BRICOMonday: 5% alennus kaikesta koodilla "BRICOMONDAY" 28. marraskuuta!

Harmaavalkoiset tapetit tyylikkääseen seinäsuunnitteluun

Harmaavalkoiset tapetit herättävät ihastusta hillityllä väripaletillaan ja luo siten erittäi…

lue lisää
-46%
origin-claim
20 / 166 Tuotteet

Harmaavalkoiset tapetit - tyylikäs valinta

Harmaavalkoiset tapetit lumoavat hienovaraisella eleganssilla, joka vaikuttaa myös hyvin nuorekkaalta ja kevyeltä. Näin ollen harmaa-valkoiset tapetit sopivat lähes jokaiseen sisustustyyliin ja jokaiseen huoneeseen. Harmaat tapetit sopivat erityisen hyvin moderniin ja siistiin ilmeeseen, sillä se näyttää samaan aikaan hyvin hillityltä ja tyylikkäältä. Erilaiset rakenteet antavat kokonaisuudelle luonnollista ja maalaismaista ilmettä. Esimerkiksi betonin näköinen tapetti sopii ihanteellisesti trendikkääseen loft-sisustukseen, kun taas teollisen tyyliin tai shabby chic sisustukseen sopivat erinomaisesti tiilitapetit. Sekä betonin näköiset tapetit että tiilitapetit huokuvat modernia ja urbaania ilmettä.

Jos pidät hieman ilmeikkäämmästä, löydät verkkokaupastamme myös hienoja harmaavalkoisia tapetteja, jotka yksinkertaisen väriskaalan ansiosta sopivat täydellisesti yhteen muiden yksiväristen ja kuviollisten tapettien kanssa. Niinpä harmaavalkoiset kukkatapetit hurmaavat hienovaraisella nostalgisella viehätyksellä, kun taas graafiset ja geometriset tapetit hienovaraisissa sävyissä ovat ihanteellinen kumppani skandinaaviselle sisustustyylille ja takaavat nykyaikaisen mutta harmonisen tunnelman.

Jos haluat asettaa muutamia upeita korostuksia, löydät meiltä myös erittäin ylellisesti suunniteltuja harmaa-valkoisia tapetteja. Barokkitapetit saattavat sisältää myös glitteriä tai hopeista hohtoa. Näin ollen ne tarjoavat todellisia katseenvangitsijoita tyylikkäiden koristeidensa ansiosta. Jos olet neutraalimpaa tyyppiä, löydät verkkokaupastamme myös lukuisia harmaavalkoisia valokuvatapetteja huoneen tyylikkääseen suunnitteluun.

Harmaavalkoiset tapetit - Materiaalit ja hoito

Kun olet päättänyt harmaa-valkoisen tapetin muotoilun, sinun on syytä kiinnittää huomiota sen materiaaliin. Tapetin materiaalit vaikuttavat eri tavoin sen asentamiseen, hoitoon ja ulkonäköön. Tapettien kohdalla toisistaan eritellään tukimateriaali ja pintamateriaali. Tukimateriaali määrittää asennustavan ja pintamateriaali tapetin hoidon ja ulkonäön.Tukimateriaali on joko kuitukangasta tai paperia. Paperitapetti on erittäin edullinen, mutta se tekee vaikutuksen myös ympäristöystävällisyydellään ja hyvällä hengittävyydellään.

Kuitukangastapetti on erittäin kestävä harmaavalkoinen tapetti. Se koostuu tekstiili- ja selluloosakuiduista, joka tarkoittaa, että tapetti pysyy mitoissaan hyvin. Kuitukangastapetin kiinnittäminen seinälle on erittäin helppoa, koska liima voidaan levittää suoraan seinälle. Voit käyttää kuitukangastapettia myös kylpyhuoneen tai keittiön tapettina, sillä se on vedenkestävä ja läpäisee ilmaa ja höyryä. Lisäksi kuitukangastapetit ovat paloturvallisia ja ne voidaan helposti irrottaa seinästä, kun ne ovat kuivuneet, jos päätät myöhemmin ostaa uuden harmaavalkoisen tapetin verkkokaupastamme. 

