BRICOMonday: 5% alennus kaikesta koodilla "BRICOMONDAY" 28. marraskuuta!

Vaaleanpunaiset tapetit kevyeen ja raikkaaseen seinäsuunnitteluun

Vaaleanpunaisella tapetilla voit luoda leikkisän tai romanttisen ilmapiirin ja luoda kevyen ja raikkaan tunnelman. My…

lue lisää
20 / 188 Tuotteet

Vaaleanpunaiset tapetit - Näe sisustus ruusunpunaisten lasien läpi

Vaaleanpunaisella värillä voi luoda hyvin herkän ja leikkisän ilmeen, joten se sopii erinomaisesti lastenhuoneen tapetiksi. Lastenhuone ei ole ainoa tila, minkä voi suunnitella erityisen tyylikkäästi vaaleanpunaisella tapetilla. Olohuone, makuuhuone ja jopa keittiö tai kylpyhuone voidaan myös suunnitella houkuttelevasti vaaleanpunaisella tapetilla. Koska vaaleanpunainen ei vakuuta ainoastaan keveydellään, romanttisuudellaan ja herkkyydellään, vaan myös monipuolisuudellaan. Yksiväriset tapetit vaaleanpunaisena voidaan yhdistää myös muihin väreihin ja kuviotapetteihin, jolloin tapetti näyttää joskus hyvin modernilta, joskus urbaanilta ja joskus hyvin luonnolliselta.

Verkkokaupastamme et kuitenkaan löydä vain vaaleanpunaisia tapetteja, vaan myös erilaisia kuviollisia tapetteja. Erityisesti pohjoismaiset tapetit innoittavat usein vaaleanpunaisella geometrisella tai kukka-aiheisella kuviolla, joka tekee pohjoismaisen sisustustyylin viihtyisästä ja harmonisesta vaikutelmasta täydellisen. Herkät kukkatapetit puolestaan luovat romanttisen ja kesäisen tunnelman, ja siksi ne sopivat erinomaisesti myös makuuhuoneen tapeteiksi.

Jos pidät hieman jännittävämmästä ja epätavallisemmasta, löydät myös joitakin vaaleanpunaisia tapetteja, joissa on epätavallisia värikontrasteja, moderneja kuvioita, kuten palmuja ja flamingoja, sekä joitakin aidon näköisiä valokuvatapetteja vaaleanpunaisena. Jos haluat tehdä seinistäsi hieman ilmeikkäämmät, vaaleanpunainen tapetti sopii myös moderniksi seinäpäällysteeksi.

Mistä vaaleanpunainen tapettisi on tehty

Vaaleanpunainen tapetti voi koostua eri materiaaleista. Eri tapettityypit eroavat toisistaan paitsi ulkonäön myös hoidon ja käytön suhteen. Vaaleanpunaisen tapetin kohdalla tehdään ero tukimateriaalin ja pintamateriaalin välillä. Taustapuoli on se puoli, joka myöhemmin kiinnittyy seinään. Sen materiaaliksi voit valita paperin tai kuitukankaan. Paperitapetit eivät ole ainoastaan erittäin edullisia, vaan niille on myös ominaista hyvä hengittävyys.

Kuitukangastapetit ovat erittäin kestäviä, ja ne voidaan tapetoida nopeasti ja helposti niiden hyvän mittatarkkuuden ansiosta. Vedenkestävyytensä sekä ilman- ja höyrynläpäisevyytensä ansiosta voit käyttää kuitukangastapettia myös keittiön tai kylpyhuoneen tapettina. Lisäksi vaaleanpunainen kuitukangastapetti on paloturvallinen ja se on helppo irrottaa seinästä, jos päätät jossain vaiheessa ostaa uuden vaaleanpunaisen tapetin verkkokaupastamme.

Vinyylitapetti: Vankka vaaleanpunainen tapetti

Vinyylitapetti on yksi kestävimmistä tapettityypeistä. Kyseessä on kuitukangas, jonka päälle levitetään useita kertoja lämmitetty ja vaahdotettu vinyylipinnoite. Tämä takaa uuden vaaleanpunaisen tapettisi erityisen ulkonäön ja tuntuman ja tekee siitä myös erityisen naarmuuntumis- ja iskunkestävän. Lisäksi voit käyttää vinyylitapettia myös keittiössä tai kylpyhuoneessa, koska se on vedenkestävä ja hankausta kestävä, vaikka sinun on varmistettava, että sitä tuuletetaan säännöllisesti, kun sitä käytetään kylpyhuoneessa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia siitä, että vaaleanpunaisen tapettisi värin voimakkuus heikkenee nopeasti, sillä tapetit kestävät hyvin valoa.

Vaaleanpunainen struktuurinen tapetti

Voit valita struktuurisen tapetin tukimateriaaliksi kuitukankaan tai paperin. Voit siis valita helpon asentamisen tai edullisen vaihtoehdon väliltä. Tässäkin tapauksessa tukimateriaalin päälle levitetään usein vinyylipinnoite, mutta sitä ei ole käsitelty yhtä voimakkaasti kuin vinyylitapettia, eikä se siksi ole aivan yhtä kestävä. Vinyylipinnoitteisella tapetilla on kuitenkin myös hyvä valonkestävyys, ja se voidaan puhdistaa huolellisesti kostealla liinalla.

Vaaleanpunaisen tapetin ripustaminen seinälle

Valitusta tukimateriaalista riippuen uuden vaaleanpunaisen tapettisi kiinnittäminen eroaa hieman toisistaan. Tarvitset kuitenkin vain tavanomaiset välineet. Aivan ensin sinun on kuitenkin mitattava seinäsi, jotta voit tilata oikean määrän tapettirullia verkkokaupastamme. Erityisesti jos valitset kuvioidun tapetin, suosittelemme, että varaat vähintään yhden ylimääräisen rullan siltä varalta, että jää leikkuujätettä.

Leikkaa tapettikaistaleet seinien mittojen mukaan ja lisää ylä- ja alapuolelle viisi senttimetriä, jotka voit myöhemmin leikata pois täsmälleen seinän reunasta siistin lopputuloksen aikaansaamiseksi. Sekoita liisteri mahdollisuuksien mukaan paakkuja muodostamatta ja varmista, että seinät ovat sileät ja kuivat, ennen kuin alat tapetoida vaaleanpunaista tapettia.

Vaaleanpunaisen kuitukangastapetin ripustaminen

Koska voit levittää liisterin suoraan seinään, kun valitset kuitukangastapetin, säästät tapettivuodan liotuksen lisäksi myös tapettipöydän rakentamisen. Seuraavilla ohjeilla saat vaaleanpunaisen kuitukangastapetin kauniisti seinälle:

 1. Levitä liisteri tasaisesti tapetoitavalle seinälle telan avulla. Koko seinäpintaa ei kannata työstää, sillä muuten liisteri kuivuu ennenaikaisesti osassa seinää.
 2. Aloita tapetointi seinän yläkulmasta. Aseta vaaleanpunaisen tapetin ensimmäinen vuota täsmälleen seinän ja katon reunaa vasten.
 3. Tasoita tapetti tapettiharjalla tai sienellä seinälle ylhäältä alaspäin.
 4. Etene samalla tavalla seuraavien vaaleanpunaisen väristen vuotien kanssa. Kuviotapettia valitessasi kannattaa varmistaa, että kuvio asetetaan kohdikkain.
 5. Pyyhi ylimääräinen liisteri pois.
 6. Jos ilmakuplia on muodostunut, voit tasoittaa ne tapettilastalla.

Vaaleanpunaisen paperitapetin asennus

Asentaessasi paperitapettia tarvitaan hieman enemmän varovaisuutta. Vaaleanpunaisen tapetin vuotia on liotettava liisterillä noin 5-10 minuuttia. Varmista, että yksittäisten vuotien liotusaika on suunnilleen sama ja käytä suunnilleen saman verran liisteriä täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Muista, että liotettu tapetti voi revetä helpommin. Seuraavilla ohjeilla saat vaaleanpunaisen tapetin paperista seinälle:

 1. Levitä liisteri telalla mahdollisimman tasaisesti ensimmäisen vuotien taustapuolelle. Siitä alkaa liotusaika, joten odota noin 5-10 minuuttia.
 2. Ensimmäisen vuotan liotusaikana voit keskittyä seuraavaan kaistaleeseen.
 3. Heti kun ensimmäinen vuota on liotettu, sivele se seinälle ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä. Vasta kun vaaleanpunaisen tapetin yläpuoli tarttuu seinään, tasoita myös alapuolisko seinälle.
 4. Ylimääräinen liima pitää pyyhkiä nopeasti pois.
 5. Kaikki syntyvät ilmakuplat voit tasoittaa tapettilastalla.

Vaaleanpunainen tapetti tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupassamme on laaja valikoima tyylikkäitä vaaleanpunaisia tapetteja useilta eri valmistajilta. Kaikki valmistajat antavat vaaleanpunaisille tapeteilleen oman lisänsä, joten voit suunnitella seinäsi yksilöllisesti. Yritykset keskittyvät paitsi tyylikkääseen muotoiluun myös korkeaan laatuun. Tunnettu tapettivalmistaja A.S. Création inspiroi monilla eri tyyleillä ja kestävällä tuotannolla, kun taas muotialan yritys ESPRIT sisustusbrändinsä ESPRIT Home ja nuori tuotemerkki Livingwalls tuovat raikkaan tuulahduksen kotiisi erityisen innovatiivisten ja muodikkaiden vaaleanpunaisten tapettien tulkintojensa ansiosta.

Hyvä valinta: A. S. Créationin vaaleanpunainen tapetti

Gummersbachissa sijaitseva tapettivalmistaja A.S. Création innostaa vuosittain yli 6000 tapettiluomuksella, jotka eivät korista seiniä myöskään rajojen ulkopuolella. Joukossa on myös joitakin vaaleanpunaisia tapetteja, jotka hurmaavat herkällä leikkisyydellään ja moderneilla korostuksillaan. A.S. Création ei kiinnitä uudessa vaaleanpunaisessa tapetissasi huomiota vain muotoiluun, vaan pitää myös erittäin tärkeänä käytettyjen resurssien huolellista käsittelyä ja vastuullisesta ja eettisestä metsätaloudesta peräisin olevien raaka-aineiden käyttöä. Jatkuva laadunvalvonta varmistaa, että vain parhaat vaaleanpunaiset tapetit koristavat seiniäsi.

Helppoa kaikin puolin: Tilaa vaaleanpunaiset tapetit helposti netistä!

Paitsi että uuden vaaleanpunaisen tapetin muotoilu on ilmava ja kevyt. Myös uuden seinäpäällysteen ostaminen on lastenleikkiä. Säästät aikaa ja hermoja, kun selaat verkkokauppaamme, ja lisäksi säästät myös rahaa parhaan hintatakuumme ansiosta.

Näytepalvelumme avulla saat tarkan kuvan valinnastasi, jos jäi vielä pohtimaan. Jos suunnittelet suurempaa rakennushanketta, voit pyytää yksilöllistä tarjousta, ja yritämme tehdä tarjouksen parhaimmilla ehdoilla. Jos sinulta puuttuu vielä materiaaleja tapetin vaihtamiseen vaaleanpunaisella tapetilla, löydät verkkokaupastamme Tapetointitarvikkeet -kohdan alta tapetointivälineet, jotka voit helposti lisätä ostoskoriin.

Jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Autamme mielellämme sinua tapetin vaihdossa vaaleanpunaisella tapetilla ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää