Close icon

Valokuvatapetit norsuilla - Jättimäisen tyylikäs sisustus

Valokuvatapetit norsuilla tuovat majesteettiset ja lempeät eläimet seinällesi. Tuo afrikkalaisen savannin l…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 12 | 12 Tuotteet

Valokuvatapetit norsuilla - Majesteettinen sisustus

Tuo ystävälliset ja rakastettavat olennot kotiisi valokuvatapetin avulla. Tällaisella seinäpäällysteellä sinulla on mahdollisuus tehdä majesteettisista ja jättiläismäisistä eläimistä osa sisustustasi. Erityisesti afrikkalaiseen tai itämaiseen tyyliin sisustettuihin huoneisiin sopivat luonnonläheiset valokuvatapetit norsuilla. Näistä jättiläisistä kumpuava rauhallisuus voi vaikuttaa koko huoneeseen hetkessä, joten valokuvatapetilla on erittäin rauhoittava vaikutus ja se sopii erinomaisesti harmoniseen ilmapiiriin. Käytettävissäsi olevat erilaiset variaatiot, jotka ovat yhtä monipuolisia kuin suorat alkukantaiset jälkeläiset itse.

Suunnittele huoneesi uudelleen valokuvatapetin avulla

Valokuvatapetit eläimillä -kategoriassa on laaja valikoima erilaisia malleja, joissa on eläimiä niiden luonnollisissa elinympäristöissä. Myös norsu-aiheisella valokuvatapetilla voit valita erilaisia elinympäristöjä ja värimaailmoja.

Afrikkalaistyylinen valokuvatapetti on erityisen klassinen: lämpimät värit, auringonlaskut ja savannin laajuus luovat romanttisen ja inspiroivan ilmapiirin. Intialaiseen ja thaimaalaiseen tyyliin tehty valokuvatapetit norsuilla ovat myös erittäin tyylikkäitä niiden omalla värimaailmalla. Norsu edustaa älykkyyttä, voimaa ja onnea. Juuri tätä valokuvatapetit heijastavat: majesteettisuudesta huolimatta sisustukset näyttävät hyvin iloisilta, ja vaikka elefantit ovat jättimäisiä eläimiä, valokuvatapetit norsuilla säteilevät lempeyttä ja harmoniaa. Jos elefantit ovat sinun lempieläimiäsi, tulet rakastamaan valokuvatapetteja, jotka näyttävät kuninkaalliset olennot niiden luonnollisissa elinympäristöissä ja vievät sinut matkalle ympäri maailmaa.

Jättimäisen kaunis muotoilu

Erittäin lämpimien ja sielukkaiden tapettien lisäksi verkkokaupassamme odottaa sinua myös mustavalkoiset valokuvatapetit norsuilla. Klassinen mustavalkoinen tapetti näyttää erittäin tyylikkäältä ja kuvaa majesteettisia eläimiä kaikessa loistossaan. Mustavalkoinen valokuvatapetti sopii myös moderniin ja suoralinjaiseen sisustukseen.

Valokuvatapetin erikoisuus on sen aidon näköinen ulkonäkö ja erityinen syvyysvaikutelma. Laadukkaalla valokuvatapetilla norsuilla, sinulla on tunne, että eläimet ovat heränneet henkiin ja seisovat suoraan olohuoneessasi. Laadukkaan viimeistelyn ja korkearesoluutioisten kuvien ansiosta käytössäsi on lukuisia seinäsuunnitteluvaihtoehtoja, jotka tekevät seinästä ehdottoman katseenvangitsijan.

Valokuvatapetit norsuilla: Laadukkaita ja vahvoja seinäpäällysteitä

Suurin osa verkkokauppamme valokuvatapeteista on kuitukangastapetteja, jotka on helppo ja nopea kiinnittää seinälle ja jotka ovat myös erittäin kestäviä ihanteellisen mittapysyvyyden ansiosta. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää uutta valokuvatapettia myös keittiössä tai kylpyhuoneessa, sillä se on vedenkestävä ja läpäisee ilmaa ja höyryä. Useimmat valokuvatapetit voidaan myös puhdistaa kostealla liinalla ongelmitta, ja ne ovat paloturvallisia. Jos rakastut jossain vaiheessa toiseen valokuvatapettiin verkkokaupastamme, vanha tapetti on helppo irrottaa kuivana.

Kuitukangastapettien lisäksi tarjoamme myös muutamia paperista valmistettuja valokuvatapetteja, jotka ovat paitsi erittäin edullisia, myös kestävästi tuotettuja ja hyvin hengittäviä. Lisäksi tarjoamme myös kaupallisiin tiloihin, kuten kahviloihin, baareihin tai toimistoon, sopivia valokuvatapetteja. Jopa epätavalliset paikat, kuten katto, kattorakenteet tai ovet, voidaan koristella tyylikkäästi valokuvatapetilla, jossa on norsu.

Valokuvatapetit norsuilla - Erittäin helppo asentaa seinälle

Koska useimmat valokuvatapetit ovat kuitukankaisia, niiden käyttö on hyvin yksinkertaista. Tarvitset tapetointiin vain tavanomaiset työkalut, joista osan löydät verkkokaupastamme kohdasta "Tapetointitarvikkeet". Ennen kuin tilaat uuden valokuvatapetin norsuilla, sinun kannattaa mitata seinäsi ja miettiä, minne kuvion keskikohta tulisi sijoittaa. Seiniin kannattaa piirtää opaslinjat lyijykynällä vatupassia apuna käyttäen. Huomaa, että valokuvatapetteja on saatavilla eri muodoissa, ja joskus ne on vielä koottava tai leikattava kokoon.

Varmista, että seinät ovat mahdollisimman sileät ja kuivat, sillä epätasaisuudet voivat näkyä tapetissa ja kosteus estää valokuvatapetin tarttumisen. Selvitä, suositteleeko uuden valokuvatapettisi valmistaja norsun kanssa puskusaumausta tai päällekkäistä asennusta ja sekoita liisteri, jotta vältät paakkujen muodostumisen. Jos olet valinnut paperitapetin, tapetin takapuoli on käsiteltävä liisterillä ja liotettava noin viidestä kymmeneen minuuttia. Kun kyseessä on kuitukangastapetti, seinä voidaan käsitellä välittömästi liisterillä. Käytä seuraavia vaiheita, kun haluat kiinnittää seinälle norsun kanssa kuitukangastapetin:

  1. Sivele liisteri seinäpinnalle tasaisesti.
  2. Aseta ensimmäinen tapettikaistale liimatulle alueelle seinän ja katon reunaan ja tasoita se tiukasti seinään tapettiharjalla tai sienellä. Varmista, että tapetti on suorassa linjassa, sillä se on välttämätöntä seuraavien kaistaleiden kannalta.
  3. Aseta seuraava pala jo kiinnitetyn tapettikaistaleen reunaa vasten ja tasoita se myös seinälle. Varmista, että kuva kohdistuu täydellisesti.
  4. Mahdolliset aukot tai ilmakuplat voidaan sen jälkeen poistaa saumausrullalla, ja ylimääräiset osat voidaan leikata pois täsmälleen seinän reunasta.

Valokuvatapetit norsuilla alan jättiläisiltä

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman näyttäviä valokuvatapetteja norsuilla joita et löydä näin monipuolisesti mistään erikoisliikkeestä. Laadukkaat mallit tulevat tunnetuilta valmistajilta, jotka takaavat korkeimman laatutason ja tuovat sisustukseen vaihtelua yksilöllisillä luomuksilla. Valitse esimerkiksi Livingwallsin hyvin modernit mallit tai suunnittelijakaksikko Walls by Patelin epätavalliset ja korkealaatuiset valokuvatapetit.

Livingwalls: Raikas tuulahdus seinillesi

Livingwalls-brändi inspiroi innovatiivisilla ja luovilla malleilla monipuolisissa mallistoissaan. Livingwallsin valokuvatapetit norsuilla tarjoavat myös trendikästä muotoilua moderniin ja nykyaikaiseen sisustukseen. Livingwalls laajentaa valikoimaansa monilla uusilla ilmeikkäillä sisustuksilla lukuisten yhteistyökumppaneiden, muiden tunnettujen valmistajien, suunnittelijoiden ja lifestyle-brändien kanssa. Nuori tuotemerkki noudattaa ympäristöystävällisen ja kestävän tuotannon periaatetta ja luottaa nykyaikaistettuihin tuotantoprosesseihin energiatehokkaan valmistuksen varmistamiseksi.

Osta uudet valokuvatapetit norsuilla kätevästi netistä!

Verkkokauppamme avaa sinulle uusia mahdollisuuksia onnistuneeseen ja kätevään tapetointiin. Valitse persoonallinen valokuvatapettisi norsuilla mukavasti kotoasi käsin ja hyödynnä verkkokauppamme palvelut. Tee tilaus vasta, kun olet varma tilauksestasi ja hyödy parhaasta hintatakuustamme, joka säästää paitsi aikaa ja hermoja, myös rahaa. Jos suunnittelet suurempaa remonttia, voit myös pyytää yksilöllisen tarjouksen.

Tutustu rauhassa verkkokauppamme valikoimaan ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään seinäsi suunnittelussa. Lähetä meille sähköpostia, soita meille aukioloaikoina tai käytä yhteydenottolomakettamme. Neuvomme sinua mielellämme tapetteihin liittyen ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää