Close icon

Valokuvatapetit merenalaisella maailmalla - Uppoudu sisustuksen pyörteisiin

Sukella ja koe valtamerten syvyydet läheltäsi omilla seinilläsi valokuvatapetin avulla. Sinisen eri sä…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-20%
origin-claim
-20%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 24 Tuotteet

Valokuvatapetit merenalaisella maailmalla sukeltaa tapettien syvyyksiin

Koe valtamerten syvyydet merenalaisen maiseman valokuvatapetin avulla. Tartu tilaisuuteen tuoda henkeäsalpaava maailma kotiisi ja nauti värikkäiden kalojen ja kauniiden koralliriuttojen väriloistosta. Jos olet akvaarioiden ystävä, tulet rakastamaan valokuvatapetteja merenalaisella maailmalla. Luo itsellesi vedenalainen maailma ja nauti merenpinnan alla vallitsevasta rauhasta. Voit valita sinisen eri sävyistä ja monenlaisista muotoiluista. Jos pidät enemmän merenpinnasta ja rantamaisemista, löydät varmasti valokuvatapetit merellä -kategoriasta lempitapettisi.

Koe tyylikkään seinäsuunnittelun syvyys

Ei ole väliä, pidätkö rauhallisesta ja harmonisesta vai nopeatempoisemmasta ja vilkkaammasta ilmapiiristä. Löydä yksilöllisiin sisustustoiveisiisi sopiva valokuvatapetti merenalaisella maailmalla ja luo helposti ympäristö, jollaista et ole ennen nähnyt. Voit valita monenlaisista malleista, jotka kaikki tuovat oman viehätyksensä seinille ja antavat huoneelle uudenlaisen tunnelman. Tee koko huoneesta merenalainen maailma tai suunnittele vain yksittäisiä sisustuksen osia meriteemalla - anna luovuutesi valloilleen.

Tutustu seitsemään mereen valokuvatapetin avulla

Jos haluat jotain yksinkertaisempaa, valokuvatapetit, jossa näkyy vain vettä, valon taittumista ja merenpohjaa, on hyvä valinta. Turkoosin, petrolin, akvamariinin tai taivaansinisen sävyistä voit valita sinisen eri sävyjä omien aksenttien asettamiseksi. Lisäksi sinisellä valokuvatapetilla voi olla hyvin avartava vaikutus ja se saa huoneen näyttämään suuremmalta ja syvemmältä. Jos haluat hieman enemmän näyttävyyttä, voit luoda erikoisia korostuksia värikkäiden kalojen, kilpikonnien, haiden ja delfiinien parvilla. Vanhat sukellusveneet tai uponneet kaupungit tuovat hienovaraisen salaperäisen vivahteen.

Tyyni valtameri vai Atlantti: Mistä merenalainen valokuvatapettisi on tehty?

Suurin osa verkkokauppamme valokuvatapeteista ja 3D-tapeteista on kuitukangastapetteja. Tämä helpottaa ripustamista, koska tapettiliisteri voidaan levittää suoraan seinälle, mutta sillä on myös joitakin toiminnallisia etuja. Voit esimerkiksi asentaa sen keittiöön tai kylpyhuoneeseen, sillä se läpäisee ilmaa ja höyryä sekä on sopivasti teeman mukaisesti vedenkestävä.

Useimmat valokuvatapetit ovat myös pesunkestäviä ja valonkestäviä. Lisäksi kuitukangastapetilla on ihanteellinen mittapysyvyys. Tämä tarkoittaa, että se ei vääntyile, säilyttää hyvin muotonsa ja on erittäin kestävä. Lisäksi kuitukangastapetit ovat paloturvallisia ja ne voidaan helposti poistaa kuivina, jos päätät jossain vaiheessa ostaa toisen tapetin verkkokaupastamme.

Jos haluat säästää hieman rahaa, voit myös löytää paperitapetteja, jotka ovat hengittäviä ja ympäristöystävällisiä. Verkkokaupastamme löydät myös valokuvatapetteja kattoon, vinokattoihin tai liiketiloihin.

Valokuvatapetit merenalaisella maailmalla - Tapetin ripustaminen seinälle

Ennen kuin teet tilauksen verkkokaupastamme, ota huomioon valokuvatapetin tai 3D-tapetin muoto ja mittaa seinäsi. Joissakin tapauksissa sinun on koottava tai leikattava uusi vedenalainen tapettisi kokoon. Valokuvatapeteissa on usein ohjeellisia viivoja tätä varten. Selvitä myös, suositteleeko valmistaja vierekkäistä vai päällekkäistä asennusta. Täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi on suositeltavaa piirtää seiniin opasviivat. Jos seinäsi on liian pieni tapetille, voit leikata seinän reunasta mahdolliset ylimääräiset osat pois. Tapetin kiinnittämiseen tarvitset vain tavanomaiset työkalut, joista osan löydät verkkokaupastamme kohdasta "Tapetointitarvikkeet".

Suurin osa verkkokauppamme valokuvatapeteista on kuitukangastapetteja, joiden asennus on hyvin mutkatonta. Liisteriä ei levitetä tapetin taustapuolelle vaan seinään. Jos olet valinnut paperitapetin, liima levitetään tapetin taustapuolelle, ja sen on liotettava noin 5-10 minuuttia.

Seuraavien ohjeiden mukaan asennat kuitukangastapetin mutkattomasti:

  1. Sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaan ja varmista, ettei siihen ole muodostunut paakkuja, sillä ne voivat myöhemmin näkyä tapetissa.
  2. Levitä liisteri nyt mahdollisimman tasaisesti seinälle. Älä vielä peitä koko seinää, sillä muutoin jotkut alueet kuivuvat ennenaikaisesti.
  3. Ota nyt ensimmäinen tapettikaistale ja aseta se täsmälleen seinän ja katon reunaa vasten seinän vasempaan yläkulmaan.
  4. Tasoita tapetti seinälle tapettiharjalla tai sienellä ylhäältä alaspäin.
  5. Toimi samalla tavalla seuraavien kaistaleiden kanssa ja varmista, että kuvio sopii täydellisesti yhteen.
  6. Jos yksittäisten palojen väliin muodostuu aukkoja, ne voidaan poistaa saumausrullalla.

Valokuvatapetit merenalaisella maailmalla tunnetuilta valmistajilta

Laatu on aina etusijalla verkkokauppamme valmistajien keskuudessa, joten erinomainen laatu on taattu. Nuoren Livingwalls-brändin tapeteissa aina näkyy innovatiivisuus ja uudet trendit. Livingwallsin lisäksi löydät verkkokaupasta suunnittelijakaksikon Walls by Patel -tapetit, jotka inspiroi epätavallisilla ja laadukkailla valokuvatapeteilla.

Livingwalls: Innovatiiviset valokuvatapetit merenalaisella maailmalla

Muodikkaista ja nykyaikaisista tapeteistaan tunnettu valmistaja Livingwalls tuo raikkaan tuulahduksen seinillesi merenalaisella valokuvatapetilla. Nuori brändi ei ole keskittynyt vain ajan henkeen ja muotiin, vaan se luottaa myös kulttuurin, taiteen ja luonnon inspiraatioon. Livingwalls-tapeteille on ominaista paitsi moderni muotoilu myös ympäristöystävällinen tuotanto. Koska FSC-sertifioidut tapetit valmistetaan vastuullisesta metsätaloudesta peräisin olevista raaka-aineista ja energiatehokkaissa tuotantoprosesseissa.

Walls by Patel: Taiteelliset valokuvatapetit merenalaisella maailmalla

Walls by Patel -suunnittelijakaksikko koostuu tekstiilisuunnittelija Kathrin Patelista ja graafisesta suunnittelijasta Mark Patelista. Walls by Patel haluaa antaa seinille äänen ja luo ilmeikkäitä tapetteja, jotka kertovat oman tarinansa. Ainutlaatuiset tapetit soveltuvat siksi myös urakkasektorille, jotta sisätilojen yksittäiset osat voidaan jäsentää eri teemojen mukaisesti. Jo valmiiksi erittäin kestävien ja korkealaatuisten kuitukangastapettien joukossa on matta-, kiille-, premium- ja kuvioituja kuitukangastapetteja. Korkealuokkaiset digitaalipainatukset eri väri- ja materiaalivaihtoehtoina ovat paloturvallisia ja kulutusta kestäviä.

Löydä valokuvatapetti merenalaisella maailmalla nyt verkosta!

Unohda kaikki se stressi, joka ennen liittyi uuden tapetin ostamiseen. Valitse ja tilaa oma valokuvatapetti merenalaisella maailmalla omalta kotisohvalta käsin. Tarjoamme sinulle valikoiman, jota et löydä mistään muualta. Tapettien vaihtaminen vaatii harkintaa, ja siksi voit ottaa meiltä kaiken tarvitsemasi ajan.

Kun ostat verkkokaupastamme, säästät paitsi aikaa ja hermoja, myös rahaa parhaan hintatakuun ansiosta. Jos tarvitset suuremman määrän valokuvatapetteja, voit myös pyytää yksilöllisen tarjouksen.

Jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakapalvelumme auttaa sinua mielellään puhelimitse tai sähköpostitse. Voit vaihtoehtoisesti myös täyttää yhteydenottolomakkeemme, jolla saat yhteyden tiimiimme. Annamme mielellämme neuvoja valokuvatapetteihin liittyen ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää