Close icon
Ornamentti tapetti vihreäImage maximise icon
Ornamentti tapetti vihreäImage maximise icon
Ornamentti tapetti vihreäImage maximise icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 140 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

(1)
Brand claim
  • Laadukas kuitukangastapetti vinyylillä varustettuna
  • Hankausta kestävä: Puhdistus mahdollista
  • Helppo levittää liimattavan seinätekniikan ansiosta
  • Helppo poistaa jättämättä jäämiä
  • Made in Germany
20,95 € per rulla
3,93 € per m²
Vain 300 rullaa jäljellä varastossa
Delivery icon
Toimitus: 

9,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

3-4 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 140 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Tuotekuvaus
Arrow icon

Kaikki aiheesta Ornamentti tapetti vihreä

Tämä korkealaatuinen barokki tapetti on valmistettu laadukkaasta non-woven -materiaalista ja esittelee kauniita vihreitä koristeellisia kuvioita. Tämä ornamentti tapetti on täydellinen valinta niille, jotka haluavat tuoda ylellisyyttä ja perinteistä tyyliä kotiinsa.

Tapetin muotoilu on tarkkaan harkittu, ja siinä yhdistyvät näyttävästi barokkikuviot ja värimaailma. Koristeet luovat tyylikkään ja aistikkaan ilmeen ja tekevät tästä tapetista huomiota herättävän sisustuselementin. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan suunniteltu, ja koristeelliset kuvioinnit tuovat tilaan ainutlaatuista tunnelmaa.

Erityisesti tämä ornamentti tapetti sopii täydellisesti olohuoneeseen. Se luo tilaan lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin, joka houkuttelee viihtymään pitkään. Olohuoneen tapetti tässä barokkityylissä tuo klassista kauneutta moderniin ympäristöön. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat perinteitä ja tyylikkyyttä.

Teknisesti tämä tapetti tarjoaa monia etuja. Valmistettu korkealaatuisesta non-woven -materiaalista, joka on päällystetty vinyylikerroksella, se on erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Tällaiset tapetit on helppo kiinnittää, ja niiden kestävä rakenne tekee niistä ihanteellisen valinnan kodin eri tiloihin. Lisäksi tämä barokki tapetti on helppo pitää puhtaana ja säilyttää kauniin ulkonäkönsä vuosien ajan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä ornamentti tapetti on täydellinen valinta niille, jotka haluavat tuoda kotiinsa korkealaatuista tyyliä ja perinteistä eleganssia. Kutsuvamme sinut tutustumaan laajaan valikoimaamme ja tilaamaan tämä upea vihreä tapetti kotisi kaunistukseksi. Valitse laatu ja tyyli taustakuvavalikoimastamme.

Tekniset tiedot
Arrow icon