Close icon

Valokuvatapetit tiikereillä - Koe villimpi sisustussuunnittelu

Valokuvatapetit tiikereillä luo vahvan ja eloisan tunnelman, joka on sekä hyvin luonnollinen että rentouttava. Tiikerin er…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 3 | 3 Tuotteet

Valokuvatapetit tiikereillä - Ilmeikäs seinäpäällyste

Tiikerit kuuluvat maailman vaarallisimpiin petokissoihin ja ovat samalla niin siroja. Tiikerit ovat täydellisyyden ruumiillistuma, kun on kyse villieläimistä. Ne kiihtyvät salamannopeasti metsästyksessä, ja silti näyttävät upeilta. Valokuvatapetit tiikereillä tarjoavat mahdollisuuden tuoda nämä kauniit petoeläimet suoraan olohuoneeseesi. Kun eläintarhassa koet kuninkaalliset eläimet vain vankeudessa, valokuvatapetin avulla voit kokea nämä uljaat eläimet niiden luonnollisessa elinympäristössä. Voit valita hyvin erilaisen näköisistä valokuvatapeteista: mustavalkoiset valokuvatapetit, abstraktit valokuvatapetit tai valokuvatapetit, jotka koostuvat kokonaisista tiikerilaumoista.

Suunnittele elinympäristösi uudella tavalla - Valokuvatapetit tiikereillä

Tiikerin elinympäristöt ovat yhä nykyäänkin monipuolisia, ja siksi myös seinien muotoilu voi olla hyvin monipuolista. Koe eri paikat, joissa tiikereitä vielä elää, ja tunne olevasi safarilla. Matkusta Aasiaan sohvalta käsin ja tutustu värikkäisiin Sumatran tiikereihin niityillä tai soilla. Erittäin lämpimän sävyiset seinäpäällysteet sopivat erinomaisesti koloniaaliseen tyyliin tai etno chic -sisustukseen.

Hieman isompi lajitoveri odottaa jo kylmemmillä vuorilla, jossa voit kokea siperiantiikerin tutussa ympäristössään. Hieman viileämmät sävyiset mallit, joissa on vaalea tausta, sopivat myös moderniin ja suoraviivaiseen sisustukseen. Poikkeukselliset valokuvatapetit tiikereillä antavat sinulle tunteen olla eri tiikerien elinympäristöissä itse.

Valokuvatapetit tiikereillä - Suunnittele seinäsi kolmiuloitteiseksi

Valokuvatapetit tiikereillä ovat efektitapetteja, jotka saavat eläimet näyttämään hämmästyttävän aidoilta. Voit siis antaa huoneelle täysin uuden ilmeen hetkessä. Motiivit, jotka näyttävät jo niin realistisilta, että voit nähdä itsesi mitä erilaisimmissa paikoissa, takaavat uudenlaisen elämyksen. Unohda tylsät seinät ja tuo uutta elämää huoneisiin. Tiikeritapetilla sinulla on mahdollisuus tuoda seinille ainutlaatuisia vaikutelmia ja luoda jotain täysin uutta. Erilaisten maisemien ja taustojen ansiosta voit jopa saada huoneen näyttämään suuremmalta ja avoimemmalta tiikeri-aiheisen valokuvatapetin avulla. Sävyt ja kontrastit luovat erityisiä kolmiulotteisia tehosteita.

Valokuvatapetit tiikereillä materiaalit

Verkkokaupastamme löydät suurimmaksi osaksi kuitukankaasta valmistettuja valokuvatapetteja. Tämä ei ainoastaan helpota asennusta, sillä kuitukangastapetti on hyvin mittasuhteiltaan vakaa, joten voit levittää liisterin suoraan seinälle, vaan tarjoaa myös joitakin toiminnallisuuden kannalta merkittäviä ominaisuuksia. Vedenkestävyyden sekä ilman- ja höyrynläpäisevyyden ansiosta voit myös esimerkiksi suunnitella keittiön tai kylpyhuoneen houkuttelevasti valokuvatapetilla, jossa on tiikeri. Useimmat kuitukangastapetit voidaan myös puhdistaa kostealla liinalla ilman ongelmia. Myös turvallisuudestasi on huolehdittu, sillä uuden valokuvatapetin tiikerimotiivi voi vaikuttaa vaaralliselta, mutta kuitukangastapetit ovat paloturvallisia. Ja jos jossain vaiheessa päätät ostaa uuden 3D-tapetin verkkokaupastamme, kuitukangastapetti, jossa on tiikeri, voidaan helposti poistaa kuivana.

Valokuvatapetit tiikereillä jokaiseen huoneeseen

Laadukkaiden kuitukangastapettien lisäksi löydät verkkokaupastamme myös muutamia paperista valmistettuja valokuvatapetteja. Niille ei ole ominaista ainoastaan edullinen hinta, vaan ne ovat myös hyvin hengittäviä ja tekevät vaikutuksen ympäristöystävällisyydellä. Jotta huoneistasi tulisi kauttaaltaan tyylikkäät, tarjoamme myös yhteensopivia ovitapetteja. Ja myös melko epätavallisiin paikkoihin, kuten kattoon tai kattorakenteisiin tai esinealueelle ja kaupallisiin tiloihin, kuten hotelleihin, baareihin tai kahviloihin, on saatavana valokuvatapetteja tiikereillä.

Valokuvatapetit tiikereillä - Helppo asennus

Ennen kuin aloitat oikean valokuvatapetin tiikereillä asentamisen sinun on mitattava tapetoitavat seinät ja mietittävä, mihin valokuvatapetin keskipiste tulisi sijoittaa. Valokuvatapetteja on saatavana erikokoisina ja -muotoisina, joten ne voidaan sijoittaa yksilöllisesti. On myös huomattava, että osa seinäpäällysteistä on vielä koottava. Helpottaaksesi asennusta sinun kannattaa piirtää seiniin opasviivat lyijykynällä ja vesivaa'alla, jotta voit sijoittaa uuden valokuvatapettisi tiikereillä mahdollisimman tarkasti.

Jos olet valinnut paperisen valokuvatapetin, tapetin taustapuoli on käsiteltävä liisterillä ja liotettava noin viidestä kymmeneen minuuttia. Jos valitset kuitukangastapetin tiikereillä voit yksinkertaisesti sivellä liisterin suoraan seinälle. Tähän tarvitset vain muutamia välineitä, joista osan löydät verkkokaupastamme kohdasta "Tapetointitarvikkeet". Varmista, että seinät ovat mahdollisimman sileät ja kuivat, ja selvitä, suositteleeko valokuvatapettisi valmistaja, että tapetit asennetaan puskusaumalla vai päällekkäin. Seuraavat vaiheet auttavat sinua asentamaan uutta kuitukangastapettia tiikereillä:

  1. Sekoita tapettiliisteri riittävään määrään vettä ja vältä paakkujen muodostumista.
  2. Levitä tapettiliisteri tasaisesti seinälle. Älä vielä peitä koko seinäpintaa, sillä liisteri kuivuu ennenaikaisesti takaosassa.
  3. Ota ensimmäinen tapettikaistale ja aseta se seinän ja katon reunaan työstämällesi alueelle ja tasoita se seinälle tapettiharjalla tai sienellä. Varmista tarkka kohdistus, sillä se on olennaisen tärkeää seuraavien kappaleiden kannalta.
  4. Tee samoin seuraaville tapettikaistaleille ja varmista, että kuvio on aina täydellisesti kiinni toisissaan.
  5. Voit tasoittaa ilmakuplia saumausrullalla ja voit leikata mahdolliset yli menevät osat pois täsmälleen seinän reunasta.

Valokuvatapetit tiikereillä tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman laadukkaita valokuvatapetteja, jotka eivät jätä toivomisen varaa. Laatu on aina valmistajien tärkein prioriteetti ja näin ollen voit olla varma valokuvatapettien laadusta. Tilaa siis valokuvatapetit tiikereillä huippuvalmistajilta, jotka huokuvat yksilöllistä kosketusta ja takaavat tiloihisi erityisen karisman.

Valokuvatapetit tiikereillä Livingwallsilta - Innovatiiviset ja nykyaikaiset seinäpäällysteet

Trendikäs Livingwalls-brändi tuo aina raikkaan tuulahduksen seinäsuunnitteluun eri mallistoissaan. Lukuisat yhteistyöt muiden tunnettujen valmistajien, suunnittelijoiden ja lifestyle-brändien kanssa takaavat erilaiset vaikutteet, jotka näkyvät sisustuksessa. Livingwalls ei vakuuta ainoastaan erittäin modernilla ja nykyaikaisella muotoilulla, vaan pitää myös ympäristöystävällistä tuotantoa erittäin tärkeänä. Raaka-aineet hankitaan eettisesti ja sosiaalisesti vastuullisesta metsätaloudesta, ja nykyaikaistetut tuotantoprosessit takaavat energiatehokkaan valmistuksen.

Tilaa valokuvatapetit tiikereillä helposti verkosta!

Verkkokauppamme avulla saat uudenlaisen kokemuksen, kun haluat vaihtaa tapettia. Asiantuntemuksemme avulla pyrimme tekemään tapetin vaihdon sinulle mahdollisimman helpoksi. Ota aikaa ja valitse yksilöllisiä ideoitasi vastaava valokuvatapetti tiikereillä laajasta valikoimasta.

Verkkokaupastamme tehdyllä tilauksella säästät aikaa ja hermoja, mutta myös rahaa parhaan hintatakuun ansiosta. Jos tarvitset suuremman määrän tapetteja, voit myös pyytää yksilöllisen tarjouksen.

Jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Ota meihin yhteyttä puhelimitse aukioloaikoina. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeemme. Kerro meille huolenaiheestasi, niin otamme sinuun yhteyttä pian sen jälkeen. Neuvomme sinua mielellämme ja odotamme innolla yhteydeonottoasi!

Plus icon lue lisää