Close icon

Valokuvatapetit majakoilla - Signaaleja sisustuksen uudistamiseen

Valokuvatapetilla, jossa on majakka, voit helposti tuoda rennon merellisen tunnelman kotiisi. Merelliset valokuvatapetit h…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 6 | 6 Tuotteet

Valokuvatapetit majakoilla - Meren vaarallinen ja jännittävä tunnelma turvallisessa ympäristössä

Majakka edustaa turvallisuutta ja vakautta. Siksi valokuvatapetit majakoilla sopivat mainiosti turvallisuuteen ja rauhallisuuteen perustuvaan ilmapiiriin. Valokuvatapetit merellä eivät ainoastaan luo lomatunnelmaa, vaan edustaa myös luonnon kauneutta, sillä majakat nousevat usein henkeäsalpaavista maisemista.

Merellisiä tapetteja voidaan yhdistää sekä hyvin modernisti ja minimalistisesti että rustiikkisesti. Etenkin merelliseen teemamaailman sopivien kalusteiden kanssa rauhoittavat valokuvatapetit muodostavat kauniin yhdistelmän. Valokuvatapetit majakoilla sopivat olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen, mutta myös eteiseen, kylpyhuoneeseen tai kaupallisiin tiloihin.

Merelle seiniesi voimalla

Valokuvatapetit majakoilla eivät inspiroi pelkästään merellisten opasteiden, vaan ympäröivän maiseman kautta. Lempeät dyynit, vaaleanpunaiset auringonlaskut ja horisontin laajuus inspiroivat jokaista tilassa olevaa. Makusi mukaan voit valita valokuvatapetin, jossa majakka on rannalla ja kohoaa pehmeiden vihreiden dyynien keskeltä tai jossa majakka korostaa muuta merellistä maisemaa. Useimmiten puna-valkoiset majakat muodostavat toisinaan vastakohdan hiekan ja taivaan pehmeille sävyille, mikä kruunaa jossain määrin merellisen tunnelman.

Jos haluat jotain hieman epätavallisempaa, löydät verkkokaupastamme myös graafisia valokuvatapetteja, joissa on majakka, jotka houkuttelevat sinua epätavallisella värimaailmalla ja rehevällä maisemalla. Maisemissa näkyvät kallioita, palmuja, korkeaa aallokkoa ja kauniita valonlähteitä. Romantiikkaa kaipaaville sopivat puolestaan valokuvatapetit auringonlaskulla, jossa majakka kohoaa kuin kallio aallokossa.

Valokuvatapetit majakoilla jokaiseen huoneeseen

Merellisestä sisustustyylistä on tullut olennainen osa sisustusta. Ja hyvästä syystä, sillä tämän tyylin usein herkät sävyt ja luonnonläheisyys luovat rennon ja rauhallisen ilmapiirin. Näin ollen valokuvatapetit majakoilla sopivat lähes jokaiseen huoneeseen, jossa tarvitaan harmonista ja rentoa tunnelmaa. Tämä seinäpäällyste sopii erityisesti makuuhuoneeseen, mutta valokuvatapetit ranta-teemalla asettaa myös muutaman merellisen korostuksen keittiöön tai olohuoneeseen. Lastenhuoneeseen on erityiset valokuvatapetit majakoilla, jotka ovat tehty sarjakuvamaisesti ja joissa seikkailevat eri hahmot kuten merirosvot.

Harmoniaa seinille: Valokuvatapetit majakoilla kylpyhuoneeseen

Merellinen ilmapiiri on erittäin kysytty kylpyhuoneessa sopivan teeman vuoksi. Pehmeä väripaletti, jonka vain puna-valkoinen majakka katkaisee, sopii erinomaisesti yhteen kylpyhuoneen enimmäkseen valkoisten kalusteiden kanssa ja luo näin erityisen harmonisen tunnelman. Tällä tavoin huone, joka ennen oli vain toiminnallinen, muuttuu viihtyisäksi tilaksi, jossa voit nauttia kylvystä kauniilla maisemalla.

Valokuvatapettisi materiaalit ja hoito

Koska suurin osa verkkokauppamme valokuvatapeteista majakoilla ovat erittäin korkealaatuisia kuitukankaisia valokuvatapetteja, voit käyttää niitä jokaisessa tilassa, myös kaupallisissa tiloissa, kuten matkatoimistoissa, hotelleissa tai sairaaloissa. Merellisille valokuvatapeteille on ominaista suuri lujuus ja kestävyys, mutta ne ovat myös vedenkestäviä ja silti hengittäviä, joten niitä voi käyttää myös keittiössä tai kylpyhuoneessa.

Lisäksi valokuvatapetit majakoilla ovat erittäin helppoja tapetoida, sillä voit levittää liisterin suoraan seinään. Kuitukangastapetit ovat myös liekinkestäviä, ja ne voidaan helposti irrottaa seinästä, kun ne ovat kuivuneet, ja joissakin tapauksissa niitä voidaan jopa käyttää uudelleen.

A ja O: Valmistelut ennen valokuvatapetin asentamista

Ennen kuin alat tapetoida uutta valokuvatapettia majakoilla, varmista, että seinät ovat mahdollisimman sileät, puhtaat ja kuivat. Tarvittaessa hio seinät, täytä reiät ja halkeamat ja poista pistorasiat ja valokatkaisijat. Majakka-aiheiset valokuvatapetit toimitetaan yleensä osissa, joten valmistelu on tärkeää.

Voi olla, että valittu valokuvatapetti on liian suuri seinillesi. Mieti tässä tapauksessa, mihin kohtaan kuvion keskipiste tulisi sijoittaa, ja leikkaa ylimääräinen tapettimateriaali pois täsmälleen seinän reunasta. Verkkokaupastamme löydät kuitenkin myös mittatilaustyönä tehtyjä valokuvatapetteja. Saattaa myös olla suositeltavaa piirtää seiniin ohjeviivat lyijykynällä vatupassia hyödyntäen. Huomaa myös, että vanhojen rakennusten seinät eivät aina ole täysin suorat.

Näin asennat valokuvatapettisi helposti seinälle

Jotta voit kiinnittää uuden valokuvatapettisi majakoilla seinälle ammattimaisesti, huoneen lämpötilan tulisi olla noin 20 °C. Sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaisesti, jotta vältät paakkujen muodostumista. Ne voivat näkyä myöhemmin tapetista ja vaikuttaa tapetin pysymiseen.

Levitä liisteri mahdollisimman tasaisesti seinälle ja aseta valokuvatapetin ensimmäinen osa täsmälleen seinän ja katon reunaa vasten. Tasoita tapetti seinälle ylhäältä alas tapettiharjalla, sienellä tai liinalla. Jatka samalla tavalla seuraavien tapetin osien kanssa samalla kiinnittäen huomiota kuvan kohdistamiseen.

Laadukkaat valokuvatapetit majakoilla tunnetuilta valmistajilta

Selaa monipuolista merellisten tapettien valikoimaamme ja löydä oma valokuvatapetti majakoilla. Verkkokaupassamme voit odottaa laadukkaita valokuvatapetteja tunnetuilta tapettivalmistajilta sekä innovatiivisilta tuotemerkeiltä ja lahjakkailta suunnittelijoilta.

Valmistajat eivät kuitenkaan keskity merellisissä luomuksissaan vain estetiikkaan ja korkearesoluutioisiin valokuviin, vaan tietysti myös käytännöllisyyteen. Useimmat valokuvatapetit majakoilla voidaan puhdistaa kostealla liinalla, jos ne ovat hieman likaantuneet, ja niitä on myös helppo käsitellä. Valmistajat panostavat myös tyylikkäiden tapettien korkeaan värikylläisyyteen ja kestävyyteen, jotta voit nauttia seinäpäällysteestäsi mahdollisimman pitkään.

A.S. Créationin valokuvatapetit: Merituulen puhallus seinillesi

Koe hiekka varpaidesi välissä, raikas merituuli ja lämmittävä aurinko ihollasi A.S. Créationin tapettien avulla! Tunnetun tapettivalmistajan A.S. Créationin laadukkaat valokuvatapetit majakoilla näyttävät erityisen aidoilta valokuvien loistavan laadun ansiosta, mikä tekee merellisestä huoneesta niin täydellisen. A.S. Création panostaa kuitenkin paitsi tyylikkääseen ja monipuoliseen muotoiluun myös toimivuuteen ja korkeaan laatuun.

A.S. Créationin valokuvatapetit valmistetaan mahdollisimman energiatehokkaasti nykyaikaistettujen tuotantoprosessien ansiosta, ja ne täyttävät alhaisimman päästöluokan vaatimukset. Merelliset valokuvatapetit tekevät vaikutuksen myös vastuullisesta metsätaloudesta peräisin olevien raaka-aineiden käytöllä ja niille tehdään jatkuvaa laadunvalvontaa, jotta seiniäsi koristavat vain parhaat valokuvatapetit!

Löydä valokuvatapettisi netistä ja nauti merellisestä tunnelmasta

Verkkokaupastamme löydät  laajan valokuvatapetit maisemalla -kategorian, joiden avulla voit luoda avoimen ja luonnollisen tunnelman. Löydä tapetti, joka vastaa tuo sinulle rauhallista ja merellistä tunnelmaa! Jos et vieläkään ole löytänyt sopivaa kuvaa, voit käyttää tapettikonfiguraattoria ja suunnitella persoonallisen valokuvatapetin omasta kuvasta.

Verkkokaupassamme säästät kuitenkin paitsi aikaa ja hermoja, myös rahaa parhaan hintatakuun ansiosta. Jos tarvitset suuremman määrän valokuvatapetteja, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen, ja me laadimme sinulle räätälöidyn tarjouksen parhailla ehdoilla.

Tavoitat asiakaspalvelumme sähköpostitse, puhelimitse ja yhteydenottolomakkeella. Neuvomme sinua mielellämme kaikissa seinäsuunnitteluun ja valokuvatapetteihin liittyvissä asioissa ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää