Close icon

Valokuvatapetit vesiputouksilla - Kauniisti virtaavaan sisustukseen

Valokuvatapetit vesiputouksilla luovat raikkaan ja luonnollisen kosketuksen sisustukseen sekä varmistaa eloisan ilmap…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 6 | 6 Tuotteet

Valokuvatapetit vesiputouksilla - Koe luonnon voima kotonasi

Tutustu maailman kauneimpiin paikkoihin kotonasi! Valokuvatapetit vesiputouksilla inspiroi upeilla luonnonvoimilla henkeäsalpaavissa maisemissa. Pienemmistä joista, joissa on kristallinkirkasta vettä, Niagaran putouksiin - valokuvatapetit maisemalla tekevät vaikutuksen luonnon voimalla.

Korkearesoluutioiset valokuvat vesimassoista luovat villiyden ja seesteisyyden symbioosin, sillä valokuvatapetit eivät ainoastaan hehku luonnonvoimien eloisaa viehätystä vaan myös koskemattoman luonnon rauhallista vaikutelmaa. Kiitävä vesi vangitsee ainutlaatuisia hetkiä ja kauniita luonnonnähtävyyksiä, joista voit helposti nauttia joka päivä uudestaan valokuvatapetin avulla!

Upeat näkymät - valokuvatapetit vesiputouksilla

Usein vesiputous ei ole ainoa elementti, joka on valokuvatapetissa vesiputouksilla, sillä niitä koristavat myös muun muassa veden rehevöittämät kasvit. Vesi valuu metrin syvyydestä ja katoaa harmaan siniseen sumuun, ja taivas paljastaa hyvin erikoisen valon. Jos haluat mieluummin jotain idyllisempää, löydät verkkokaupastamme myös valokuvatapetteja, joissa vesiputous valuu turkoosiin veteen ja luo jännittävän kontrastin taustalla olevan kultaisen syysmetsän kanssa. Usein valokuvatapetit luontomotiiveilla tarjoavat myös erityisiä valaistuksia ja värisävyjä, jotka tekevät huoneesta ainutlaatuisen.

Valokuvatapetteja vesiputouksilla jalostavat kalliomuodostelmat, lohkareet, kuusi- tai lehtimetsät sekä auringonsäteet, jotka heijastuvat takaisin vedestä ja luovat kimmellystä. Jos haluat jotain yksinkertaisempaa, mustavalkoiset valokuvatapetit korostavat luonnon voimakasta viehätystä ja huokuu samalla hienovaraisen nostalgista ja eleganttia sävyä.

Lumoava kodin kohokohta

Valokuvatapetit järvimaisemalla sopivat lähes mihin tahansa huoneeseen. Vesi luo aina tietynlaisen virtaavan ja siten lempeän vaikutelman, joka luo rennon ja seesteisen ilmapiirin. Valokuvatapetti vesiputouksilla tuo tähän vaikutelmaan muutaman villin ja eloisan aksentin. Tämä luonnollisuuden ja raikkauden, harmonian ja eloisuuden yhdistelmä sopii siis jokaiseen huoneeseen. Erityisesti makuuhuoneessa valokuvatapetit luontomotiiveilla ovat erittäin kysyttyjä niiden rauhoittavan vaikutuksen vuoksi, mutta myös keittiössä voidaan loihtia upeita näkymiä valokuvatapetilla, jossa on vesiputous.

Valokuvatapetit vesiputouksilla kylpyhuoneeseen

Vesiputouksia sisältävät valokuvatapetit ovat erityisen suosittuja kylpyhuoneessa, sillä se soveltuu hyvin temaattiseen suunnitteluun. Kylpyhuoneen valokuvatapetin raikkauden ja eloisuuden vaikutelma toimii hyvin aamusuihkussa. Vesiputousaiheiset valokuvatapetit luovat energisen ja motivoivan tunnelman ja sopivat siksi hyvin myös toimistoon tai työhuoneeseen. Kuvatapettien virkistävää vaikutusta tukee niiden yhdistäminen usein kirkkaan tai luonnollisen valkoisiin kalusteisiin.

Valokuvatapetit vesiputouksilla ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista

Suurin osa verkkokaupassamme olevista valokuvatapeteista vesiputouksilla, on korkealaatuisia kuitukankaisia valokuvatapetteja. Niille on ominaista niiden suuri kestävyys ja joustavuus. Vedenkestävyytensä ja hengittävyytensä ansiosta tapetteja voidaan käyttää myös keittiössä tai kylpyhuoneessa, ja ne voidaan puhdistaa huolellisesti kostealla liinalla, jos ne likaantuvat hieman. Laadukkaat valokuvatapetit ovat myös paloturvallisia ja erittäin helppoja asentaa seinälle, sillä voit levittää liiman suoraan seinälle. Jos jossain vaiheessa päätät ostaa uuden valokuvatapetin vesiputouksilla verkkokaupastamme, vanha tapetti voidaan helposti poistaa seinästä kuivana.

Lähde, josta täydellinen tapetointi kumpuaa: Valmistelut

Jotta voit kiinnittää uuden valokuvatapettisi vesiputouksella seinälle ammattilaisen tavoin, sinun on ensin valmisteltava pinta, jota tapetti myöhemmin koristaa. Varmista, että pinta on mahdollisimman kuiva, puhdas ja sileä, sillä mahdolliset epätasaisuudet voivat näkyä myöhemmin ja tapetin pito voi heikentyä. Poista pistorasiat ja valokatkaisijat, hio seinät tarvittaessa ja täytä mahdolliset reiät ja halkeamat.

Useimmat valokuvatapetit vesiputouksilla toimitetaan osissa. Voi olla, että valittu kuvio on liian suuri seinällesi. Tässä tapauksessa voit yksinkertaisesti leikata seinän reunasta ylimenevät kaistaleet pois, mutta sinun on hyvä miettiä etukäteen, mihin kuvion keskipiste tulisi sijoittaa. Verkkokaupastamme löydät kuitenkin myös mittatilaustyönä valmistettuja valokuvatapetteja. Sinun olisi hyödyllistä piirtää seinään apuviivat lyijykynällä vatupassia hyödyntäen, jotta valokuvatapetti vesiputouksella voidaan sijoittaa mahdollisimman tarkasti. Huomaa, että seinät eivät aina ole täysin suorat, erityisesti vanhemmissa rakennuksissa.

Valokuvatapetin vesiputouksilla tapetointi

Uuden valokuvatapettisi kiinnittämiseen tarvitset vain tavalliset välineet, joista osan voit helposti lisätä ostoskoriin "Tapetointitarvikkeet"-kategorian kautta. Sekoita ensin liisteri pakkauksen ohjeiden mukaan ja varmista, ettei siihen muodostu paakkuja. Sitten levitä liisteri tasaisesti seinälle telan avulla ja aseta ensimmäinen vuota vastaavien merkintöjen päälle tai yksinkertaisesti seinän ja katon reunaan.

Tasoita tapetti seinälle ylhäältä alas sienellä. Tee sama seuraaville vuodille ja varmista, että kuvio sopii täydellisesti yhteen. Voit tehdä pieniä korjauksia lopussa saumasrullan avulla.

Valokuvatapetti vesiputouksilla tunnetuilta valmistajilta

Löydä verkkokaupastamme valokuvatapetit vesiputouksilla, jotka tekevät sisustuksestasi täydellisen, ja voit kokea henkeäsalpaavia kuvia korkealla resoluutiolla. Verkkokauppamme valmistajat ovat saaneet inspiraationsa luonnosta, kulttuurista ja nykyisistä trendeistä, mutta eivät koskaan unohda valokuvatapettien käytännöllisyyttä. Voit siis odottaa korkealaatuisia valokuvatapetteja vesiputouksilla, jotka eivät ainoastaan hämmästytä katsojaa ulkonäöllään, vaan ovat myös helppokäyttöisiä ja kestäviä. Jos et vieläkään ole löytänyt sopivaa kuvaa, voit käyttää tapettikonfiguraattoria luodaksesi valokuvatapetin omasta kuvasta.

A.S. Création: Monipuolisia malleja jokaiseen makuun

Tunnettu tapettivalmistaja A.S. Création vakuuttaa joka vuosi monipuolisella valikoimalla laadukkaita valokuvatapetteja, jotka tuovat raikkaan tuulahduksen huoneisiin. Loistavien värikylläisyyden ja korkearesoluutioisten valokuvien lisäksi A.S. Création pitää valokuvatapettien toiminnallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä erittäin tärkeinä.

Nykyaikaistettujen tuotantoprosessien ansiosta A.S. Créationin FSC-sertifioidut tapetit valmistetaan energiatehokkaasti ja ne täyttävät alhaisimman päästöluokan vaatimukset. Myös tapetteihin käytetään vastuullisesta metsätaloudesta peräisin olevia raaka-aineita, ja syväpainatuksessa käytetään vain vesipohjaisia painovärejä. A.S. Créationin tyylikkäiden valokuvatapettien jatkuva laadunvalvonta takaa tasaisen korkean laadun.

Tilaa valokuvatapetit vesiputouksilla kätevästi verkosta!

Verkkokaupastamme löydät valokuvatapetit vesiputouksilla riemastuttavaa seinäsuunnittelua varten! Kun ostat valokuvatapetteja, säästät paitsi aikaa ja hermoja, myös rahaa parhaan hintatakuun ansiosta. Jos tarvitset suuremman määrän valokuvatapetteja esimerkiksi kaupalliseen käyttöön, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen, ja me teemme mielellämme parhaan mahdollisen tarjouksen.

Onko sinulla kysymyksiä, toiveita tai ehdotuksia? Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Autamme mielellämme sinua seinäsuunnittelussa ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää