BRICOWeekend: 5% alennus kaikesta koodilla "BRICOWEEKEND" 25.-27.11.!

Valokuvatapetit ikkunoilla - Tyylikäs näkymä

Näe koskematon luonto, New Yorkin kaupunkielämä tai romanttiset metsämaisemat suoraan kotisohvalta val…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
20 / 30 Tuotteet

Valokuvatapetit ikkunoilla - Sinä päätät minkä maiseman haluat

Tykkäätkö antaa mielesi vaeltaa katsellessasi ikkunasta kauas? Sitten laadukas valokuvatapetti ikkunanäkymällä tarjoaa sinulle upeat näkymät kiehtoviin paikkoihin. Mikä parasta, voit nauttia kauniista maisemasta ilman vaihtuvia sääolosuhteita.

Valitse romanttinen maisema vuorille, järvelle tai kukkaniitylle. Voit myös muuttaa kotisi romanttiseksi metsämökiksi, vedenalaiseksi maailmaksi tai trooppiseksi sademetsäksi - valinta on sinun. Sinulla on myös mahdollisuus sovittaa uusi valokuvatapetti ikkunoilla muuhun sisustukseen, koska voit valita maalaistalon maalaismaiset ikkunat, kattoikkunan, hienot pyöreät ikkunat tai modernit lasiruudut. Erilaiset modernit valokuvatapetit tuo sinulle lukemattomia vaihtoehtoja, jotka eivät ehkä avaa ovia, mutta ainakin ikkunoita.

Ikkuna tyylikkääseen sisustukseen: Valokuvatapetit ikkunoilla

Onko sinulla jokin suosikkipaikka, mutta sinulla on harvoin tilaisuutta käydä siellä? Tuo tämä paikka helposti suoraan kotiisi valokuvatapetin avulla. Voit aina nauttia historiallisista muistomerkeistä, idyllisistä metsistä, vuorten laajuudesta tai viidakon syvyydestä. Valokuvatapetit ikkunoilla ovat erityisen rauhoittava ja rentouttava vaikutus, erityisesti lukuisissa luontoaiheisissa malleissa.

Olipa kyseessä sitten eksoottiset lomasaaret valkoisine hiekkarantoineen ja vihreine palmuineen, romanttiset vuoristojärvet smaragdinvihreine vesineen, laajat niityt värikkäine kukkineen, syksyiset metsät tai jopa vedenalaiset maailmat - ikkunanäkymällä varustetulla valokuvatapetilla luonto muuttaa luoksesi. Hieman historiallista ja antiikkista sävyä hienoihin tapetteihin tuovat rikkinäiset kiviseinät tai kaarikäytävät. Valokuvatapetilla voit myös katsella kukkivia Alppien niittyjä tai kokea keväällä kultaisen syysauringon.

Kaupungin kattojen yläpuolella - Maisema suurkaupunkiin ikkunan läpi

Lukuisien luontoaiheiden lisäksi verkkokaupastamme löydät myös tapetteja, joissa on ikkunanäkymiä suurkaupunkeihin. Nauti New Yorkin tai Tokion horisonttien näkymistä ja luo asunnossasi kaupungin kattojen yläpuolella sijaitsevan Brooklyniläisen loftin tai pariisilaisen studion tunnelma. Erityisesti kaupallisiin tiloihin, kuten ravintoloihin, hotelleihin, kahviloihin tai baareihin, sopivat myös ikkunamaisemat valitsemasi tyyliin.

Kolmiulotteiset valokuvatapetit

Erityistä valokuvatapetissa ikkunoilla on poikkeuksellinen pinta ja korkearesoluutioinen muotoilu, joka tuo seinälle sanoinkuvaamattoman aidon ilmeen. Huolellisen käsittelyn ansiosta tapetti koristaa seinän kolmiulotteisella vaikutuksella, joten seinäpinnoitteet kiehtovat erityisellä ulottuvuudella. Valokuvatapeteilla voit lisätä huoneisiisi vain muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä tiettyä tunnelmaa, joka parantaa näkyvästi asuintilojesi ilmettä.

Valokuvatapetti ikkunoilla - Materiaalit

Verkkokaupastamme löydät pääasiassa kuitukankaasta valmistettuja valokuvatapetteja. Tämä helpottaa asentamista, koska liisteri voidaan levittää suoraan seinälle. Kuitukangastapetti tuo myös muita etuja hoidon ja ylläpidon kannalta. Voit esimerkiksi käyttää kuitukankaista valokuvatapettia ikkunoilla keittiössä tai kylpyhuoneessa, koska se on vedenkestävä ja ilmaa ja höyryä läpäisevä.

Lisäksi tekstiili- ja selluloosakuitujen ansiosta kuitukangastapetit ovat erittäin kestäviä ja repeämättömiä. Useimmat valmistajat lupaavat myös, että ne voidaan jopa puhdistaa huolellisesti kostealla liinalla. Myös turvallisuudestasi on huolehdittu, sillä kuitukangastapetit ovat paloturvallisia. Jos päätät ostaa myöhemmin uuden tapetin verkkokaupastamme, vanha valokuvatapetti voidaan helposti poistaa sen ollessa kuiva.

Erittäin vankkojen ja kestävien kuitukangastapettien lisäksi verkkokaupastamme löydät myös paperitapetteja. Nämä eivät ole vain mukavia lompakolle, vaan myös kestävästi tuotettuja ja tekevät vaikutuksen hyvällä hengittävyydellään.

Valokuvatapetti ikkunoilla

Ennen kuin tilaat suosikkitapettisi verkkokaupastamme, sinun on mitattava seinäsi tarkasti. Ennen kuin aloitat asentamisen, suunnittele mihin kuvion keskipiste sijoitetaan, sillä valokuvatapetti ikkunoilla vaatii tarkan kohdistuksen. Sinun kannattaa piirtää seiniin ohjeviivat vatupassia ja lyijykynää hyödyntäen. Selvitä, suositteleeko valmistaja vierekkäistä vai päällekkäistä asennusta, ja tarkista "tapetointitarvikkeet"-kategoriastamme, onko sinulla kaikki tarvittava tapetin vaihtoa varten.

Jos olet valinnut paperitapetin, tapetin kääntöpuoli on käsiteltävä liisterillä ja liotettava noin viidestä kymmeneen minuuttia. Jos valitset kuitukangastapetin, tapetin kiinnittäminen on helpompaa, koska voit levittää liisterin suoraan seinälle. Seuraavat vaiheet auttavat sinua kiinnittämään tapetin:

  1. Sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja varmista, ettei sekoittamisen aikana muodostu kokkareita. Nämä voivat myöhemmin muodostaa epätasaisia jälkiä tapettiin tai estää tapetin tarttumisen.
  2. Liimaa sitten tapetoitava seinäpinta tasaisesti.
  3. Aseta nyt ensimmäinen tapettikaistale täsmälleen seinän ja katon reunaa pitkin ja tasoita se seinää vasten ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä. Varmista, että tapetti on suorassa linjassa, sillä se on ratkaisevan tärkeää seuraavien kaistaleiden kiinnittämisen kannalta.
  4. Toimi samalla tavalla seuraavien kaistaleiden kanssa ja varmista, että kuvio sopii täydellisesti yhteen.
  5. Jos levityksen aikana syntyy aukkoja tai ilmakuplia, ne voidaan tasoittaa saumausrullalla.

Valokuvatapetit ikkunoilla tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät valikoiman valokuvatapetteja, joita mikään muu erikoisliike ei voi tarjota sinulle. Yhdessä parhaan hintatakuumme kanssa saat laadukkaat valokuvatapetit ikkunanäkymällä tunnetuilta valmistajilta edulliseen hintaan. Voit valita monista eri tyyleistä, joten löydät varmasti juuri sinun makuusi sopivan sisustuksen. Lukuisiin tuotemerkkeihin kuuluu useampia nuoria ja muodikkaita tuotemerkkejä, kuten Livingwalls ja Walls by Patel.

Livingwalls: Uusia näkökulmia seinäsuunnitteluun

Livingwalls-brändi tekee vaikutuksen erilaisilla ja innovatiivisilla mallistoilla, jotka antavat huoneeseen raikkaan tuulahduksen. Livingwallsilta löydät erittäin moderneja ja muodikkaita valokuvatapetteja, joissa on ikkunanäkymä nykyaikaiseen ja tyylikkääseen sisustukseen. Lisäksi Livingwallsin tapetit valmistetaan ympäristöystävällisissä olosuhteissa: raaka-aineet hankitaan vastuullisesta metsätaloudesta, ja nykyaikaistetut tuotantoprosessit takaavat energiatehokkaan valmistuksen. Jatkuva laadunvalvonta varmistaa, että valikoimassa on vain parhaat valokuvatapetit.

Walls by Patel: Valokuvatapetit ikkunoilla innovatiivisilla kuvioilla

Valokuvatapetit, jotka antavat seinillesi äänen - suunnittelijakaksikko Walls by Patel koostuu tekstiilisuunnittelija Kathrin Patelista ja graafisesta suunnittelijasta Mark Patelista, jotka ovat omistautuneet täysin ilmeikkäälle seinäsuunnittelulle poikkeuksellisissa tapettimallistoissaan. Tapetit on valmistettu mattapintaisesta kuitukankaasta, kiillestä, kuvioidusta kuitukankaasta tai premium-kuitukankaasta, ja niitä on saatavilla eri koissa. Erittäin tyylikkäät ja korkealuokkaiset digitaaliset painatukset eri väri- ja materiaalivaihtoehdoilla sopivat erinomaisesti persoonallisen sisustuksen suunnitteluun.

Löydä valokuvatapetit ikkunoilla Bricoflorilta!

Meidän kanssamme saat uusia kokemuksia onnistuneesta ja sujuvasta tapetin vaihdosta. Käytä aikaa ja selaa valikoimaa, jota et löydä tässä laajuudessa mistään erikoisliikkeestä. Säästä itsesi matkalta kivijalkaliikkeeseen ja tee kaikki mukavasti sohvaltasi käsin. Meiltä saat laadukkaat valokuvatapetit edullisesti parhaan hintatakuumme ansiosta. Jos tarvitset suuremman määrän tapetteja, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai lähetä meille sähköpostia, niin saat vastauksen nopeasti asiakaspalvelusta. Aukioloaikoina olemme tietysti myös tavoitettavissa puhelimitse ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin, jotka koskevat sujuvaa tapetin vaihtoa. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää