Ota yhteyttä
Onko sinulla kysymys?

Autamme sinua 
mielellämme!
Ota yhteyttä ma-pe: 10.00-18.30 09 4270 4082 tai sähköpostitse info@bricoflor.fi

Paras hintatakuu
Fortelock

PVC-laatta

Fortelock Ramppi "Rakeinen Grafiitti"


  • Täydentävät rampit ja kulmat Fortelock -valmistajan autotallin lattioille

  • Helppo leikata ja asentaa

  • Kestävät PCV-laatat

9,95 €
per laatta Sis. verot
Toimituskulut: 49,95 € per tilaus 49 m² tilausmäärään asti
Toimitusaika: 7-10 arkipäivää
Kokonaishinta:9,95 €
Tilaa näyte ei mahdollista tälle tuotteelle
Samankaltaisia tuotteita
Fortelock Ramppi "Rakeinen Grafiitti"

Fortelock Industry tai Fortelock Light -lattioiden täydentämistä varten voit käyttää lisävarusteita, kuten kulmia tai ramppeja. Tutustu yhteensopiviin vinyylilaattoihin ja täydennä lattiasi kulma -laatatta tai hyödyllisellä ajorampilla. Ramppi- ja kulmapalat vastaavat Fortelock Industry -malliston lattioiden ominaispiirteitä, jonka vuoksi ne voidaan asentaa moniin eri huonetiloihin. Voit siis asentaa laatat varastoihin, työpajoihin tai muihin teollisuustiloihin. Lisäksi voit asentaa Fortelock ajorampit ja kulmat kuntosaleihin, kauppakeskuksiin tai jopa toimistoihin.

Niin kuin Fortelock Industry -lattialaatat, myös kulmat ja ajorampit on saatavilla kolmessa sarjassa: 2010, 2020 ja 2040, joissa jokaisessa on erilainen pintarakenne. Fortelock 2010 tarjoaa houkuttelevan timanttikuvion, kun taas Fortelock 2020 antaa tyylikään sileäpintaisen pinnan. Fortelock 2040 tarjoaa puolestaan rakeisen pinnan niin sanotuilla kuopilla. Mallisto sisältää 13 värivaihtoehtoa, kuten mustan, harmaan, punaisen keltaisen, vihreän ja paljon muuta. Laaja valikoima tuotteita mahdollistaa lattialaattojen yhdistelyn eri värejä käyttäen. Näin voit esimerkiksi merkitä eri polkuja tai alueita huonetilassa.

Nämä lisävarusteet omaavat suuren kantavuuden, joka kattaa jopa 1500 kg painon nelipyöräisissä haarukkatrukeissa tai 100 kg painon kolmipyöräisissä haarukkatrukeissa, joissa on kumirenkaat ja kaksinkertainen takapyörä. Öljyt ja liuottimet eivät pääse imeytymään tai tarttumaan PVC-teollisuuslattiaan, joten se sopii loistavasti ympäristöön, jossa näitä aineita voi esiintyä. Kulma ja ramppilaatat ovat luokiteltu vaikeasti syttyviksi, jonka ansiosta se tarjoaa sinulle ja työntekijöille luotettavan ja turvallisen lattiapäällysteen. Fortelock -valmistaja käyttää Air Flow System -järjestelmää, joka estää homeen muodostumisen aluslattialle. Lisäksi nämä autotallin lattiat eristävät ja vaimentavat tärinää, ääntä ja lämpöä.

Lattioiden asennus hoituu käden käänteessä! Innovatiivisen lukitusjärjestelmän avulla napsautat laatat paikoilleen kumivasaraa käyttäen. Voit myös irrottaa ja vaihtaa yksittäiset laatat ilman ongelmia. Jos lattia altistuu suurelle kuormitukselle tai suoralle auringonvalolle, valmistaja suosittelee käyttämään limaa. Nyt siis tutustumaan tuotevalikoimaan ja tervetuloa ostoksille!

Tuoteseloste
Ominaisuudet
Liukastumisenesto
bis 0,75 dynamischer Reibungskoeffizient (EN 13893)
Väri
Grafiitti
Valonkesto
> 5
Kulutuskestävyys
T
Kokonaispaksuus
7-8 mm
Kestävyys
Korkea
Paino
0,5 kg/Stück
Mitat
51 x 14 cm
Asennusjärjestelmä
Loimittuva

Olemme täällä sinua varten!

Pätevä BRICOFLOR-tiimimme auttaa mielellään projektissasi ja tukee sinua ostoksiesi kanssa. Olemme täällä sinua varten koko ostoprosessin ajan.


09 4270 4082
ma-pe: 9.00-17.00

Jesper Räikkönen
Asiantuntija