Close icon

Valokuvatapetit bambulla - Raikasta aasialaista tunnelmaa

Valokuvatapetit bambulla luovat sisustuksesta rennon, jossa on aasialaista tunnelmaa. Valokuvatapetit bambulla luovat luon…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 13 | 13 Tuotteet

Valokuvatapetit bambulla - rento ja seesteinen ilmapiiri

Valokuvatapetit bambulla huokuvat harmoniaa ja luo rennon ja seesteisen ilmapiirin. Samalla aasialaiset valokuvatapetit tuovat hieman raikkautta ja selkeyttä huoneisiisi, sillä erikoisissa tapeteissa on usein reheviä vihreitä vivahteita. Koska bambu yhdistetään usein aasialaiseen kulttuuriin, vihreät valokuvatapetit sopivat myös trendikkääseen aasialaiseen asumistyyliin. Makuuhuoneesta toimistoon tai kaupalliseen tilaan, valokuvatapetti bambulla voi luoda rauhallisen ilmapiirin, jossa voi tuntea olonsa hyväksi.

Koe luonto kotona bambutapetin avulla

Koe Aasian eksoottinen kasvisto kotonasi bambuja sisältävällä valokuvatapetilla! Aasialaisen assosiaation ansiosta tyylikkäät valokuvatapetit luontomotiiveilla sopivat erityisen hyvin huoneisiin, joissa tarvitaan harmonista ilmapiiriä. Valokuvatapetit bambulla vakuuttavat yleensä voimakkaalla vihreällä värimaailmalla, joka takaa selkeän ja virkistävän huoneen vaikutelman.

Pystysuora muotoilu voi myös visuaalisesti venyttää ja jäsentää huonetta. Tämä luo huoneesta erittäin siistin vaikutelman. Erikoisen kasvin lähikuvien lisäksi löydät verkkokaupastamme myös muutamia muita epätavallisia valokuvatapetteja bambulla. Voit myös löytää valokuvatapetteja, joissa on maisemia ja kokonaisia metsiä täynnä bambua. Bambumetsän läpi tunkeutuvat auringonsäteet tuovat muutaman virkistävän yksityiskohdan. Ne, jotka pitävät hienovaraisemmista ja maanläheisemmistä sävyistä pitävät varmasti valokuvatapetista kuivatulla bambulla, kun taas valokuvatapetit ikkunoilla tarjoaa näkymän lumottuihin bambumetsiin.

Enemmän tilaa rentoutumiseen: Valokuvatapetit bambulla jokaiseen tilaan

Harmonisen muotoilun ansiosta bambua sisältävää valokuvatapettia voidaan käyttää missä tahansa huoneessa, ja se sopii erilaisiin asumistyyleihin. Aasialaistyylinen valokuvatapetti voidaan yhdistää luonnollisiin kodin kalusteisiin, kuten juuttimattoihin, korituoleihin ja pellavaverhoihin. Minimalistinen sisustus yksinkertaisilla ja suoralinjaisilla kalusteilla sopii hyvin yhteen myös suoralinjaisen bambutapetin kanssa.

Valokuvatapetit bambulla raikkaan oloiseen kylpyhuoneeseen

Valokuvatapetit bambulla ovat erityisen suosittuja kylpyhuoneissa. Valokuvatapettien kauniin viehätyksen ansiosta on mahdollista loihtia raikas kylpyhuone, joka on myös toiminnallinen. Koska vihreät valokuvatapetit voidaan yhdistää kauniisti valkoiseen, ne sopivat täydellisesti kylpyhuoneen enimmäkseen valkoisiin kalusteisiin. Valokuvatapetit hyvinvointi-teemalla sopivat yhdistettynä tapetteihin bambulla, sillä niitä yhdistää raikkaus ja rento ilme.

Keskittyminen ja meditaatio: Valokuvatapetit bambulla

Kylpyhuonesuunnittelun lisäksi valokuvatapetit bambulla sopii myös ihanasti toimistoon. Etenkin työpaikalla ilmapiirin tulisi olla mahdollisimman rento, minkä vuoksi vihreät seinäpäällysteet, joilla voi olla rauhoittava ja rentouttava vaikutus, sopivat erinomaisesti toimistoon tai työhuoneeseen.

Bambuaiheiset valokuvatapetit toimistoon luovat myös luonnollisuuden ja staattisuuden sekoituksen, joka antaa rauhallisen ja tasapainoisen vaikutelman. Tätä vaikutusta voidaan käyttää myös muissa tiloissa, sillä valokuvatapetit bambulla ovat suosittuja myös meditaatiohuoneissa, lääkärin vastaanotoilla ja odotushuoneissa.

Kaikinpuolin kestävä valokuvatapetti

Bambu on erittäin kestävä kasvi, joka aasialaisessa kulttuurissa tarkoittaa myös pitkää ikää. Valokuvatapetit bambulla ovat yhtä kestäviä kuin itse kasvi, sillä ne on useimmiten valmistettu korkealaatuisesta kuitukankaasta. Valokuvatapetit ovat kestävyyden lisäksi erityisen helppoja kiinnittää seinälle, koska liisteriä voi levittää suoraan seinälle.

Voit esimerkiksi puhdistaa joitakin valokuvatapetteja bambulla varovasti kostealla liinalla, jos niihin on muodostunut tahroja. Koska kuitukangastapetti on myös vedenkestävä mutta silti hengittävä, voit käyttää sitä myös kylpyhuoneessa tai keittiössä. Kuitukangastapetti on myös paloturvallinen, ja se voidaan yleensä helposti poistaa seinästä, kun se on kuivunut.

Valmistelut valokuvatapetin bambulla asentamiseen

Jotta uusi valokuvatapettisi bambulla pääsee oikeuksiinsa, sinun on ensin valmisteltava tapetoitava seinä perusteellisesti. Seinän on oltava mahdollisimman sileä, puhdas ja kuiva. Hio tarvittaessa seinät ja täytä mahdolliset reiät ja halkeamat. Irrota pistorasiat ja valokatkaisijat. Bambuaiheiset valokuvatapetit toimitetaan yleensä osissa. Jos valitsemasi tapetti on liian suuri seinille, voit yksinkertaisesti leikata ylimääräisen materiaalin pois seinän reunasta. Tässä tapauksessa mieti etukäteen, mihin kohtaan kuvan keskipiste tulisi sijoittaa. Verkkokaupastamme löydät kuitenkin myös mittatilaustyönä tehtyjä valokuvatapetteja, joilla voit suunnitella seinäsi juuri sopiviksi.

Uuden valokuvatapetin bambulla ripustaminen seinälle

Täydellisen lopputuloksen saamiseksi on hyödyllistä piirtää seiniin ohjeviivat lyijykynällä vatupassia apua käyttäen. Huomaa, että seinät eivät aina ole täysin suorat, erityisesti vanhemmissa rakennuksissa. Sekoita liisteri muodostamatta paakkuja ja levitä se tasaisesti seinälle telan avulla. Koko seinäpintaa ei kannata vielä työstää, jotta liisteri ei kuivu ennenaikaisesti osassa seinää.

Aseta valokuvatapetin ensimmäinen osa seinän ja katon reunaa vasten ja tasoita se seinälle ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä. Jatka samalla tavalla seuraavien osien kanssa ja varmista tietenkin, että kuva kohdistuu täydellisesti.

Korkea laatu ja resoluutio: Valokuvatapetit bambulla tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupassamme löydät laadukkaita valokuvatapetteja tunnetuilta tapettivalmistajilta. Riippumatta siitä, onko kyseessä innovatiivinen uusi brändi tai todellinen konkari tapettien maailmassa - valmistajat käyttävät korkearesoluutioisia kuvia ja korkealaatuisia raaka-aineita valmistaakseen parhaita mahdollisia tapetteja. Nykyaikaisten valokuvatapettien suunnittelijat ovat aina saaneet inspiraationsa nykyisistä trendeistä ja keskittyvät esteettisyyden lisäksi myös ympäristöystävällisyyteen.

A.S. Création: Tyylikästä muotoilua ja korkeaa laatua

Tapettivalmistaja A.S. Création luo joka vuosi laajan valikoiman tyylikkäitä valokuvatapetteja jokaiseen huoneeseen ja jokaiseen makuun. Olipa kyseessä sitten maalaistyylinen talo, moderni sisustus tai luonnollinen tunnelma boho chicissä - A.S. Créationilta löydät varmasti oikean valokuvatapetin persoonalliseen asumistyyliisi.

Bambusta valmistettujen valokuvatapettien osalta A.S. Création luottaa myös vastuullisesta metsätaloudesta peräisin olevien raaka-aineiden käyttöön, mahdollisimman energiatehokkaaseen tuotantoprosessiin nykyaikaistettujen tuotantoprosessien ansiosta sekä valokuvien korkeaan resoluutioon. Lisäksi A.S. Créationin monipuolisesta valikoimasta löydät valokuvatapetteja bambulla, jotka ovat erityisen helppokäyttöisiä ja kestäviä.

Tilaa uusi valokuvatapettisi bambulla kätevästi verkosta!

Löydä uusi valokuvatapettisi bambulla verkkokaupastamme ja koe paitsi rentouttavia kuvia, myös rento tapetin vaihto. Voit helposti lisätä puuttuvat tapetointitarvikkeet ostoskoriin "Tapetointitarvikkeet"-kategorian kautta. Jos et vieläkään ole löytänyt sopivaa kuvaa laajasta valikoimastamme, voit käyttää tapettikonfiguraattoria luodaksesi tapetin omalla kuvalla, jotta mikään ei ole esteenä persoonalliselle sisustussuunnittelulle.

Parhaan hintatakuumme ansiosta säästät aikaa ja hermoja, mutta myös rahaa, kun ostat uuden valokuvatapettisi bambulla verkkokaupastamme. Jos tarvitset suuremman määrän valokuvatapetteja, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen ilmoittamalla haluamasi valokuvatapetin ja tarvittavan määrän, jonka jälkeen laadimme sinulle parhaat ehdot.

Kysymyksiä, pyyntöjä ja ehdotuksia varten voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Neuvomme sinua mielellämme kaikissa seinäsuunnitteluun ja valokuvatapetteihin liittyvissä asioissa. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää