BRICOWeekend: 5% alennus kaikesta koodilla "BRICOWEEKEND" 25.-27.11.!

Violetit tapetit - Luo mystinen ja kiehtova tunnelma

Violetit tapetit näyttävät hyvin ainutlaatuisilta ja yksilöllisiltä, sillä väri ei ole …

lue lisää
20 / 76 Tuotteet

Violetit tapetit iloisen ja harmoonisen ilmapiirin luomiseen

Violetilla tapetilla voit luoda hyvin kevyen ja rennon ilmapiirin, sillä violetti tapetti, erityisesti vaaleammissa sävyissä luo keväisen kevyen tunnelman, joka on täynnä harmoniaa. Koska violetti väri tunnetaan myös joistakin kukista, kuten orvokista, hortensioista tai laventelista, violetti tapetti näyttää kesäisen raikkaalta ja huokuu kevättä. Violetin tapetin herkkä olemus sopii siten erityisen hyvin myös lastenhuoneeseen tai vauvan huoneen tapetiksi.

Violetit tapetit tarjoavat myös ainutlaatuisia korostuksia olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Lukuisten violettien yksiväristen tapettien lisäksi löydät verkkokaupastamme myös joitakin violetteja kuviotapetteja. Kuviotapetit tukevat aistikkaan eleganttia sisustusta ja ekstravagantteja tiloja. Kuviotapettien joukosta löydät muun muassa art deco -tapetit tai barokkitapetit, joiden mallit muodostavat tyylikkään kokonaisuuden violetin väripaletin kanssa. Lisäksi piristävät graafiset ja geometriset tapetit tuovat hieman 70-luvun tunnelmaa räikeämmän violeteilla sävyillä, kun taas valokuvatapetit, joissa on violetteja kukkia, tuovat kevään kotiisi ympäri vuoden!

Violetit tapetit - Materiaalit ja hoito

Yhtä suuri kuin violettien sävyjen maailma, on myös tapettien maailma. Verkkokaupastamme löydät violetteja tapetteja, joissa on mitä erilaisimpia kuvioita ja jotka on valmistettu mitä erilaisimmista materiaaleista. Tapetissa erotetaan toisistaan tukimateriaali, joka kiinnittyy seinään, ja pintamateriaali, joka on ratkaiseva uuden tapettisi ulkonäön ja hoidon kannalta. Tukimateriaali on joko kuitukangasta tai paperia. Edullisen hintansa lisäksi paperitapetille on ominaista ympäristöystävällisyys ja hyvä hengittävyys.

Kuitukangastapetit koostuvat tekstiili- ja selluloosakuiduista, jotka antavat violeteille tapeteille mittapysyvyyden. Tämä tarkoittaa, että voit paitsi tapetoida violetin tapetin erittäin helposti, myös sitä, että sinulla on käsissäsi erittäin kestävä tapetti. Voit siis käyttää sitä myös kylpyhuoneen tai keittiön tapettina, koska kuitukangastapetti on vedenkestävä sekä läpäisee ilmaa ja höyryä. Myös turvallisuudestasi on huolehdittu, sillä kuitukangastapetti on paloturvallinen ja se voidaan helposti poistaa seinästä myöhemmin, jos päädyt vaihtamaan sen tulevaisuudessa.

Vinyylitapetti: Erittäin kestävä violetti tapetti

Vinyylitapetissa lämmitetty ja vaahdotettu vinyyli levitetään kuitukankaalle, mikä takaa uuden tapettisi erityisen ulkonäön ja tuntuman violetissa värissä ja tekee siitä myös erittäin kestävän. Naarmuuntumis- ja iskunkestävyytensä ansiosta voit asentaa violetin tapetin myös huoneisiin, joissa seinät ovat alttiina suuremmalle kulutukselle. Vinyylitapetit sopivat myös kylpyhuoneeseen tai keittiöön, koska ne ovat vedenkestäviä ja hankausta kestäviä. Kun käytät sitä kylpyhuoneessa, varmista kuitenkin, että se tuuletetaan säännöllisesti. Vinyylitapetin hyvän valonkestävyyden ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että tapettisi väri haalistuisi nopeasti.

Struktuurinen tapetti: Edullinen tapettivaihtoehto

Struktuurinen tapetti voidaan valmistaa monista eri materiaaleista. Tässä tapauksessa voit valita kuitukankaisen tai paperisen tukimateriaalin. Struktuurisessa tapetissa on usein vinyylipinnoite, mutta sitä ei ole käsitelty yhtä voimakkaasti kuin itse vinyylitapettia. Struktuurinen tapetti voidaan kuitenkin myös puhdistaa huolellisesti kostealla liinalla, ja se kestää hyvin valoa.

Violetin tapetin asentaminen seinälle

Asentaaksesi uuden violetin värisen tapettisi seinälle tarvitset vain tavanomaiset välineet, joista osan löydät verkkokaupastamme kategoriasta "tapetointitarvikkeet", jotta voit kätevästi tilata kaiken yhdestä paikasta. Huomaa, että violetin värisen tapetin asennus eroaa jonkin verran valitusta tukimateriaalista riippuen. Sinun on kuitenkin aina ensin mitattava seinäsi, jotta voit tilata oikean määrän tapettirullia verkkokaupastamme.

Leikkaa tapettikaistaleet seinän mittojen mukaan ja lisää ylä- ja alapuolelle noin viisi senttimetriä, jotka voit myöhemmin leikata siististi pois seinän reunasta. Sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaan ja vältä paakkujen syntymistä. Varmista myös, että seinät ovat mahdollisimman sileät ja kuivat, ennen kuin kiinnität uuden tapetin violetilla värillä seinään.

Violetin kuitukangastapetin tapetointi

Kun valitset kuitukangastapetin, voit hyötyä siitä, että yksittäisiä tapettikaistaleita ei tarvitse liottaa liisteriin. Voit siis levittää liisterin suoraan seinälle ja säästää itsesi tapettipöytien pystyttämisen vaivalta. Asenna seinälle violetti kuitukangastapetti seuraavien ohjeiden mukaisesti:

 1. Levitä liisteri mahdollisimman tasaisesti seinälle tupsulla. Koko seinäpintaa ei kannata vielä peittää, sillä muuten liisteri kuivuu ennenaikaisesti osassa seinää.
 2. Aloita tapetointi yhdestä seinän yläkulmasta. Ota ensimmäinen tapettikaistale ja aseta se täsmälleen seinän ja katon reunaan.
 3. Tasoita violetti tapettikaistale seinälle ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä.
 4. Toimi samalla tavalla seuraavien kaistaleiden kanssa, jolloin sinun on varmistettava, että kuvio on aina kohdistettu.
 5. Pyyhi ylimääräinen liisteri violetilta tapetilta nopeasti pois.
 6. Jos aukkoja tai ilmakuplia on muodostunut, voit nyt tasoittaa ne saumausrullalla.

Paperitapetin asentaminen seinälle

Jos valitset paperitapetin, violetin tapetin yksittäisten kaistaleiden on liotettava liisterillä noin viidestä kymmeneen minuuttia. Tämä tekee tapetista hieman herkemmän, joten tässä on syytä olla hieman varovainen. Varmista, että käytät suunnilleen saman verran liisteriä jokaiseen vuotaan ja että liotusaika pysyy suunnilleen samana. Asenna violetti paperitapetti seuraavien ohjeiden mukaisesti:

 1. Päällystä ensimmäinen violetti tapettikaistale tasaisesti liisterillä.
 2. Aloita tapetointi jälleen huoneen yläkulmasta. Ota ensimmäinen tapettikaistale ja tasoita sen yläosa seinää vasten ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä. Vasta kun tapettikaistaleen yläosa on kiinnittynyt seinään, sivele se seinälle.
 3. Jatka samalla tavalla seuraavien violettien tapettikaistaleiden kanssa kiinnittäen huomiota kuvioon.
 4. Pyyhi ylimääräinen liisteri nopeasti pois tapetilta.
 5. Jos violettiin tapettiin on muodostunut aukkoja tai ilmakuplia, voit nyt tasoittaa ne saumausrullalla.

Violetit tapetit tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät runsaan valikoiman violetteja tapetteja jokaiseen makuun, tyyliin ja huoneeseen. Useat valmistajat ovat ottaneet tehtäväkseen luoda erityisen tyylikkäitä violetteja tapetteja, jotka antavat seinillesi uuden elämän. Joukosta löydät todellisia tapettialan suuria nimiä, kuten A.S. Création, nuoria ja moderneja tuotemerkkejä, kuten Livingwalls tai Djooz, muotimerkkejä, kuten ESPRIT Home, sopimus- ja premium-merkkejä, kuten Architects Paper. Joten sinäkin löydät taatusti oikean violetin värisen tapetin verkkokaupastamme.

Korkealaatuiset violetit tapetit A.S Créationilta

Tunnettu tapettivalmistaja A.S. Création valmistaa vuosittain yli 6 000 tyylikästä tapettia. Niiden joukossa on myös violetteja tapetteja, jotka ovat todellisia katseenvangitsijoita. Varmistaakseen mahdollisimman suuren ja tyylikkään valikoiman A.S. Création tekee myös yhteistyötä tunnettujen suunnittelijoiden, tuotemerkkien ja julkisuuden henkilöiden kanssa. A.S. Création kiinnittää huomiota paitsi hienoon muotoiluun myös korkeaan laatuun ja kestävyyteen. A.S. Créationin uusi violetti tapettisi on valmistettu parhaista raaka-aineista, jotka ovat peräisin eettisesti kestävien metsätaloustoimien tuotannosta. Nykyaikaiset tuotantoprosessit takaavat energiatehokkaan valmistuksen ja jatkuva laadunvalvonta varmistaa, että seinääsi koristavat vain parhaat violetit tapetit.

Tilaa violetit tapetit kätevästi netistä!

Valitse oma persoonallinen tapettisi ja hyödynnä verkkokauppamme palveluja. Parhaan hintatakuumme ansiosta saat tyylikkäät violetit tapetit parhaaseen hintaan!

Jos et ole aivan varma materiaalista, värisävystä tai kuviosta, voit käyttää näytepalveluamme ja tutustua uuteen violettiin tapettiisi. Jos suunnittelet suurempaa rakennushanketta, voit myös pyytää yksilöllisen tarjouksen, ja yritämme laatia sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Soita meille aukioloaikoina, lähetä meille sähköpostia tai täytä yhteydenottolomakkeemme. Annamme mielellämme neuvoja tapetin vaihtoon liittyen, joten odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää