Close icon

Valokuvatapetit baariin - Viihtyisä tunnelma helposti

Oletko avaamassa baaria tai uudistamassa baarisi sisustusta? Silloin valokuvatapetit ovat ihanteellinen ratkaisu niille om…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 156 Tuotteet

Oikeanlaisella sisustuksella luot kutsuvan ja viihtyisän tunnelman, joka kannustaa asiakkaitasi jäämään, joten oikean valokuvatapetin valitsemista baariin ei pidä aliarvioida. Jotta voisimme tarjota sinulle parhaat mahdolliset puitteet suunnittelulle, löydät verkkokaupastamme useita moderneja ja laadukkaita valokuvatapetteja monenlaisissa malleissa.

Valokuvatapetit baariin luomaan teollista tyyliä

Teollinen tyyli on yksi tämän hetken kuumimmista sisustustrendeistä, eikä syyttä. Erityisesti puusta ja nahasta valmistettujen huonekalujen kanssa valokuvatapetit teolliseen tyyliin luovat harmonisen symbioosin vintage-elementtejä ja moderneja sisustustrendejä, jotka yhdistyvät ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.

Puun- ja betonin näköiset valokuvatapetit baariin

Trendikkään muotoilun lisäksi valokuvatapetit puuteemalla ja betonilla ovat edullinen ja kestävä vaihtoehto aidolle vastaaville seinäpäällysteille. Voit korostaa puupinnan näköisen valokuvatapetin maalaismaista ilmettä viihtyisillä kalusteilla ja luoda yhdistelmän mukavuutta ja maanläheisyyttä. Valokuvatapetit betonilla ovat erityisen tyylikkäitä yhdistettynä peltikylttien ja nahkakalusteiden kanssa.

Vaikuttava valikoima erilaisia valokuvatapetteja

Valokuvatapetit luovat ainutlaatuisen tunnelman, joka voidaan helposti sovittaa baarisi teemaan. Voit siis antaa asiakkaillesi mahdollisuuden siemailla cocktaileja lomatunnelmissa ranta- ja meri-aiheisen valokuvatapetin edessä tai viettää eksklusiivisen illan ihaillessa New Yorkin horisonttia. Valokuvatapetit ranta-teemalla sopivat erityisesti baariin, jossa cocktail-menu on saanut inspiraationsa etelän matkoilta tai haluat luoda asiakkaillesi viihtyisän tilan, jossa he pääsevät lomatunnelmaan.

Valokuvatapetit graffitilla

Anna baarillesi urbaani ilme ja valitse valokuvatapetit graffitilla. Yhdistettynä väriltään yhteensopiviin huonekaluihin seinistä tulee todellinen katseenvangitsija.

Modernit valokuvatapetit trendikkäillä kuvioilla

Geometriset kuviot ovat tulleet erittäin suosituiksi valokuvatapettien maailmassa. Kuvioidut valokuvatapetit ovat maukkaan ja tyylitietoisen sisustuksen kulmakivi aina moderneista raidoista leikkisiin pilkullisiin kuvioihin. Esimerkiksi trendikkäällä ruutukuvioisella valokuvatapetilla voit antaa baarillesi nostalgista hohtoa aidossa retroilmeessä tai korostaa huomiota herättäviä malleja yhdistettynä hillittyihin huonekaluihin ja minimalistiseen sisustukseen.

Valokuvatapetin toiminnalliset edut

Suurin osa valokuvatapeteista ovat kuitukangastapetteja. Näillä on joitakin yksittäisiä etuja, jotka takaavat tyytyväisyytesi ja turvallisuutesi. Vaikuttavan vedenkestävyyden ja mittasuhteiden vakauden lisäksi kuitukangastapetit läpäisevät myös ilmaa ja höyryä. Siksi voit nauttia valokuvatapetista ongelmitta myös veden kanssa kosketuksiin joutumisen jälkeen. Lisäksi seinäpäällysteet ovat paloturvallisia. Asennus ja poisto ovat nopeita ja helppoja, koska liima voidaan levittää suoraan seinälle.

Uusi valokuvatapettisi seinälle silmänräpäyksessä

Ennen kuin voit nauttia valokuvatapetistasi, sinun olisi hyvä noudattaa tiettyjä ohjeita turvallisuutesi sekä helpon asennuksen varmistamiseksi.

Ensinnäkin sinun on varmistettava kuiva ja tasainen seinäpinta, joka on myös joustava ja imukykyinen. Mahdolliset epätasaisuudet on täytettävä täyteaineella ja tasoitettava jälkikäteen. Lisäksi seinän tasainen väritys on välttämätöntä, muuten lopputulos heikkenee.

Pidä huoneen lämpötila tapetoinnin aikana noin 20 °C:ssa ja vältä vetoa. Ennen kuin voit kiinnittää tapetin, suosittelemme piirtämään ohuet pystysuorat opasviivat, jotka alkavat seinän keskeltä ja jatkuvat vastaavin välein molemmin puolin. Vatupassi on tässä erittäin hyödyllinen apuväline. Leikkaa tapettirullista oikean mittaisia kaistaleita, mutta jätä ylimääräiset viisi senttimetriä molempiin päihin. Myöhemmin ylimääräinen materiaali voidaan leikata pois, jos sitä on vielä jäljellä.

Sitten levitä liisteriä seinälle tasaisesti, jonka jälkeen voit alkaa ripustamaan valokuvatapetin ensimmäistä osaa. Varmista, että noudatat piirtämiäsi ohjeviivoja ja vältät aukkoja ja päällekkäisyyksiä. Paina tapetti telalla keskeltä ja vie ilmakuplia samalla ulospäin. Voit pyyhkiä ylimääräisen liisterin pois kostealla sienellä. Samaa prosessia on jatkettava lopuille kaistaleille. Anna tapetin kuivua 20 °C:ssa ilman vetoa.

Laadukkaat ja edulliset valokuvatapetit tunnetuilta valmistajilta

Verkkokauppamme tarjoaa sinulle laajan valikoiman upeita ja laadukkaita valokuvatapetteja, jotka tekevät baaristasi viihtyisän ympäristön, jossa asiakkaat viihtyvät. Verkkokaupastamme löydät valikoiman eri valmistajia, joiden eri tyylisistä valokuvatapeteista löydät varmasti omasi. Esimerkkinä Walls by Patel, joka valmistaa erikoisia ja huomiota herättäviä luomuksia.

Moderneja valokuvatapetteja baariin netistä!

Tyylikkään baarin sisustukseen valokuvatapetit ovat ihanteellisia, sillä ne tarjoavat vaikuttavan valikoiman lisäksi joitakin käytännöllisiä etuja. Verkkokaupastamme voit tilata erilaisia laadukkaita valokuvatapetteja nopeasti ja edullisesti parhaan hintatakuumme ansiosta. Suurempia tilausmääriä varten sinulla on mahdollisuus saada yksilöllinen tarjous ja säästää vielä enemmän rahaa määrittelemällä tarvitsemasi määrät.

Jos sinulla on kysyttävää, verkkokauppamme ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Älä epäröi ja tilaa moderni valokuvatapetti baariisi BRICOFLORilta!

Plus icon lue lisää