MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Kukkatapetti vintageImage maximise icon
Kukkatapetti vintageImage maximise icon
Kukkatapetti vintageImage maximise icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 273 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

(3)
Brand claim
  • Laadukas kuitukangastapetti vinyylillä varustettuna
  • Helppo levittää seinäliimatekniikan ansiosta
  • Hankauksenkestävä: Puhdistus mahdollista
  • Helppo poistaa ilman jäämiä
  • Made in Germany
-64 %
57,95 € per rulla
20,95 €per rulla
3,93 € per m²
SALE
Vain 300 rullaa jäljellä varastossa
Delivery icon
Toimitus: 

9,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

3-4 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 273 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Tuotekuvaus
Arrow icon

Kaikki aiheesta Kukkatapetti vintage

Tutustu korkealaatuiseen kukkatapettiin valikoimassamme - tämä on vinyylipohjainen seinäpäällyste, jossa on kukkakuviointi pastelliväreissä ja vintage-tyylinen ulkonäkö. Tämä ainutlaatuinen seinäpäällyste on täydellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä kodikasta charmia tilaansa. Kukkatapetit tarjoavat aitoa maalaismaista tunnelmaa ja niiden herkät kukkakuviot luovat kodikasta lämpöä ja kutsuvaa tunnelmaa jokaiseen huoneeseen.

Tapetin designissa kauneus piilee sen yksityiskohdissa. Herkät kukkakuvioinnit luovat harmonisen ja rauhoittavan tunnelman huoneeseen. Pastelli tapetti on kuin maalaus seinällä, tarjoten samalla lempeitä ja pehmeitä sävyjä, jotka luovat tilaan raikkaan ilmeen. Vintage-tyylinen ulkonäkö antaa sille ajattoman viehätyksen, joka sulautuu saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin.

Makuuhuone on paikka, jossa halutaan rauhoittua ja rentoutua, ja juuri tähän kukkatapetit sopivat täydellisesti. Niiden lempeät värit ja rauhoittava kukkakuviointi luovat miellyttävän ympäristön, joka houkuttelee rentoutumaan ja unohtamaan arjen stressin. Tapetin romanttinen estetiikka luo viihtyisän ilmapiirin, joka on täydellinen päivän päätteeksi rauhoittumiseen ja levolliseen uneen.

Tämä flora tapetti yhdistää paitsi esteettistä kauneutta myös teknisiä etuja. Valmistettu korkealaatuisesta vinyylimateriaalista, jossa on vinyylibiitti, se on erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Tapetit säilyttää ulkonäkönsä pitkään, on helppo pitää puhtaana ja kestää hyvin myös vilkkaassa käytössä. Kiitos laadukkaan materiaalin, tapetin asentaminen on miellyttävää ja vaivatonta, mikä tekee seinien koristelusta stressittömän kokemuksen.

Nämä kukkatapetit eivät ainoastaan lisää kauneutta tilaan, vaan ne tarjoavat myös paljon enemmän - ajan patinoimaa viehätystä ja kodikasta tunnelmaa. Anna seinillesi ripaus nostalgiaa ja eleganssia tilaamalla tämä korkealaatuinen vintage tapetti jo tänään. Anna sen lumota sinut ja upota itsesi maailmaan, jossa vallitsee harmoninen kauneus ja ajaton eleganssi.

Tekniset tiedot
Arrow icon