Vinyylitapetti: Kovaa kulutusta kestävä harmaavalkoinen tapetti

Vinyylitapetissa lämmitettyä ja vaahdotettua vinyyliä levitetään kuitukankaalle, mikä antaa harmaavalkoiselle tapetille erityisen ulkonäön ja tuntuman sekä tekee siitä erittäin kulutusta kestävän. Tämä tarkoittaa, että tapetit sopivat myös keittiöön tai kylpyhuoneeseen, koska ne ovat vedenkestäviä ja hankausta kestäviä. Materiaalin suuremman tiheyden vuoksi sinun on kuitenkin varmistettava säännöllinen tuuletus kylpyhuoneessa. Hyvän valonkestävyytensä ansiosta vinyylitapettia voi kuitenkin käyttää myös huoneissa, joissa valonsäteily on voimakasta, ilman että värin voimakkuuden heikkenemistä tarvitsee pelätä.

Struktuurinen tapetti: Harmaavalkoinen tapetti erityisellä pinnalla

Struktuurisia tapetteja valmistetaan monista eri materiaaleista. Voit valita joko kuitukankaasta tai paperista valmistetun tukimateriaalin. Joskus struktuurisessa tapetissa ei ole lisäpinnoitetta, mutta hyvin usein siinä on vinyylipinnoite. Struktuurista tapettia vinyylipinnoitteella ei ole käsitelty yhtä voimakkaasti kuin itse vinyylitapettia, eikä se siksi ole aivan yhtä kestävä. Voit kuitenkin myös puhdistaa vinyylipinnoitteisen struktuurisen tapetin huolellisesti kostealla liinalla ja käyttää sitä huoneissa, joissa on runsaasti auringonvaloa, sillä se kestää hyvin valoa.

Harmaavalkoisen tapetin kiinnittäminen seinälle nopeasti ja helposti

Harmaavalkoisen tapetin asentamiseen tarvitset vain tavalliset työkalut, joista useimmat löydät suoraan verkkokaupastamme kategoriasta "tapetointitarvikkeet". Huomaa, että asennus eroaa hieman valitusta tukimateriaalista riippuen. Sinun on kuitenkin aina mitattava seinäsi tarkasti ennen kuin tilaat meiltä harmaavalkoisen tapetin. On suositeltavaa varata vähintään yksi tapettirulla lisää, sillä varsinkin kuvioidun tapetin kohdistuksessa syntyy leikkuujätettä.

Riippumatta siitä, minkä tukimateriaalin valitset, leikkaa vuodat seinän mittojen mukaan ja lisää ylä- ja alapuolelle noin viisi senttimetriä. Voit myöhemmin leikata ylimääräisen osan pois tarkasti seinän reunasta siistin lopputuloksen aikaansaamiseksi. Sekoita liisteri muodostamatta paakkuja ja varmista, että seinät ovat kuivat ja sileät, jotta harmaavalkoinen tapetti ei irtoa seinästä tai tapetin epätasaisuudet eivät tule näkyviin.

Harmaavalkoisen kuitukangastapetin asentaminen

Kuitukangastapettien erityisenä etuna on, että voit levittää liisterin suoraan seinälle ja säästää näin vuotien liottamisen ja tapettipöytien pystyttämisen. Seuraavien vaiheiden avulla harmaavalkoisen kuitukangastapetin kiinnittäminen seinään on lastenleikkiä:

 1. Levitä liisteri mahdollisimman tasaisesti seinälle. Älä vielä peitä koko seinäpintaa liisterillä, jottei se kuivu ennenaikaisesti osassa seinää.
 2. Aloita tapetointi huoneen yläkulmasta. Aseta ensimmäinen tapettikaistale valmiille seinäpinnalle täsmälleen seinän ja katon reunaa vasten.
 3. Tasoita vuota seinää vasten ylhäältä alaspäin tapettiharjalla tai sienellä.
 4. Toimi samalla tavalla seuraavien harmaa-valkoisten vuotien kanssa. Kuviotapettia asentaessasi kannattaa aina varmistaa, että kuvio lomittuu aina täydellisesti.
 5. Pyyhi ylimääräinen liisteri nopeasti pois tapetilta.
 6. Voit tasoittaa aukkojatai ilmakuplia saumausrullalla.

Paperista valmistetun harmaavalkoisen tapetin kiinnittäminen

Jos valitset paperitapetin, yksittäisten harmaavalkoisten vuotien on liotettava liisterillä noin 5-10 minuuttia, ennen kuin ne voidaan kiinnittää seinään. Tämä voi aiheuttaa sen, että harmaavalkoinen tapetti repeää helpommin, joten tässä on oltava hieman varovaisempi. Pidä yksittäisten vuotien liotusaika suunnilleen samana ja käytä suunnilleen saman verran liisteriä täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Seuraavien ohjeiden avulla voit kiinnittää harmaavalkoisen paperitapetin seinälle kuin ammattilainen:

 1. Levitä liisteri mahdollisimman tasaisesti ensimmäiselle tapettikaistaleelle.
 2. Aseta liisterillä työstetty harmaa-valkoinen vuota odottamaan asentamista. Tapettia ei saa taittaa! Tästä alkaa liotusaika.
 3. Ensimmäisen tapettikaistaleen liotusaikana voit jo aloittaa seuraavien harmaa-valkoisten vuotien työstämisen.
 4. Kun ensimmäisen vuodan liotusaika on ohi, voit kiinnittää sen seinälle. Aloita huoneen yläkulmasta ja aseta ensin vain tapetin yläosa nurkkaan ja sivele se seinälle ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä.
 5. Vasta kun harmaa-valkoisen tapetin yläosa kiinnittyy hyvin seinään, sivele alapuolisko seinälle.
 6. Jatka samalla tavalla seuraavien vuotien kanssa kiinnittäen jälleen huomiota kuvioon.
 7. Pyyhi ylimääräinen liisteri nopeasti pois tapetilta. 
 8. Jos aukkoja tai ilmakuplia on muodostunut, voit nyt tasoittaa ne saumausrullalla.

Harmaavalkoiset tapetit tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät runsaan valikoiman tapetteja jokaiseen tyyliin, huoneeseen ja makuun. Verkkokaupassamme olevat valmistajat antavat kukin seinäpäällysteille oman lisänsä, joten sinäkin löydät taatusti etsimäsi, kun on kyse kauniista harmaavalkoisesta tapetista. Voit siis odottaa paitsi kokeneita ja kansainvälisesti tunnettuja tapettivalmistajia, kuten A.S. Création, myös premium- ja sopimusmerkkejä, kuten Architects Paper, luksusmerkkejä kuten Versace sekä moderneja brändejä kuten Livingwalls, joka tuo raikkaan tuulahduksen huoneisiisi muodikkailla ja nykyaikaisilla luomuksillaan.

A.S.Créationin upeat ja laadukkaat harmaavalkoiset tapetit

A.S. Créationilta löydät sekä erityisen ilmeikkäitä tapetteja, jotka ilmaisevat täydellisesti sisustajan luonnetta että hillittyjä tapetteja. Lukuisat yhteistyöt tunnettujen suunnittelijoiden ja tunnettujen muoti- ja lifestyle-brändien kanssa takaavat, että löydät A.S. Créationilta etsimäsi myös harmaavalkoisen tapetin.

Tunnettu tapettivalmistaja A.S. Création keskittyy paitsi tyylikkääseen muotoiluun, kestävään ja ympäristöystävälliseen tuotantoon ja korkeaan laatuun. Käytetyt raaka-aineet hankitaan vastuullisesta metsätaloudesta, syväpainatuksessa käytetään vain vesipohjaisia painovärejä ja jatkuva laadunvalvonta varmistaa, että seiniäsi koristavat vain parhaat harmaavalkoiset tapetit.

Tilaa harmaavalkoiset tapetit kätevästi verkkokaupastamme

Selaa laajaa valikoimaa tyylikkäitä tapetteja mukavasti sohvalta käsin ja löydä persoonallinen, ideoihisi sopiva harmaavalkoinen tapetti. Parhaan hintatakuumme ansiosta saat tyylikkäitä ja laadukkaita tapetteja taatusti parhaaseen hintaan! Ota tapetin vaihto rennosti ja hyödy mukavuudesta ja käytännöllisistä palveluista, kun ostat harmaavalkoisen tapetin verkkokaupastamme.

Jos et ole aivan varma kuviosta, värimaailmasta tai materiaalista, voit käyttää näytepalveluamme. Lähetämme sinulle näytekappaleen suosikkitapetistasi, jotta voit saada tarkan kuvan, mitä olet tilaamassa. Jos tarvitset suuremman määrän tapettirullia, voit myös pyytää yksilöllisen tarjouksen, ja yritämme laatia sinulle parhaat ehdot.

Jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Tavoitat meidät puhelimitse aukioloaikoina tai lähettämällä meille sähköpostia. Vaihtoehtoisesti voit myös täyttää yhteydenottolomakkeemme, ja asiakaspalvelumme käsittelee pyyntösi mahdollisimman nopeasti. Neuvomme sinua mielellämme harmaavalkoisten tapettien suhteen ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää