoonallinen tyylisi.

Puuaiheisella valokuvatapetilla saat puisen ilmeen kotiisi tai mökille helposti. Huolellisen käsittelyn ansiosta nämä kuviot tuovat mukanaan vaikutelman, joka saa puuelementit näyttämään niin aidoilta, että sinun on pakko kokeilla seinäpintaa. Koe luonto sisätiloissa ja nauti täysin uudesta tunnelmasta. Autenttisen näköisten puiden ansiosta saat metsän vaikka suoraan makuuhuoneeseesi.

KOIVU, TAMMI TAI LEHMUS: VALOKUVATAPETIN MATERIAALIT

Suurin osa verkkokauppamme valokuvatapeteista on kuitukangastapetteja. Niiden etuna on helppokäyttöisyyden lisäksi se, että voit kiinnittää uuden valokuvatapetin puuteemalla myös keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Kuitukangastapetti on vedenkestävä sekä ilmaa ja höyryä läpäisevä. Tapetti on siis erittäin kestävä eikä se reagoi edes kosteuden lisääntyessä. Lisäksi kuitukankaasta valmistettu valokuvatapetti on paloturvallinen, ja se voidaan tarvittaessa jopa puhdistaa varovasti miedolla saippualiuoksella ja kostealla liinalla. Jos päätät jossain vaiheessa valita toisen tapetin verkkokaupastamme, vanha tapetti voidaan helposti poistaa sen ollessa kuiva.

Laadukkaiden kuitukankaisten valokuvatapettien lisäksi voit löytää myös paperitapetteja. Näillä on edullisen hinnan lisäksi hyvä hengittävyys ja ne ovat ympäristöystävällisiä. Lisäksi ovet, viistot katot, katot ja kaupalliset tilat voidaan suunnitella valokuvatapetilla.

VALOKUVATAPETTI PUUMOTIIVILLA ON  NOPEA JA HELPPO KIINNITTÄÄ SEINÄLLE

Ennen kuin tilaat tapetit puumotiivilla verkkokaupastamme, sinun on ensin mitattava seinäsi. Huomioi, että valokuvatapetteja on saatavilla eri malleissa, ja ne voidaan sovittaa eri kokoisille seinille. Valokuvatapetti puumotiivilla asennetaan tarkasti, jotta kuva tapetissa asettuu täydellisesti. Tätä varten tapeteissa on usein ohjeellisia viivoja. Varmista, että seinät ovat mahdollisimman sileät ja kuivat, ja selvitä, suositteleeko valokuvatapettisi valmistaja tapetin asennettavan vierekkäin vai päällekkäin. Koska kuvatapetit ovat usein suurikokoisia kuvioita, on suositeltavaa piirtää seinille ohjelinjat vesivaa'alla ja lyijykynällä. Uuden valokuvatapettisi puumotiivilla kiinnittämiseen tarvitset vain tavanomaiset välineet, joista osan löydät verkkokaupastamme kategoriasta tapetointitarvikkeet.

Jos olet valinnut paperisen valokuvatapetin, tapetin kääntöpuoli on käsiteltävä liisterillä ja liotettava noin viidestä kymmeneen minuuttia. Jos valitset valokuvatapetin, jonka tukimateriaali on valmistettu kuitukankaasta, voit kiinnittää liiman suoraan seinään. Näin materiaali ei menetä rakennettaan ja sitä on helpompi levittää. Seuraavat vaiheet auttavat sinua asentamaan valokuvatapetin puuteemalla seinälle:

  1. Sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaan ja varmista, ettei siihen muodostu paakkuja.
  2. Laita liisteriä sitten seinälle tasaisesti telan avulla. Älä levitä liisteriä vielä koko seinäpinnalle, sillä muuten se kuivuu ennenaikaisesti.
  3. Aloita parhaiten vasemmasta yläkulmasta ja aseta sinne ensimmäinen tapettivuota täsmälleen seinän ja katon reunaan.
  4. Sivele valokuvatapetti tapettisiveltimellä tai sienellä ylhäältä alas tasaisesti seinälle. Varmista, että tapetti on suorassa linjassa.
  5. Jatka samalla tavalla seuraavien tapettivuotien kanssa, mutta varmista, että kuvio on täydellisesti lomittain.
  6. Mahdolliset  ilmakuplat voidaan sitten tasoittaa tapetointilastalla.

VALOKUVATAPETTI PUUMOTIIVILLA TUNNETUILTA VALMISTAJILTA

Jos etsit laadukkaita valokuvatapetteja kohtuulliseen hintaan, verkkokauppamme on oikea osoite. Meiltä löydät laajan valikoiman mallistoja, joita etsit turhaan menemällä erikoisliikkeisiin. Tarjoamme valokuvatapetteja tunnetuilta valmistajilta ja tuotemerkeiltä parhaaseen hintaan. Esimerkiksi Livingwalls tekee erittäin trendikkäitä ja upeita malleja. Toinen esimerkki on Walls by Patel, joka edustaa ilmeikästä seinäsuunnittelua ja upean dramaattisia tapetteja.

LIVINGWALLS - VALOKUVATAPETTI PUUMOTIIVILLA TUO RAIKKAAN TUULAHDUKSEN TILAAN.

Jos haluat antaa raikkaan tuulahduksen huoneeseen vaihtamalla tapettia, Livingwalls on juuri oikea valmistaja. Nuori tuotemerkki inspiroi lukuisissa mallistoissaan myös tyylikkäillä valokuvatapeteilla puuteemalla. Tuotannossaan yritys luottaa myös kestävään valmistukseen luodakseen erilaisia seinäpäällysteitä. Raaka-aineet hankitaan kestävää kehitystä tukevista metsätalouksista, ja nykyaikaistetut tuotantoprosessit takaavat energiatehokkaan valmistuksen.

TILAA LUONNOLLINEN PUU AIHEINEN TAPETTI VERKOSTA!

Unohda stressi, jonka olet aiemmin yhdistänyt tapetin vaihtamiseen, ja hanki uusi miellyttävämpi kokemus. Tarjoamme sinulle valikoiman korkealaatuisia tapetteja, joita et löydä mistään muualta. Paras hintatakuumme takaa, että säästät ajan ja hermojen lisäksi myös rahaa. Jos tarvitset suuremman määrän valokuvatapetteja, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen määrittelemällä haluamasi tapetit ja tarvitsemasi määrän.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa puhelimitse aukioloaikoina. Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeemme, jolloin henkilökuntamme ottaa sinuun yhteyttä. Me BRICOFLORilla neuvomme sinua mielellämme.

Plus icon lue lisää