Close icon

Valokuvatapetit leijonilla - Viidakon kuninkaasta tapettien kuninkaaksi

Leijona edustaa valtaa, voimaa ja viisautta. Juuri sitä heijastaa myös valokuvatapetit leijonilla. Valokuvatapet…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-20%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 10 | 10 Tuotteet

Valokuvatapetit leijonilla - Sisusta uljaasti ja majesteettisesti

Majesteettinen ja vaarallinen samaan aikaan. Leijonaa pidetään viidakon kuninkaana, ja se on yksi maailman suurimmista petoeläimistä. Mutta niin vaarallisia kuin ne saattavatkin olla, ne kuuluvat maailman kauneimpiin eläimiin. Valokuvatapetit leijonilla tuovat leijonan majesteettisen ja itsevarman olemuksen omalle seinällesi, ja kuka tietää - ehkä osa sen voimasta tarttuu sinuun. Jos haluat ilmeikkään, eloisan ja samalla rennon seinäpäällysteen, valokuvatapetit leijonilla on ehdottomasti sopiva valinta.

Leijonan elinympäristö - Savannilta kotiisi

Leijonat ovat erittäin sopeutumiskykyisiä, ja siksi ne voivat esiintyä erilaisissa elinympäristöissä. Leijona suosii savannia, mutta esiintyy myös kuivissa metsissä ja pensasaroilla. Valokuvatapetit leijonilla tuovat tämän majesteettisen ja uljaan olennon seinällesi sen luonnollisessa ympäristössä. Luo jotain täysin uutta ja tuo savanni suoraan olohuoneeseesi ja koe uudenlainen sisustus.

Romanttiset auringonlaskut, ruohokaislikot tai tuulen liikuttamat puut, joiden seassa leijonat asuvat, luovat moniuloitteisen ilmeen, kuin olohuone jatkuisi pitkälle savannia. Myös abstraktimmat ja graafisemmat valokuvatapetit eläimillä kuten leijonilla luovat eloisan tunnelman mihin tahansa tilaan. Realistisen näköiset valokuvatapetit leijonilla tarjoavat sinulle mahdollisuuden kokea viidakon kuningas eri maisemissa ja tuoda kotiisi joko pehmoinen kissa tai vaarallinen petoeläin.

Korkealaatuiset valokuvatapetit leijonilla

Valokuvatapetit ovat erittäin korkearesoluutioisia, jonka ansiosta sinulla on todella tunne, että leijonat tulevat ulos seinästäsi. Ihan kuin viidakon kuningas istuisi vieressäsi olohuoneessa, joka antaa huoneelle täysin uuden tunnelman. Itse leijonan lisäksi valokuvatapeteissa on usein kaunis laaja maisema, joka luo tilaan syvyysvaikutelman.

Valokuvatapetit leijonilla - Vahva eläin, vahvat materiaalit

Suurin osa verkkokauppamme valokuvatapeteista on kuitukangastapetteja. Tämä ei ainoastaan helpota tapetin kiinnittämistä, koska voit kiinnittää liisterin suoraan seinään, vaan sillä on myös joitakin toiminnallisia etuja. Voit esimerkiksi luoda tehosteseinän myös kylpyhuoneeseen tai keittiöön leijonalla varustetulla valokuvatapetilla, sillä kuitukangastapetti omaa hyvän mittapysyvyyden, on vedenkestävä ja ilmaa ja höyryä läpäisevä. Suurin osa verkkokaupassamme olevista valokuvatapeteista voidaan myös puhdistaa kostealla liinalla ilman ongelmia. Lisäksi kuitukangastapetti on paloturvallinen ja se voidaan helposti poistaa kuivana.

Valokuvatapetit leijonilla jokaiseen huoneeseen

Laadukkaiden kuitukangastapettien lisäksi meillä on tarjolla myös muutamia paperista valmistettuja valokuvatapetteja, joille on ominaista paitsi edullinen hinta myös hengittävyys. Lisäksi meillä on tarjolla valokuvatapetteja leijonilla muun muassa liiketiloihin.

Valokuvatapetin nopea ja turvallinen asennus

Asentaaksesi uuden valokuvatapettisi leijonilla tarvitset vain tavanomaiset välineet, joista osan löydät kohdasta "Tapetointitarvikkeet". Ennen kuin tilaat uuden tapetin verkkokaupastamme, sinun on mitattava seinäsi tarkasti. Koska valokuvatapetti on usein suurikokoinen kuva, voi olla hyödyllistä piirtää seinille ohjeviivoja lyijykynällä vatupassia hyödyntäen varsinkin kun valokuvatapetteja on saatavilla eri formaateissa. Joskus valokuvatapetti on vielä koottava tai leikattava kokoon. On siis hyvä selvittää, mitä asennustekniikkaa valokuvatapetin valmistaja suosittelee.

Jos olet valinnut paperitapetin, tapetin takapuoli on käsiteltävä liisterillä ja liotettava noin viidestä kymmeneen minuuttia. Jos valitset kuitukangastapetin, voit levittää liiman suoraan seinälle. Näin asennat kuitukangastapetti seinälle seuraavien ohjeiden mukaisesti:

  1. Sekoita liisteri riittävään määrään vettä pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Varmista, ettei seokseen muodostu paakkuja.
  2. Sivele tapetoitava pinta tasaisesti riittävällä määrällä liisteriä.
  3. Ota nyt ensimmäinen tapettikaistale ja aseta se seinän ja katon reunaan, johon olet levittänyt liisteriä. Tasoita se sitten seinälle tapettiharjalla tai sienellä. Varmista, että tapetti on suorassa, sillä se on ratkaisevan tärkeää seuraavien kaistaleiden kannalta.
  4. Toimi samalla tavalla seuraavien kaistaleiden kanssa, mutta varmista, että kuvio on aina kohdistettu.
  5. Aukot tai ilmakuplat voidaan tasoittaa saumusrullalla. Viimeiseksi voit leikata seinän reunojen ylimenevän materiaali pois.

Valokuvatapetit leijonilla kohtuulliseen hintaan tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupassamme voit valita laajasta valikoimasta tunnettuja valmistajia, jotka tarjoavat sinulle laadukkaita ja tyylikkäitä valokuvatapetteja kohtuulliseen hintaan. Löydä persoonallinen valokuvatapettisi leijonilla ja tutustu valmistajien valikoimaan. Voit valita esimerkiksi Livingwalls-brändin muodikkaista malleista tai suunnittelukaksikko Walls by Patelin epätavallisista luomuksista.

Livingwalls: Innovatiiviset valokuvatapetit leijonilla

Nuori tuotemerkki Livingwalls tekee vaikutuksen upeilla mallistoillaan, jotka tuovat tuoreen tuulahduksen sisustukseesi. Livingwalls ei kuitenkaan keskity vain ajan henkeen ja trendeihin, vaan pitää myös erittäin tärkeänä kestävää ja energiatehokasta tuotantoa sekä jatkuvaa laadunvalvontaa.

Tilaa valokuvatapetit leijonilla kätevästi verkosta!

Säästä itseltäsi aikaa, jota olet aiemmin käyttänyt erikoisliikkeessä käymiseen, ja hyödynnä kätevää verkkokauppaamme. Lisäksi voit kätevästi valita ideoihisi sopivan valokuvatapetin valikoimasta, jota et löydä mistään muusta erikoisliikkeestä.

Parhaan hintatakuumme ansiosta säästät aikaa ja hermoja, mutta myös rahaa. Jos tarvitset suuremman määrän valokuvatapetteja, voit myös pyytää yksilöllisen tarjouksen.

Jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia, asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi. Täytä vain yhteydenottolomakkeemme ja kerro meille toiveestasi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille sähköpostia tai soittaa meille. Autamme sinua mielellämme ja odotamme yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää