BRICOMonday: 5% alennus kaikesta koodilla "BRICOMONDAY" 28. marraskuuta!

Valokuvatapetit ruusuilla - Romanttinen tunnelma helposti

Rakkauden ja kauneuden symbolina ruusut saavat minkä tahansa alueen kukoistamaan romantiikkaa ja harmoniaa, siksi kuk…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
20 / 71 Tuotteet

Suunnitteletko remonttia ja etsit sopivaa vaihtoehtoa kauniiseen ja omaperäiseen seinien suunnitteluun? Sitten löydät juuri oikean liittolaisen ruusuilla koristellusta valokuvatapetista. Siinä yhdistyvät upea ulkonäkö ja kuitukankaan käytännölliset edut, ja sitä on saatavana myös useissa harmonisissa malleissa, jotta unelmiesi seinästä voidaan tehdä totta.

Valokuvatapetit ruusuilla - Satumainen tunnelma

Elegantin ulkonäön lisäksi ruusuilla on lukuisia symbolisia merkityksiä, jotka korostavat kukan ulkonäköä. Punaiset ruusut edustavat rakkautta, romantiikkaa ja intohimoa, kun taas valkoiset ruusut ilmentävät viattomuutta, puhtautta ja uskollisuutta. Oranssit ruusut puolestaan symboloivat onnea ja toivoa sekä iloisuutta ja ihailua. Ruusun positiiviset mielleyhtymät luovat miellyttävän hyvän olon tunnelman tilaasi.

Monipuoliset mallit avaavat rajattomat suunnittelumahdollisuudet. Valokuvatapetit kukilla mustalla taustalla tekevät tilaan dramaattisemman ja näyttävämmän vaikutelman. Valokuvatapetit valkoisilla ruusuilla puolestaan muodostavat jännittävän kontrastin tummille huonekaluille, mutta punaiset ruusut yhdessä kodikkaiden huonekalujen ja luonnollisissa värisävyissä olevien sisätilojen kanssa luovat samanaikaisesti romantiikkaa ja mukavuutta. Erityisesti makuuhuoneessa voit nauttia ruusujen luomasta romanttisesta tunnelmasta. Valokuvatapetit kukilla luovat aina keväisen tuulahduksen ja kauniin tehosteseinän.

Kuitukankainen valokuvatapetti - Muutakin kuin vain kaunis muotoilu

Verkkokaupastamme löydät pääasiassa kuitukangastapetteja, jotka tarjoavat onnistuneen yhdistelmän visuaalisia ja toiminnallisia etuja sekä ensiluokkaista laatua. Toisaalta kuitukangastapetti on ilmaa ja höyryä läpäisevä sekä vedenkestävä, minkä vuoksi se on ihanteellinen ratkaisu myös keittiön ja kylpyhuoneen seinien suunnitteluun. Lisäksi kuitukangastapetti on paloturvallinen ja erittäin mittasuhteiltaan vakaa. Siksi voit nauttia käytännöllisestä seinäpäällysteestä vielä vuosienkin käytön jälkeen ilman ongelmia.

Valokuvatapetit ruusuilla - Näin asennat tapetin helposti ja turvallisesti

Varmistaaksesi henkilökohtaisen turvallisuutesi uutta valokuvatapettia käyttäessäsi, esittelemme alla muutamia ohjeita, joita sinun olisi hyvä noudattaa.

Ennen kuin voit aloittaa, sinun on varmistettava, että pinta on kuiva ja tasainen, mutta myös joustava ja imukykyinen. Jos epätasaisuuksia esiintyy, ne on täytettävä täyteaineella ja tasoitettava. Lisäksi seinän tasainen väritys on välttämätöntä, muuten lopputulos heikkenee.

Pidä huoneen lämpötila tapetoinnin aikana noin 20 °C:ssa ja vältä vetoa. Ohuet, pystysuorat opasviivat ovat myös erittäin hyödyllisiä kuitukangastapetin tarkassa kiinnittämisessä, erityisesti vesivaakaa käytettäessä. Viivojen tulisi alkaa seinän keskeltä ja jatkua vastaavin välein molemmin puolin. Kun olet valmistellut seinän, voit leikata tapettirullista oikean mittaisia vuotia.

Sitten levitä liisteri seinälle ja voit aloittaa asentamaan valokuvatapetin ensimmäistä osaa. Varmista, että seuraat ohjeviivoja ja vältät aukkoja ja päällekkäisyyksiä. Paina tapetti telalla keskeltä ja samalla pyöritä ilmakuplia ulospäin. Voit pyyhkiä ylimääräisen liisterin pois kostealla sienellä. Samaa prosessia on jatkettava muiden vuotien kohdalla. Anna tapetin kuivua 20 °C:ssa ilman vetoa.

Parhaista parhaimmat - Valokuvatapetit ruusuilla tunnetuilta valmistajilta

Valikoimaamme kuuluu monipuolinen valikoima eri valmistajien laadukkaita valokuvatapetteja, joita saat satumaisissa kuoseissa. Erityisesti valokuvatapetit ruusuilla luovat romanttisen tunnelman ja muodostavat tyylikkään sisustuksen pienellä vaivalla. Yksi suurimmista valmistajista on A. S Création, joka valmistaa myös paljon erilaisia valokuvatapetteja ruusuilla.

Tilaa romanttiset valokuvatapetit ruusuilla kätevästi verkosta!

Ovatko valokuvatapetin käytännön edut tehneet sinuun vaikutuksen? Valitse vain henkilökohtainen suosikkisi BRICOFLOR-valikoimasta ja hyödynnä yksinoikeudella tarjoamamme edut, kun tilaat valokuvatapettia ruusuilla. Parhaan hintatakuun ansiosta sinun ei tarvitse maksaa senttiäkään liikaa uudesta seinäpäällysteestäsi.

Suurempia remontteja varten suosittelemme myös, että pyydät yksilöllisen tarjouksen ja määrittelet tarvittavat määrät, jotta voit säästää entistä enemmän rahaa.

Verkkokauppamme ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella

Plus icon lue lisää