Close icon

Valokuvatapetit kirsikankukilla - Aasialainen harmonia kotiisi

Japanissa kirsikankukkien kukinta on kevään saapumisen merkki. Herkät kukat eivät kuitenkaan koristele…

lue lisää
-25%
origin-claim
-20%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-20%
origin-claim
-20%
origin-claim
1 - 16 | 16 Tuotteet

Keväinen ja herkkä tunnelma sisustukseesi

Kauneuden, lähtemisen ja katoavaisuuden symbolina kirsikankukka on tärkeä osa japanilaista kulttuuria. Symboliset ominaisuudet yhdistyvät lumoavaan ulkonäköön ja tekevät kirsikankukasta klassisen sisustuselementin. Valokuvatapetit lumoavat jokaisen huoneen leikkisällä viehätyksellään ja luo keväisen tunteen.

Japanilaisen kukan hienovarainen väritys avaa sinulle rajattomat suunnittelumahdollisuudet. Minimalistiset sisätilat harmaan eri sävyissä muodostavat kauniin kontrastin kukan leikkisyydelle, ja kirkkaat vintage-huonekalut maalaistalotyylissä muodostavat viihtyisän tilan. Erityisesti olohuoneessa ja makuuhuoneessa valokuvatapetti kirsikankukilla luo rentouttavan tunnelman, jossa voit paeta arjen stressiä. Valokuvatapetit kukilla kuten kirsikankukilla luo kevyen keväisen tunnelman huoneeseen kuin huoneeseen.

Valokuvatapetit - enemmän kuin vain upea muotoilu

Verkkokaupastamme löydät pääasiassa kuitukangastapetteja, jotka tarjoavat onnistuneen yhdistelmän visuaalisia ja toiminnallisia etuja sekä ensiluokkaista laatua. Toisaalta kuitukangastapetti on ilmaa ja höyryä läpäisevä sekä vedenkestävä, minkä vuoksi se on ihanteellinen ratkaisu keittiön ja kylpyhuoneen seinien suunnitteluun. Lisäksi kuitukangastapetti on paloturvallinen ja mittasuhteiltaan vakaa. Siksi voit nauttia käytännöllisestä seinäpäällysteestä vielä vuosienkin käytön jälkeen ilman ongelmia.

Kuitukangastapetin asentaminen seinälle nopeasti ja helposti

Varmistaaksesi turvallisuutesi uutta valokuvatapettia asentaessasi, esittelemme alla muutamia ohjeita, joita sinun olisi hyvä noudattaa. Aivan aluksi sinun on varmistettava tarvitsemasi materiaalit, joten valokuvatapetin lisäksi sinulla on oltava tapetointitarvikkeet.

Ennen kuin voit aloittaa, sinun on varmistettava, että pinta on kuiva ja tasainen, mutta myös joustava ja imukykyinen. Jos epätasaisuuksia esiintyy, ne on täytettävä täyteaineella ja tasoitettava. Lisäksi seinän tasainen väritys on välttämätöntä, muuten lopputulos heikkenee.

Pidä huoneen lämpötila tapetoinnin aikana noin 20 °C:ssa ja vältä vetoa. Ohuet, pystysuorat opasviivat ovat myös erittäin hyödyllisiä kuitukangastapetin tarkassa kiinnittämisessä, erityisesti vesivaakaa käytettäessä. Viivojen tulisi alkaa seinän keskeltä ja jatkua vastaavin välein molemmin puolin. Kun tapetoitava seinä on valmisteltu, voit leikata tapettirullista sopivan mittaisia vuotia.

Sitten voit levittää liisterin seinälle ja aloittaa asentamaan valokuvatapetin ensimmäistä osaa. Varmista, että noudatat ohjeviivoja ja vältät aukkoja ja päällekkäisyyksiä. Paina tapetti telalla keskeltä ja rullaa ilmakuplia samalla ulospäin. Voit pyyhkiä ylimääräisen liisterin pois kostealla sienellä. Samaa prosessia on jatkettava muiden vuotien kohdalla. Anna tapetin kuivua 20 °C:ssa ilman vetoa.

Valokuvatapetit kirsikankukilla tunnetuilta valmistajilta

Voit tuoda japanilaisen kevään unenomaisen viehätyksen omille seinillesi valokuvatapetilla, jota koristaa kirsikankukat. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman ensiluokkaisia valokuvatapetteja, joita tarjoavat useat tunnetut valmistajat.

Valokuvatapetit keväisillä kirsikankukilla netistä vuoden jokaisena päivänä!

Etsitkö sopivaa ratkaisua seiniesi tyylikkääseen suunnitteluun? Silloin valokuvatapetti on tehty sinua varten, sillä siinä yhdistyvät kauniin herkkä ulkonäkö, lukuisat käytännölliset edut ja ensiluokkainen laatu.

Valitse vain oma suosikkisi BRICOFLOR-valikoimasta ja hyödynnä yksinoikeudella tarjoamamme edut ostaessasi valokuvatapettia, jossa on kirsikankukkia - kuten paras hintatakuumme, jonka ansiosta sinun ei tarvitse maksaa senttiäkään liikaa. Suurempia remontteja varten suosittelemme myös, että pyydät yksilöllisen tarjouksen ja määrittelet tarvittavat määrät, jotta voit säästää entistä enemmän rahaa.

Verkkokauppamme ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.

Plus icon lue lisää