Close icon

Valokuvatapetit kukilla – Kukat ovat ajattomia

Kukat ovat aina varma kortti sisustuksessa, ja ihan syystä. Ne ovat ajattomia ja muuttavat minkä tahansa tilan h…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 248 Tuotteet

Valokuvatapetit kukilla – kukat elävöittävät tilaa 

Valikoimastamme löydät valokuvatapetteja erilaisilla kukkamotiiveilla. On olemassa valokuvatapetteja esimerkiksi orkideoilla, romanttisilla ruusuilla, ihanilla villikukilla ja todella leikkisillä kukkakuvioilla. Sinun tarvitsee vain valita lempikukkasi, valokuvatapetit kukilla tarjoavat jotakin jokaiselle! Jos haluat kukkaloiston tilaasi, valokuvatapetti, jota koristelee kokonainen kukkaniitty, voi olla täydellinen. 

Valokuvatapetit kukilla sopivat myös tietenkin eri sisustustyyleihin. Valikoimastamme löydät valokuvatapetteja kukkamotiiveilla eri sävyissä ja värimaailmoissa. Pastellinsävyiset valokuvatapetit kukilla luovat esimerkiksi ihanan romanttisen tunnelman, ja sopivat täydellisesti maalaismaisten huonekalujen kanssa. Voit myös piristää yksinkertaista sisustusta väripilkulla, jonka valokuvatapetit kukilla voivat antaa tilalle. Kauniit tulppaanit, ruusut ja liljat lisäävät uskomattoman hienon yksityiskohdan mihin tahansa sisustukseen. Kaikki valokuvatapetit luontomotiiveilla tuovat tilaan sen ihanan rauhallisuuden tunteen, jonka voit tuntea luonnon helmassa. Maanläheiset värit ja motiivit luovat todella harmonisen tilan, jossa varmasti kaikki viihtyvät. 

Valikoimamme sisältää laajan valikoiman ihania 3D-kukkatapetteja. Nämä tapetit voivat tehdä unelmistasi totta ja antaa henkilökohtaisen kosketuksen sisustukseesi. Valikoimasta löydät vintagetyylisiä 3D-kukkatapetteja, mielikuvituksellisia kukkakuvioita, kultaisia yksityiskohtia sekä monia muita kukka-aiheisia 3D-tapetteja.

Jos haluat romanttisen ilmapiirin makuuhuoneeseen, valokuvatapetit kukilla voivat tarjota sinulle helpon ratkaisun. Valokuvatapetit kukilla luovat kauniin sisustuksen ja lämpimän ilmapiirin. Olohuoneesta kukkatapetit tekevät taas todella kutsuvan ja rentouttavan.

Valokuvatapetit kukilla – Kuitukangastapettien monet edut

Suurin osa meidän valikoimassamme olevista valokuvatapeteista on tehty kuitukankaasta. Nämä valokuvatapetit ovat todella kestäviä, sekä erittäin helppoja ripustaa. Liima voidaan nimittäin levittää suoraan seinälle, mikä helpottaa ripustamista todella paljon. Sen lisäksi nämä valokuvatapetit kukilla sopivat erinomaisesti kosteisiin tiloihin, mikä tarkoittaa, että voit luoda ihanan rentouttavan tunnelman keittiöösi tai kylpyhuoneeseesi. 

Kuitukangastapetit eivät myöskään ole helposti syttyviä ja ne voidaan yleensä myös puhdistaa todella perusteellisesti. Jos tapetteihisi sattuisi tulemaan likaa tai tahroja, voit yksinkertaisesti puhdistaa ne kostealla liinalla. Jotkut valmistajat voivat jopa kierrättää vanhat tapetit ja käyttää ne uudelleen. Jos joskus tulevaisuudessa päätätkin ostaa toisen tapetin verkkokaupastamme, nämä tapetit ovat myös todella helppoja poistaa! Monet valokuvatapetit kukilla, jotka löydät valikoimastamme, eivät jätä jäämiä tai jälkiä, kun ne poistetaan oikein. Tämä tekee tapettien vaihtamisesta todella helpon ja voit vaivatta uudistaa sisustustasi!

Ripusta valokuvatapetit kukilla oikein

Mittaa seinäsi ennen kuin tilaat uuden valokuvatapetin tai 3D-tapetin verkkokaupastamme. Huomio, että valokuvatapetteja on saatavana eri muodoissa, ja jotkut niistä täytyy koota tai leikata oikeaan kokoon. Selvitä myös, jos valmistaja suosittelee, että uudet valokuvatapetit kukilla ripustetaan hieman päällekkäin tai vierekkäin, että reunat vain koskettavat toisiaan. Varmista sen lisäksi, että seinäsi ovat mahdollisimman sileät ja kuivat. Jos seinissäsi on epätasaisuuksia, suosittelemme vahvasti, että tasoitat ne ennen valokuvatapetin ripustamista. On myös tärkeää, että seinän väri on tasainen, sillä epätasaisuus voi vaikuttaa lopputulokseen. Sisäilma tulisi olla suunnilleen 20 ° C tapetoinnin aikana.

Apuviivojen piirtäminen seinään voi myös helpottaa tapettien ripustamista, varsinkin jos aiot tapetoida suurempia kuvioita. Jos olet ostanut paperitapetin, liima tulee levittää itse tapetille ja sitä tulisi liottaa noin 5-10 minuuttia. Kuitukangastapettien ripustaminen on yleensä helpompaa, sillä liima voidaan levittää suoraan seinälle niitä ripustaessa. Tämä tarkoittaa taas, että tapetin materiaali säilyttää rakenteensa eikä pehmene. Näin ripustat kuitukangastapetit oikein:

  1. Sekoita liima ohjeiden mukaan ja yritä välttää kokkareita, ne voivat näkyä myöhemmin tapetissa. 
  2. Levitä riittävästi liimaa seinälle mahdollisimman tasaisesti. Älä kuitenkaan vielä levitä liimaa koko seinään, sillä silloin se ehtii kuivua liian nopeasti. 
  3. Ota ensimmäinen tapettivuota ja aseta se seinän ja katon reunaan kulmassa, josta aloitat. Varmista, että tämä liuska on ripustettu oikein, sillä ensimmäinen liuska on välttämätön, jotta lopputuloksena olisi suora ja siisti tapetti.
  4. Tasoita valokuvatapettivuotaa harjaamalla se ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä.
  5. Ylimääräinen tapettiliima voidaan pyyhkiä pois kostealla sienellä
  6. Jatka samalla tavalla seuraavilla vuodilla. Varmista kuitenkin, että motiivi asetetaan oikein.

Lopuksi voit tehdä pieniä korjauksia saumausrullalla ja painelastalla. Valokuvatapetit kukilla tulisi jättää kuivumaan myös suunnilleen 20 ° C asteiseen sisäilmaan.

Tunnettujen valmistajien valokuvatapetit kukilla

Verkkokaupastamme löydät useita huippuvalmistajia. Näiden valmistajien valokuvatapetit kukilla tekevät vaikutuksen keneen tahansa, ja ovat uskomattoman kauniita sekä korkealaatuisia. Leikkisät kukkakuviot piristävät aina mieltä! Monipuolisesta valikoimastamme löydät valokuvatapetteja kukkamotiiveilla kaikkiin sisustustyyleihin. Valokuvatapetit kukilla tekevät kaikista tiloista rentouttavia ja kauniita. Valokuvatapetit hyvinvointiteemalla tekevät myös tilasta todella rentouttavan! 

Tunnetun valmistajan A.S. Créationin korkealaatuiset valokuvatapetit kukilla tarjoavat jotakin jokaiseen tyyliin ja huoneeseen. A.S. Creátion on tunnettu korkealaatuisista tapeteistaan. Merkin valokuvatapetteja koristelee kaikenlaiset kukat, aina perinteisistä kukkamotiiveista eksoottisiin kukkamotiiveihin saakka. Moderni valmistaja Livingwalls tekee puolestaan aina vaikutuksen innovatiivisella muotoilullaan. Merkin valokuvatapetit kukilla ovat uskomattoman kauniita ja monipuolisia. 

Livingwalls: Innovatiiviset valokuvatapetit kukilla

Livingwalls erottuu joukosta monipuolisten mallistojensa ansioista, joilla kaikilla on innovatiivinen säväys. Tämä valmistaja on myös tehnyt paljon yhteistöitä muiden suunnittelijoiden ja lifestyle-tuotemerkkien kanssa. Kiitos näiden yhteistöiden sinulla on mahdollisuus sisustaa seinät trendikkäillä kuvioilla ja moderneilla motiiveilla. Tuotemerkin valokuvatapetit kukilla inspiroivat myös modernilla muotoilullaan ja monipuolisuudellaan. Livingwallsin tapetit eivät vaikuta vain muotoilullaan, vaan ne ovat myös FSC-sertifioidut. Tapetit valmistetaan siis ympäristöystävällisissä olosuhteissa parhaista raaka-aineista. Tuotemerkki käyttää myös energiatehokkaita tuotantoprosesseja.

Tilaa romanttiset valokuvatapetit kukilla nyt verkkokaupastamme!

Etsitkö nopeaa ratkaisua, joka antaisi uuden elämän seinillesi? Siinä tapauksessa 3D-kukkatapetit ovat täydellisiä sinulle. Sinun tarvitsee vain valita suosikkisi BRICOFLOR:in laajasta valikoimasta, ja tämän voit tehdä kotisohvaltasi. BRICOFLOR tarjoaa sinulle valikoiman, jota et löydä miltään muulta erikoistuneelta jälleenmyyjältä. Valikoimamme antaa sinulle myös aivan varmasti ihan uuden näkökulman, mitä tulee seinien sisustukseen.  Valokuvatapetit tuovat kotiisi aivan erityisen säväyksen!

Tehdessäsi ostoksia verkkokaupassamme voit tietenkin myös hyödyntää mahtavia etuja. Kun olet valinnut sinulle täydelliset valokuvatapetit kukilla, voit hyödyntää parasta hintatakuutamme, mikä takaa, että saat laadukkaimmat tapetit parhaaseen hintaa. Jos sinulla on isompi remonttihanke tulossa ja tarvitse suuria määriä, suosittelemme, että pyydät yksittäisen tarjouksen meiltä. Asiantuntijatiimimme on myös olemassa täällä sinua varten, jos sinulla on kysymyksiä tuotteistamme tai palveluistamme. Voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta.

Plus icon lue lisää