Close icon

Valokuvatapetit liljoilla - Herkkä ja tyylikäs ilme

Liljat ovat mitä kaunempia kukkia, jotka lumoavat herkällä ja tyylikkäällä olemuksellaan. N&…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-15%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 18 | 18 Tuotteet

Onko sinulla remonttisuunnitelmia ja etsitkö sopivaa ratkaisua seinien koristeluun? Silloin valokuvatapetit liljoilla on tehty sinua varten! Siinä yhdistyvät liljan lumoava hohto ja kuitukangastapetin toiminnalliset edut, joiden avulla voit toteuttaa unelmiesi seinän. Valokuvatapetit kukilla -kategoria on laaja, josta löydät varmasti omaan tilaasi sopivan vaihtoehdon.

Keväinen ja kaunis sisustus vain yhden valokuvatapetin avulla

Hienovaraisista mustavalkoisista kuvioista abstraktimpiin piirustuksiin, joissa on herkkiä pastellisävyjä, ja lähikuviin yksittäisistä kukista: valokuvatapetit liljoilla tarjoaa monenlaisia malleja, joten voit parantaa visuaalisesti mitä tahansa tilaa. 

Hienovaraisen värityksen ansiosta liljat avaavat rajattomat suunnittelumahdollisuudet. Erityisen hienovaraisen ilmeen saat, kun yhdistät vaaleat valokuvatapetit minimalistisiin sisätiloihin hillityllä väripaletilla. Yhdistelmä maalaistyylisiin nostalgisiin huonekaluihin luo toisaalta jännittävän yhdistelmän maalaismaisemaa ja eleganssia.

Koska valokuvatapetti liljalla luo modernin ja kauniin tunnelman olohuoneeseen, voit lumota myös työpaikkasi liljoja sisältävän valokuvatapetin leikkisällä charmilla. Jos kaipaat hieman enemmän näyttävyyttä ja kontrastia, voit hyödyntää valokuvatapetit kukilla mustalla taustalla -kategoriaa ja löytää oman suosikkisi.

Kuitukankainen valokuvatapetti liljoilla

Verkkokauppamme valikoimasta löydät ensisijaisesti kuitukangastapetteja, jotka tarjoavat sinulle lukuisia etuja. Kuitukangastapetit ovat paloturvallisia, vedenkestäviä ja mittasuhteiltaan vakaita. Lisäksi kuitukangastapetti hyötyy vaikuttavasta ilman- ja höyrynläpäisevyydestä. Siksi voit nauttia kuitukangastapetista vielä vuosienkin käytön jälkeen vaikka se joutuisi kosketuksiin veden kanssa.

Uusi unelmien seinä pienellä vaivalla

Varmistaaksesi turvallisuutesi uutta valokuvatapettia asentaessasi, esittelemme alla muutamia ohjeita, joita sinun olisi hyvä noudattaa. Aivan aluksi sinun mitattava seinä ja tilata tarvitsemasi välineet. Osan välineistä löydät osiosta “tapetointitarvikkeet”.

Ennen kuin voit aloittaa, sinun on varmistettava, että tapetoitava seinä on kuiva ja tasainen, mutta myös joustava ja imukykyinen. Jos epätasaisuuksia esiintyy, ne on täytettävä täyteaineella ja tasoitettava. Lisäksi seinän tasainen väritys on välttämätöntä, muuten lopputulos heikkenee.

Pidä huoneen lämpötila tapetoinnin aikana noin 20 °C:ssa ja vältä vetoa. Voit piirtää ohuet, pystysuorat opasviivat vatupassia hyödyntäen, jotta tapetointi sujuu helpommin ja tarkemmin. Viivojen tulisi alkaa seinän keskeltä ja jatkua vastaavin välein molemmin puolin. Sitten leikkaa tapettirullista oikean mittaisia vuotia, mutta jätä ylimääräiset viisi senttimetriä molempiin päihin. Ylimääräisen osan voit leikata myöhemmin pois, kun tapetti on seinällä.

Levitä liisteri nyt seinälle tasaisesti, jonka jälkeen voit alkaa asentamaan valokuvatapetin ensimmäistä osaa. Varmista, että seuraat piirtämiäsi ohjeviivoja ja vältät aukkoja ja päällekkäisyyksiä. Paina tapetti kiinni seinään ja vie ilmakuplia samalla ulospäin. Voit pyyhkiä ylimääräisen liisterin pois kostealla sienellä. Samaa prosessia on jatkettava muiden vuotien kohdalla. Anna tapetin kuivua 20 °C:ssa ilman vetoa.

Satumaiset valokuvatapetit liljoilla tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät monipuolisen valikoiman ensiluokkaisia valokuvatapetteja tunnetuilta valmistajilta. Kaikki verkkokauppamme kokeneet valmistajat tarjoavat laadukkaita valokuvatapetteja jokaiseen makuun ja tyyliin.

Tilaa tyylikkäät valokuvatapetit liljoilla verkosta jo tänään!

Ovatko valokuvatapetin käytännölliset ominaisuudet ovat tehneet sinuun vaikutuksen? Älä sitten menetä tilaisuutta ja varmista itsellesi oma valokuvatapetti liljoilla. Valitse vain oma suosikkisi BRICOFLOR-valikoimasta ja hyödynnä yksinoikeudella tarjoamamme edut valokuvatapettia ostaessasi - kuten paras hintatakuumme, jonka ansiosta sinun ei tarvitse maksaa senttiäkään liikaa.

Suurempia remontteja varten suosittelemme myös, että pyydät yksilöllisen tarjouksen ja määrittelet tarvittavat määrät, jotta voit säästää entistä enemmän rahaa.

Verkkokauppamme ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.

Plus icon lue lisää