MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Art déco tapetti sininenImage maximise icon
Art déco tapetti sininenImage maximise icon
Art déco tapetti sininenImage maximise icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 70 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

(1)
Brand claim
  • Laadukas kuitukangastapetti, jossa on vinyylipinnoite
  • Helppo levittää liimattavan seinätekniikan ansiosta
  • Voidaan poistaa ilman jäämiä
  • Hankauksenkestävä: Puhdistus mahdollista
  • Made in Germany
-61 %
53.5 per rulla
20,95 €per rulla
3,93 € per m²
SALE
Vain 300 kappaletta jäljellä varastossa
Delivery icon
Toimitus: 

9,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

3-4 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 70 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Tuotekuvaus
Arrow icon

Kaikki aiheesta Art déco tapetti sininen

Laadukas Art déco tapetti yhdistää ajatonta eleganssia moderniin designiin. Tässä hienostuneessa kuitukangastapetissa on upea Art Deco -kuvio kauniilla sinisellä pohjalla. Tämä tapetti ei ole vain seinäpäällyste, vaan taiteellinen lausunto, joka tuo luksuksen tuulahduksen jokaiseen huoneeseen.

Tapetin designista löytyy hienostuneita linjoja, geometrisiä muotoja ja tyylikästä symmetriaa, jotka ovat tyypillisiä Art déco kaudelle. Hienovaraiset sävyt ja kontrastirikkaat elementit yhdistyvät luoden aikaa kestävää kauneutta, joka upottaa tilan tyylikkääseen tunnelmaan. Art déco tapetti ei ole vain seinäkoriste, vaan taideteos, joka varastaa katseet.

Tämä eksklusiivinen sininen tapetti sopii erityisen hyvin makuuhuoneeseen. Hellät värit ja harmoninen kuosi luovat rauhoittavan ilmapiirin, joka on täydellinen rentoutumiseen. Makuuhuoneen tapetti design luo kutsuvan ympäristön, jossa rauha ja tyyli sulautuvat yhteen. Anna makuuhuoneellesi ripaus eleganssia ja lämpöä tällä tapetilla.

Estetiikan lisäksi Art déco tapetillamme on myös teknisiä etuja. Valmistettu laadukkaasta non-woven-materiaalista, jossa on vinyylikäsittely, se on erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Vinyylikäsittely ei ainoastaan helpota puhdistamista, vaan tarjoaa myös lisäsuojakerroksen päivittäistä kulumista vastaan. Tämän kaltaiset tapetit on helppo käsitellä ja tarjoaa virheettömän lopputuloksen vähällä vaivalla.

Tämä sininen tapetti tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän ajatonta muotoilua, makuuhuoneeseen sopivuutta ja teknistä hienostuneisuutta. Anna tiloillesi ripaus eleganssia ja tilaa tämä eksklusiivinen tapetti nyt. Sukella taiteen maailmaan ja luo ympäristö, joka ei ole vain kaunis, vaan myös heijastaa persoonallisuuttasi.

Tekniset tiedot
Arrow icon