Close icon

Valokuvatapetit flamingoilla - Leikkisä katseenvangitsija

Se on yksi silmiinpistävimmistä eläimistä ja laajalle levinnyt maapallollamme. Valokuvatapettina tuskin mikään eläin herät…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 9 | 9 Tuotteet

Valokuvatapetit flamingoilla tarjoavat sinulle on mahdollisuuden tuoda tämä räikeä eläin seinällesi. Lisää väriä huoneeseen ja täydennä olemassa olevaa sisustusta upealla tehosteseinällä, jossa on flamingoja, joka on varmasti upea katseenvangitsija tilassa kuin tilassa.

Valokuvatapetit flamingoilla - Räikeä ja inspiroiva seinäpäällyste

Nauti lumoavista olennoista seinilläsi kätevästi valokuvatapetin avulla. Voit valita unenomaisista koristeista, jotka näyttävät flamingon täydessä loistossaan. Tutustu poikkeuksellisiin oivalluksiin flamingon luonteesta ja koe täysin uusi tapa sisustaa valokuvatapetilla.

Erityiset valokuvatapetit flamingoilla

Valokuvatapetit flamingoilla tarjoaa tilaasi hyvin erikoisen vaikutuksen. Se tuo huoneeseen upean väriloiston eläimien muodossa. Laadukkaat valokuvatapetit omaavat erikoiskäsittelyn, jonka ansiosta kuviot näkyvät yksityiskohtia myöten ja tuovat näin hyvin ainutlaatuisen elementin.

Valokuvatapetit flamingoilla - Seinäpäällysteen materiaalit

Valokuvatapetti koostuu kahdesta osasta, jotka yhdistettynä muodostavat tapetin, joka antaa seinillesi uuden elämän. Nämä ovat tapetin taustamateriaali ja pintamateriaali. Vaikka taustamateriaali on vastuussa seinäpäällysteen asennustavasta, tapetin ilme on pintamateriaalin ansiota. Ero tehdään paperitapettien ja kuitukangastapettien välillä. Paperitapetti on edullisempi vaihtoehto, mutta siihen liittyy myös joitakin uhrauksia. Sen vastakohtana on erityisen korkealaatuinen ja kestävä kuitukangastapetti.

Meiltä löydät pääasiassa kuitukangastapetteja, sillä ne tarjoavat useita käytännön etuja. Kuitukangastapetti ei ole ainoastaan paloturvallinen ja ilmaa ja höyryä läpäisevä, vaan se on myös vedenkestävä ja mittasuhteiltaan vakaa. Lisäksi voit kiinnittää ja poistaa uuden kuitukangastapettisi hetkessä, jopa ilman ammattitaitoa tai suurta vaivaa.

Näin asennat kuitukangastapetin nopeasti ja kätevästi

Periaatteessa kuitukangastapetin asentaminen on paljon helpompaa kuin paperitapetin. Kuitukangastapetin etuna on, että liisteri levitetään suoraan seinälle eikä valokuvatapetin taustapuolelle. Tämä säästää liotusaikaa, eikä materiaali menetä rakennettaan. Valokuvatapetit flamingoilla toimitetaan osissa ja nämä kootaan seinälle halutun kuvion luomiseksi. Seuraavat tapetointivälineet helpottavat valokuvatapetin kokoamista flamingoilla:

- Tela

- Tapettiliisteri

- Saumausrulla

- Tapettiharja

- Tikku liisterin sekoittamista varten

Ennen kuin aloitat oikean valokuvatapetin etsimisen, sinun on mitattava tapetoitava seinä. Valokuvatapetit ovat saatavilla eri muodoissa, joten voit käyttää niitä yksitellen ja esimerkiksi yhdistää lukuisia valokuvatapetteja.

Näin kiinnität valokuvatapetit flamingoilla onnistuneesti ja helposti seinälle:

  1. Sekoita tapettiliisteri riittävään määrään vettä paketin ohjeiden mukaan ja varmista, ettei siihen muodostu paakkuja. Ilmakuplien muodostuminen voi aiheuttaa tapetin irtoamisen seinästä uudelleen.
  2. Liimaa nyt seinän pinta tasaisesti riittävällä määrälläliisteriä.
  3. Aseta sitten ensimmäinen osa liimatun alueen sisäpuolelle ja sivele se tapettiharjalla seinälle. Varmista, että se on suorassa linjassa, jotta myös seuraavat tapettikaistaleet voidaan asentaa oikein.
  4. Voit nyt asettaa seuraavan kappaleen jo asennetun osan reunaa vasten ja sivellä myös sen tiukasti kiinni seinään.
  5. Jos kaistaleiden väliin muodostuu pieniä ilmakuplia, ne voidaan poistaa saumausrullalla.

Tunnettuja tuotemerkkejä kohtuulliseen hintaan

Verkkokauppamme tarjoaa sinulle valikoiman laadukkaita valokuvatapetteja flamingoilla alan tunnetuimmilta valmistajilta. Laatu on suunnittelijoiden ja valmistajien kulmakivi. Varmista itsellesi A.S. Créationin ja Livingwallsin todelliset kohokohdat uskomattoman edulliseen hintaan.

A.S. Créationin upeat ja laadukkaat valokuvatapetit flamingoilla

Gummersbachissa toimiva valmistaja A. S. Création on viime vuosina saavuttanut menestystä, joka ulottuu myös kansallisten rajojen ulkopuolelle. A.S. Créationin tyylikkäät ja yksityiskohtaiset valokuvatapetit takaavat viehättävän ja tyylikkään seinäpäällysteen.

Haluatko raikkaan ja innovatiivisen vaihtoehdon? Valokuvatapetit flamingoilla Livingwallsilta

A.S. Créationin tytäryhtiöllä Livingwallsilla on oma tyylinsä, joten se mahdollistaa yksilöllisen seinäsuunnittelun innovatiivisilla ja tyylikkäillä malleilla, jotka pysyvät käytössäsi vuosia korkealaatuisen valmistuksen ansiosta.

Tilaa valokuvatapetit flamingoilla kätevästi netistä BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Tapetin vaihto aiheuttaa usein stressiä ja hermostuneisuutta, ellei sinulla ole oikeaa seinäpäällystettä. Tässä me tulemme mukaan asiantuntemuksemme ja kokemuksemme avulla. Autamme sinua löytämään oikean valokuvatapetin yksilöllisiin ideoihisi. Ja voit tehdä sen kaiken mukavasti sohvaltasi käsin.

Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelumme on käytettävissäsi. Voit ottaa meihin yhteyttä suoraan puhelimitse tai sähköpostitse. Vaihtoehtoisesti voit käyttää yhteydenottolomakettamme ja lähettää meille pyyntösi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian sopivan ratkaisun löytämiseksi.

Löydät verkkokaupastamme kaiken, mitä tarvitset onnistuneeseen tapetointiin. Varmista tilausta tehdessäsi, että sinulla on todella kaikki tarvitsemasi työkalut kotona. Jos sinulta puuttuu vielä jotain, löydät tapetointitarvikkeet -kategoriasta kaiken, mitä tarvitset seinäpäällysteesi asentamisen helpottamiseksi.

Vain muutamaa päivää myöhemmin voit aloittaa projektisi. BRICOFLOR-tilauksesi ansiosta olet jopa säästänyt rahaa loppujen lopuksi parhaan hintatakuumme ansiosta.

Plus icon lue lisää