BRICOMonday: 5% alennus kaikesta koodilla "BRICOMONDAY" 28. marraskuuta!

Oranssi tapetti lämpimän kesäiseen sisustukseen

Oranssi tapetti säteilee iloa, luovuutta ja lämpöä - ympäri vuoden. Tuo kesän lämpö…

lue lisää
20 / 62 Tuotteet

Oranssi tapetti omaperäiseksi katseenvangitsijaksi

Oranssin värinen tapetti voi olla mitä erilaisimmissa muodoissaan. Voimakkaat ja mehukkaat oranssin sävyiset yksiväriset tapetit tuovat hyvin lämpimän ja ystävällisen vaikutuksen, ja ne luovat siten hyvin harmonisen ja viihtyisän ilmapiirin, jossa on hyvä olla. Hennon oranssin sävyinen tapetti, kuten aprikoosin, terrakotan tai pastelliväriset tapetit, vaikuttavat hyvin ilmavilta ja levollisilta ja tuovat kevyttä, keväistä tunnelmaa.

Koska oranssi väri yhdistetään usein hedelmiin, oranssilla tapetilla on hyvin hedelmäinen ja ruokahalua herättävä vaikutus, joten se sopii myös ruokasalin tai keittiön tapetiksi. Hieman maanläheisemmissä sävyissä tapetti näyttää myös hyvin luonnolliselta, ja se sopii silloin ihanteellisesti sisätiloihin trendikkäässä ethno chic -tyylissä. Yhdistele tapettiin luonnonmateriaaleja ja muita lämpimiä, maanläheisiä sävyjä ja saat aikaan erittäin viihtyisän huoneen.

Koska oranssilla värillä oli suuri merkitys myös 60- ja 70-luvun sisustuksessa, oranssi tapetti voi myös luoda vintage-tunnelmaa. Suuret graafiset kuviot, hienot geometriset kuviot ja leikkisät kukkatapetit antavat sen tietynlaisen lisän ja luovat omaperäisen retrovaikutelman. 70-luvun tapetit oranssin sävyssä tarjoaa myös epätavallisia värikontrasteja. Ja myös pienimmistä on huolehdittu, sillä oranssi tapetti sopii erinomaisesti myös lastenhuoneeseen luomaan iloisen ja riemukkaan tunnelman erilaisille leikeille ja löytöretkille.

Oranssit tapetit : Materiaali ja hoito

Voit valita erilaisia materiaaleja sisältävän oranssin tapetin, jotka heijastuvat paitsi ulkoasussa myös asennuksessa ja hoidossa. Tapeteissa erotellaan tukimateriaali ja pintamateriaalin. Oranssin tapetin taustapuoli eli se puoli, joka on kosketuksissa liisterin kanssa vastaa sen kiinnittymisestä seinään, kun taas pinta on ratkaiseva sen ulkonäön ja hoidon kannalta.

Uuden oranssin värisen tapettisi tukimateriaali on joko kuitukangasta tai paperia, ja kuitukangas on hieman kestävämpi vaihtoehto. Edullisen hintansa lisäksi paperitapetille on ominaista sen hyvä hengittävyys. Kuitukangastapetit ovat erityisen houkuttelevia, koska ne on helppo asentaa. Kuitukangastapetit koostuvat tekstiili- ja selluloosakuiduista, jotka tekevät niistä erittäin kestäviä. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää kuitukangastapettia ongelmitta myös keittiön tai kylpyhuoneen tapettina, sillä se on vedenkestävä ja läpäisee ilmaa ja höyryä. Lisäksi kuitukangastapetit ovat paloturvallisia ja ne voidaan helposti poistaa seinältä, kun olet päättänyt valita uuden oranssin värisen tapetin verkkokaupastamme.

Vinyylitapetti: Kovaa kulutusta kestävä vaihtoehto

Jos olet päätynyt oransseista tapeteista valitsemaan vinyylitapetin, olet valinnut erityisen kestävän seinäpäällysteen. Vinyylitapetissa kuitukankaalle levitetään useita kertoja lämmitetty ja vaahdotettu vinyylipinnoite, joka tekee oranssista tapetista erittäin kestävän ja takaa myös erityisen ulkonäön ja tuntuman. Naarmuuntumis- ja iskunkestävyytensä ansiosta vinyylitapettia voi käyttää myös tiloissa, joissa seinät ovat alttiina kovalle kulutukselle, ja se sopii myös kylpyhuoneeseen ja keittiöön, koska se on vedenkestävä ja hankauksenkestävä. Materiaalin suuren tiheyden vuoksi sinun on kuitenkin varmistettava säännöllinen tuuletus kylpyhuoneessa. Sen hyvän valonkestävyyden ansiosta voit kiinnittää uuden oranssin vinyylitapettisi myös huoneisiin, joissa on jatkuvaa auringonvaloa, ilman että sinun tarvitsee pelätä värin voimakkuuden nopeaa heikkenemistä.

Tekstuurinen tapetti: Oranssi tapetti kaikkiin tilanteisiin

Voit valita tekstuurisen tapetin kuitukankaalla tai paperilla. Voit siis valita helpon asentamisen ja edullisemman vaihtoehdon väliltä. Kuvioidun tapetin erikoisuutena on, että se voi koostua mitä erilaisimmista materiaaleista. Tässäkin tapauksessa oranssin väriseen tapettiin levitetään usein vinyylipinnoite. Koska sitä ei kuitenkaan käsitelty yhtä voimakkaasti kuin vinyylitapettia, se ei ole ihan yhtä kestävä kuin itse vinyylitapetti. Tekstuurinen tapetti voidaan tarvittaessa puhdistaa huolellisesti kostealla liinalla.

Tapetin helppo asentaminen seinälle

Oranssin värisen tapetin asennus eroaa hieman valitusta tukimateriaalista riippuen. Periaatteessa tarvitset kuitenkin vain perinteiset tapetointivälineet, joista osan löydät verkkokaupastamme kategoriasta tapetointitarvikkeet, jotta voit kätevästi tilata kaiken yhdestä paikasta. Riippumatta siitä, minkä materiaalin valitset, sinun ensin kannattaa mitata seinäsi, jotta voit tilata oikean määrän tapettirullia verkkokaupastamme. On suositeltavaa suunnitella vähintään yksi rulla enemmän, varsinkin jos valitset kuvioidun tapetin, siltä varalta, että kohdistaessa sinulla muodostuu leikkuujätettä.

Leikkaa tapettivuodat seinän mittojen mukaan siten, että ylä- ja alareunaan lisätään noin viisi senttimetriä. Voit myöhemmin leikata tämän pois siististi seinän reunasta ja saada aikaan siistin lopputuloksen. Sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaan, jotta siihen ei muodostu paakkuja. Varmista, että seinät ovat mahdollisimman sileät ja kuivat, jotta oranssi tapetti ei irtoaisi seinästä eikä tapetissa näkyisi epätasaisuuksia.

Oranssin kuitukangastapetin asentaminen

Kuitukangastapetilla on se erityinen etu, että voit levittää liisterin suoraan seinälle. Näin säästyt vuotien liottamiselta ja tapettipöytien pystyttämiseltä. Asenna oranssinvärinen kuitukangastapetti seuraavien ohjeiden mukaisesti:

 1. Levitä tahna mahdollisimman tasaisesti seinälle telan avulla. Koko seinäpintaa ei kannata vielä työstää, sillä muuten liisteri kuivuu ennenaikaisesti.
 2. Aloita tapetointi oranssilla tapetilla seinän yläkulmasta. Aseta ensimmäinen tapettikaistale täsmälleen seinän ja katon reunaa vasten.
 3. Tasoita tapetti seinälle ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä.
 4. Toimi samalla tavalla seuraavien kaistaleiden kanssa, jolloin on tärkeää varmistaa, että kuvio sopii täydellisesti yhteen, kun valitset kuviollisen tapetin.
 5. Pyyhi ylimääräinen liisteri nopeasti pois tapetilta puhtaalla sienellä.
 6. Mahdolliset ilmakuplat tai epätasaisuudet voidaan nyt tasoittaa saumausrullalla.

Oranssin paperitapetin ripustaminen seinälle

Kun valitset paperitapetin, yksittäisten oranssin väristen tapettikaistaleet on liotettava liisterillä noin viidestä kymmeneen minuuttia. Tämä tekee tapetista hieman herkemmän, joten paperitapettia kiinnitettäessä on oltava hieman varovaisempi kuin kuitukangastapettia kiinnitettäessä. Pidä liotusaika suunnilleen samana yksittäisille vuodille ja käytä suunnilleen saman verran liisteriä. Sovita oranssi paperitapetti seinälle seuraavien ohjeiden mukaisesti:

 1. Levitä liisteri mahdollisimman tasaisesti oranssin tapetin ensimmäiselle kaistaleelle.
 2. Aseta nyt käsitellyt tapettikaistaleet varovasti yhteen asettamalla taustapuoli taustapuolta vasten ja pinta pintaa vasten (tässä ei saa olla taitteita). Liotusaika alkaa tässä vaiheessa.
 3. Ensimmäisen tapettikaistaleen liotusaikana voit siirtyä seuraavaan.
 4. Kun oranssin värisen tapetin ensimmäisen kaistaleen liotusaika on kulunut, kiinnitä se seinälle laittamalla ensin vain yläosa ja silottamalla se seinää vasten ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä.
 5. Vasta kun yläosa on kiinnittynyt seinään, avaa alaosa ja tasoita se seinälle.
 6. Jatka samalla tavalla seuraavien kaistaleiden kanssa kiinnittäen jälleen huomiota vastaavaan malliin.
 7. Pyyhi ylimääräinen liisteri nopeasti pois tapetilta.
 8. Jos tapettiin on muodostunut ilmakuplia, ne voidaan nyt helposti tasoittaa saumausrullalla.

Oranssi tapetti tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät runsaan valikoiman tyylikkäitä tapetteja jokaiseen tyyliin ja jokaiseen huoneeseen. Niiden joukossa on myös suuri valikoima oranssin värisiä tapetteja. Tunnetut tapettivalmistajat antavat kukin omille luomuksilleen oman lisänsä, joten suuren tyylivalikoiman ansiosta sinulle löytyy varmasti oikea oranssi tapetti! Valmistajat ja tuotemerkit keskittyvät paitsi tyylikkääseen muotoiluun myös oranssien seinäpäällysteiden korkeaan laatuun. A.S. Créationin kaltaisten tapettiteollisuuden suurten nimien lisäksi voit odottaa myös Architects Paperin kaltaisia premium-merkkejä, Michalsky Livingin kaltaisia tunnettuja suunnittelijoita tai Livingwalls :in kaltaisia moderneja tuotemerkkejä, jotka tuovat innovatiivisilla tapeteillaan raikkaan tuulahduksen sisustukseen.

Oranssit tapetit huippuvalmistajalta A. S. Créationilta

Tunnettu tapettivalmistaja A.S. Création ihastuttaa paitsi erityisen laajalla valikoimallaan, jonka takaavat muun muassa lukuisat yhteistyöt suunnittelijoiden, muoti- ja lifestyle-brändien kanssa, myös erityisen korkealla laadullaan. A. S. Création pitää kestävyyttä erittäin tärkeänä myös oranssin värisen tapettisi tuotannossa. Esimerkiksi käytetyt raaka-aineet hankitaan eettisesti kestävien metsien hoidosta, syväpainossa käytetään vain vesipohjaisia painovärejä ja nykyaikaistetuilla tuotantoprosesseilla varmistetaan energiatehokas valmistus.

Osta uusi oranssi tapettisi netistä!

Valitse oranssi tapetti ja hyödynnä verkkokauppamme palvelut. Säästä itsesi pitkältä matkalta erikoisliikkeeseen, jossa on vain pieni valikoima oranssin värisiä tapetteja pitkillä ja sekavilla käytävillä, ja löydä uusi tapettisi mukavasti sohvalta käsin. Saat tyylikkäät tapetit taatusti parhaaseen hintaan parhaan hintatakuun ansiosta!

Jos et ole aivan varma väristä, materiaalista tai kuviosta, voit käyttää näytepalveluamme ja lähetämme näytekappaleet kotiisi. Ja jos tarvitset suuremman määrän tapettirullia, esimerkiksi siksi, että sinulla on tulossa suuri rakennusprojekti, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen.

Onko sinulla kysymyksiä, toiveita tai ehdotuksia? Tavoitat asiakaspalvelumme puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Neuvomme sinua mielellämme kaikissa tapetin vaihtoon liittyvissä asioissa. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää