Close icon

Valokuvatapetit hevosilla - Vapautta sisustamiseen

Hevoset edustavat kesyttämätöntä vapautta - ja juuri sitä valokuvatapetit hevosilla hehkuvat: Its…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 3 | 3 Tuotteet

Valokuvatapetit hevosilla: Kesyttämätön seinäsuunnittelu

Valokuvatapetti hevosilla on ehdoton valinta kaikille hevosten ystäville. Valokuvatapetit hevosilla tuovat nämä mahtavat eläimet suoraan kotiisi. Tartu tilaisuuteen ja luo pieni maatila keskelle suurkaupunkia ja palaa luontoon milloin tahansa. Tutustu maailman harvinaisimpiin hevosrotuihin valokuvatapetin avulla ja koe jotain, mistä monet hevosten ystävät unelmoivat.

Luonnossa eläimet näyttävät todellisen olemuksensa, kun ne juoksevat vapaana. Voit valita monista eri hevoslajeista, kun selaat valokuvatapetteja hevosilla. Olivatpa ne lämminverisiä tai kylmäverisiä, pieniä tai suuria - ne koristavat kauniisti seiniäsi ja antavat persoonallisen elementin mihin tahansa tilaan.

Tutustu hevosten maailmaan valokuvatapetin avulla

Kun valitset hevosaiheisen valokuvatapetin, voit valita monenlaisista roduista ja maisemista. Voit myös yhdistää hevoslajeja, jotka eivät koskaan esiintyisi yhdessä luonnossa. Olipa kyseessä andalusialainen, friisiläinen, haflinger tai shetlanninponi - valokuvatapetit hevosilla luovat maaseudun idyllisen ilmapiirin ja samalla palan villiä tunnelmaa tilaasi. Useimmissa valokuvatapeteissa hevoset eivät ole kesytettyjä hevosia maatilalta, vaan villihevosia luonnossa, jossa ne laukkaavat vapaasti.

Valokuvatapetit ranta-teemalla, jossa hevoset laukkaavat rantahiekassa, luovat merellistä tunnelmaa. Jos haluat enemmän yksityiskohtia ja tummemman värimaailman, valokuvatapetit kukilla, joissa on myös hevosen pää on kuin sinulle tehty. Ne luovat kauniin tehosteseinän uljaalla hevosella ja herkillä kukilla. Vihreillä niityillä laukkaavat hevoset antavat hyvin maaseutumaisen tunnelma, kun taas hevoset lumisissa maisemissa luovat pohjoismaista tunnelmaa.

Valokuvatapetit hevosilla - Korkearesoluutioiset seinäpäällysteet

Hevosaiheisen valokuvatapetin erikoisuus on sen henkeäsalpaava vaikutus, jonka voit saavuttaa sillä. Laadukkaan työn ja korkearesoluutioisen kuvan ansiosta kuviot näyttävät melkein aidoilta. Luulet kuulevasi villien hevoslaumojen kavioiden kolinaa ja tunnet tuulenpuuskat ihollasi.

Valokuvatapetit hevosilla: Materiaalit

Suurin osa verkkokauppamme valokuvatapeteista on kuitukangastapetteja, jotka ovat paitsi nopeita ja helppoja asentaa, myös erittäin vankkoja ja kestäviä. Voit siis kiinnittää uuden valokuvatapettisi kylpyhuoneeseen tai keittiöön, sillä se on erittäin mittapysyvä ja vedenkestävä sekä ilmaa ja höyryä läpäisevä. Useimmat valokuvatapetit voidaan myös puhdistaa kostealla liinalla ilman ongelmia. Lisäksi kuitukangastapetit ovat paloturvallisia ja ne voidaan helposti poistaa kuivina, jos päätät jossain vaiheessa valita toisen valokuvatapetin verkkokaupastamme.

Valokuvatapetit hevosilla: Kaikkiin tiloihin

Verkkokaupastamme löydät kuitukankaasta valmistettujen korkealaatuisten valokuvatapettien lisäksi myös muutamia paperista valmistettuja valokuvatapetteja, jotka ovat paitsi erittäin edullisia, myös erittäin hengittäviä ja kestäviä. Tarjoamme myös itseliimautuvia tapetteja ja ovitapetteja, jotka inspiroivat hevosaiheilla. Valokuvatapetit hevosilla sopivat myös kaupallisiin tiloihin, kuten kerhotiloihin tai odotusauloihin.

Näin asennat uuden valokuvatapettisi

Uuden hevosaiheisen valokuvatapetin kiinnittämiseen tarvitset vain tavanomaiset työkalut, joista osan löydät verkkokaupastamme kohdasta "Tapetointitarvikkeet". Mittaa aluksi seinäsi ja mieti, mihin kohtaan kuvan keskipiste tulisi sijoittaa, sillä hevosaiheinen valokuvatapetti on yleensä suurikokoinen kuvio. Huomaa, että valokuvatapetit ovat saatavilla eri muodoissa, ja joskus ne on vielä koottava ja leikattava kokoon. Jotta tapetti voidaan asentaa mahdollisimman tarkasti, voi olla hyödyllistä piirtää seiniin apuviivat lyijykynällä vatupassia hyödyntäen. Varmista, että seinät ovat mahdollisimman sileät ja kuivat, ja selvitä, suositteleeko valokuvatapetin valmistaja puskusaumausta vai päällekkäistä levitystä.

Jos olet valinnut paperisen valokuvatapetin, tapetin taustapuoli on työstettävä liisterillä ja liotettava noin viidestä kymmeneen minuuttia. Jos olet valinnut kuitukangastapetin, voit yksinkertaisesti sivellä liisterin suoraan seinälle. Voit kiinnittää uuden kuitukankaisen valokuvatapettisi seinälle seuraavien ohjeiden avulla:

  1. Sekoita liisteri ohjeiden mukaan ja varmista, ettei siihen muodostu paakkuja.
  2. Liimaa sitten pinta, johon valokuvatapetti on tarkoitus kiinnittää. Levitä liisteri tasaisesti, mutta ei vielä koko seinälle, sillä muuten liisteri kuivuu ennenaikaisesti osassa seinää.
  3. Ota ensimmäinen tapettikaistale ja aseta se liisteröidyn alueen sisäpuolelle seinän ja katon reunaan ja tasoita se seinää vasten tapettiharjalla tai sienellä.
  4. Tee samoin seuraaville tapettikaistaleille, mutta varmista, että kuva on kohdistettu täydellisesti.
  5. Jos aukkoja tai ilmakuplia muodostuu, voit tasoittaa ne saumausrullalla. Voit sitten leikata mahdolliset ylimenevät osat.

Korkearesoluutio: Valokuvatapetit hevosilla tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupassamme sinua odottaa valikoima hevosaiheisia valokuvatapetteja, joita et löydä mistään muualta. Tunnetut valmistajat osoittavat yksilöllisen tyylinsä eri mallistoissa ja antavat näin mahdollisuuden valita erilaisia motiiveja, jotka eivät jätä toivomisen varaa. Valitse esimerkiksi valokuvatapetti Livingwallsin trendikkäistä malleista. Suunnittelukaksikko Walls by Patel puolestaan inspiroi hyvin ilmeikkäillä tapeteilla jokaiseen makuun.

Valokuvatapetit hevosilla Livingwallsilta

Nuori tuotemerkki Livingwalls on viime vuosina noussut alan huipulle, ja se tekee vaikutuksen henkeäsalpaavilla tapeteillaan, jotka on toteutettu yksityiskohtaisesti. Livingwalls on juuri oikea tuotemerkki, kun haluat sisustukseesi raikkaan tuulahduksen. Lukuisten yhteistyöhankkeiden muiden tunnettujen valmistajien, suunnittelijoiden ja lifestyle-brändien kanssa moderni tuotemerkki inspiroi monipuolisella valikoimallaan sekä ympäristöystävällisellä ja energiatehokkaalla tuotannolla.

Tilaa valokuvatapetit hevosilla netistä ja hyödynnä verkkokauppamme palvelut!

Meiltä löydät tunnettujen valmistajien valokuvatapetit hevosilla, jotka eivät ainoastaan innosta upeilla muotoilullaan ja korkealla laadullaan, vaan myös parhaalla hinnalla parhaan hintatakuumme ansiosta. Selaa laajaa valikoimaamme kaikessa rauhassa ja valitse itsellesi ja tilaasi sopiva hevosaiheinen valokuvatapetti.

Jos tarvitset suuremman määrän tapetteja, voit myös pyytää yksilöllisen tarjouksen, ja yritämme koota sinulle parhaat ehdot.

Jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Lähetä meille sähköpostia tai käytä yhteydenottolomakettamme, niin otamme pian sinuun yhteyttä. Sinulla on tietenkin myös mahdollisuus ottaa meihin yhteyttä puhelimitse aukioloaikoina ja esittää pyyntösi suoraan puhelimitse. Neuvomme sinua mielellämme hevosaiheisen valokuvatapetin valinnassa ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää