Project Floors SPC Core Collection 30 - Lukkoponttivinyyli lukuisilla eduilla

Project Floors SPC Core/30 -malliston rigid-click-vinyylin avulla valitset vinyylilattian, jolla on lukuisia etuja. Aitoa …

lue lisää

Project Floors SPC Core Collection 30 - Vinyylilattia lukkoponttijärjestelmällä kaikkiin tiloihin

Project Floors SPC Core/30 -malliston vinyylilattiassa on käytännöllinen lukkoponttijärjestelmä, joka mahdollistaa nopean ja mutkattoman asennuksen kenen tahansa toimesta. Koska lukkoponttivinyylin asentaminen ei vaadi liimaa eikä näin myöskään kuivumisaikaa, lattialla voi kävellä heti asennuksen jälkeen. Nykyaikaisessa rigid-click-vinyylissä yhdistyvät korkea kestävyys, toiminnallisuus ja luonnollinen ulkonäkö, joten se on ihanteellinen kumppani kodin kunnostushankkeisiin ja pienempiin toimistoihin. Project Floors SPC Core/30 -vinyylilattian erityinen kohokohta on aidon näköiset puu- ja kivijäljitelmät, jotka vakuuttavat paitsi visuaalisesti myös tuntumaltaan.

Monikerroksinen rakenne tekee tuotteesta sekä kestävän että mukavan

Project Floors SPC Core/30 -malliston lukkoponttivinyyli koostuu monikerroksisesta rakenteesta, joka antaa vinyylilattialle erityisen korkean vakauden.

SPC Core Collection 30 - Lukkoponttivinyyli integroidulla äänieristyksellä

Project Floorsin SPC Core/30 -malliston lukkoponttivinyylissä on integroitu äänieriste, joka voi vaimentaa ääniä jopa 20 desibeliä. Äänieristyksen yläpuolella on hienostunut ja kätevä lukkoponttijärjestelmä.

Project Floors vinyylilattia lukkoponttijärjestelmällä mutkattomaan asennukseen

3L-TripleLock-järjestelmällä Project Floors tarjoaa erityisen yksinkertaisen ja turvallisen lukitustekniikan. Project Floors SPC Core/30 -lattian asentaminen on jopa 30 % nopeampaa kuin muiden lukkoponttivinyyleiden, ja se on myös helpompi myös poistaa. Lisäksi design-lattian lukkoponttiliitokselle on ominaista korkea kestävyys.

Project Floors SPC Core Collection 30 - vakaa lattia

Lukkoponttijärjestelmän päällä on Project Floors SPC Core/30 -vinyylilattian sydän, joka on niin sanottua rigid-vinyyliä tai SPC-vinyyliä. Tämäntyyppisessä design-lattiassa lisäkerros antaa lattialle vielä enemmän vakautta. SPC-ydin antaa rigid-vinyylille lisää lujuutta ja iskunkestävyyttä ja mahdollistaa lukkoponttivinyylin asettamisen laattojen päälle. Lisäksi rigid-click-vinyyli ei ole yhtä herkkä lämpötilan vaihteluille, joten se voidaan asentaa myös lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden läheisyyteen ja auringonvalolle alttiisiin tiloihin.

Vinyylilattian kulutuskerros ja pinta: Kaunis muotoilu ja erittäin kestävä

PU-viimeistellyn kulutuskerroksen lisäksi Project Floors SPC Core/30 -vinyylilattiassa on lisäksi keraamisesti puhallettu uretaanipinnoite. Se kestää hyvin kulutusta, kemikaaleja ja tahroja, ja se on helppo puhdistaa.

Tekniset edut yhdellä silmäyksellä: Project Floors SPC Core Collection

Project Floors SPC Core/30 -malliston rigid-click-vinyylin avulla saat design-lattian, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi vilkkaasti liikennöidyissä yksityisissä tiloissa ja vähän liikennöidyissä kaupallisissa tiloissa ja joka on luokiteltu käyttöluokkiin 23 ja 31. Tämän ansiosta vinyylilattiat sopivat käytäville, keittiöihin ja lastenhuoneisiin, mutta sitä voidaan käyttää myös toimistoissa, joissa ei ole julkista liikennettä. Mallistossa on 13 lankkumallia ja 4 vinyylilaattamallia. Vinyylilattian paksuus on 5,0 mm ja sen reunat ovat viistetyt eli hieman pyöristetyt.

Project Floors SPC Core/30 -malliston vinyylilattiaa voidaan käyttää myös yhdessä lattialämmitysjärjestelmien kanssa aina 28 °C:seen asti. Lukkoponttivinyyli tekee vaikutuksen myös turvallisuudellaan, sillä paloluokka Bfl-s1 osoittaa, että tuote on paloturvallinen ja että tulipalon sattuessa siitä ei muodostu juuri lainkaan savua. Sisäänrakennetulla iskunkestävällä äänieristyksellä varustettu lukkoponttivinyyli voi myös hiljentää ääniä jopa 20 desibeliä ja edistää siten miellyttävää huoneakustiikkaa. Lisäksi vinyylinen design-lattia kestää kemikaaleja ja on R10-luokituksen mukaisen liukastumiseston. Vakaa rigid ydin mahdollistaa asennuksen myös kovalle lattialle.

Toiminnallisuus ja mukavuus yhdistyvät - Project Floors SPC Core Collection 30

Teknisten etujen lisäksi malliston lukkoponttivinyyli tekee vaikutuksen luonnollisella ulkonäöllään, joka luo jokaiseen huoneeseen viihtyisän tunnelman. Project Floors SPC Core/30 -mallistosta löydät puun näköisen vinyylilattian 13:sta viehättävässä mallissa, jotka sopivat erinomaisesti makuuhuoneiden, lastenhuoneiden sekä keittiöiden ja olohuoneiden suunnitteluun. Klassisen puun näköisen lukkoponttivinyylin tai vaalean tammen näköisen modernin vinyylilattian lisäksi löydät myös epätavallisia vaihtoehtoja, kuten mustan puun näköisen vinyylilattian Project Floors SPC Core Collection/30 "PW 4014".

Aidon näköisten kivikoristeissa olevat vinyylilaatat sopivat erityisesti keittiön tai eteisen vinyylilattiaksi. Project Floors vakuuttaa ajan hengessä, kun kyseessä on kivimäisestä vinyylilattiasta. Moderni lukkoponttivinyyli betonijäljitelmällä sopii täydellisesti sisätiloihin, joissa on teollinen ilme, mutta se sopii myös hienostuneempiin sisätiloihin. Lisäksi voit odottaa kiven näköistä vinyylilattiaa beigen värisenä, joka sopii täydellisesti välimerellisen keittiön sisustukseen.

Kaikilla Project Floors SPC Core/30 -malliston sisustuksilla on kuitenkin yksi yhteinen piirre: niiden aidon näköinen ulkonäkö. Project Floors pitää erittäin tärkeänä vinyylilattioiden puu-ja kivijäljitelmien realistista ja siten ainutlaatuista muotoilua. Huolellinen kohokuviointi vaikuttaa siis aidolta vaikka tutkisit lattiaa tarkemmin. Luonnonläheistä ulkonäköä täydentävät viistetyt reunat sekä rakenteen ja kolojen realistinen tuntuma.

Project Floors SPC Core Collection 30 - Mitä tulisi ottaa huomioon

Lukkoponttijärjestelmän ansiosta Project Floors SPC Core/30:n asentaminen on erityisen helppoa ja ennen kaikkea se säästää aikaa. Kun asennat vinyylilattian lukkoponttijärjestelmällä, on kuitenkin otettava huomioon muutamia asioita, jotta saat ihanteellisen lopputuloksen. Varmista esimerkiksi, että aluslattia on mahdollisimman kiinteä, kuiva, puhdas, tasainen ja rasvaton. Voit asentaa Project Floors SPC Core/30 rigid-vinyylin linoleumin, PVC:n, lastulevyjen, OSB-levyjen, teollisuus- ja epoksihartsipinnoitteiden, sementti- ja kipsisidosteisten tasoitteiden ja kaikkien kuivien tasoitteiden päälle, jos niiden kuivuus, tasaisuus, puhtaus ja kantavuus on tarkistettu.

Jotta vinyylilattia sopeutuisi kyseisessä huoneessa vallitseviin olosuhteisiin, se on varastoitava asennettavassa huoneessa mahdollisimman pieninä kasoina 50 cm:n etäisyydellä seinästä 48 tuntia ennen asennusta. 48 tuntia ennen asennusta, 24 tuntia asennuksen jälkeen ja asennuksen aikana lämpötilan on oltava 18-23 °C. Lattian lämpötilan on oltava vähintään 15 °C. Lattian lämpötilan on oltava vähintään 15 °C, mutta enintään 20 °C.

Asenna Project Floors vinyylinen design-lattia hetkessä lukkoponttijärjestelmän ansiosta

Project Floors SPC Core/30 lukkoponttivinyylin asentamiseen tarvitset seuraavat työkalut: taittoviivain tai mittanauha, lyijykynä, mattoveitsi (puolisuunnikkaan muotoinen terä), kumivasara, välilevy, tarvittaessa vipuleikkuri, pistosaha, kartio- tai Forstnerpora.

Määritä ensin asennussuunta ja mittaa huone. Laske tarvitsemiesi lankkujen leveys. Jos viimeisen rivin lankut ovat kapeampia kuin 8 cm, ensimmäistä riviä on mukautettava vastaavasti. Pidä vähintään 5 mm:n väli kaikkiin huoneen kiinteisiin elementteihin kuten ovenkarmeihin, seiniin ja lämmitysputkiin. Jos huoneen pituus on 20 m tai tilasi on yli 100 neliömetriä, kaikkiin kiinteisiin rakennusosiin on suunniteltava 10 mm:n etäisyys. Saumoja ei pidä täyttää silikonilla, jos huone on yli 15 neliömetriä suuri.

Pään sivujen on oltava vähintään 20 cm:n etäisyydellä toisistaan, kun ne asennetaan. Jos mahdollista, asennusrivin jäljelle jäävien osien tulisi olla vähintään 15 cm:n pituisia. Aloita asennus huoneen takanurkasta siten, että kielipuoli on seinään päin. Muista pitää 5 mm:n etäisyys kaikkiin kiinteisiin rakennusosiin. Liitä ensimmäisen rivin liitokset toisiinsa asettamalla seuraava lankku oikein ja napauttamalla kevyesti kumivasaralla ylhäältä päin.

Toisen rivin ensimmäinen lankku lukitaan nyt pituussuunnassa. Lankku asetetaan 30°:n kulmaan ja lukitaan alas. Seuraava lankku asetetaan myös edellisen lankun pääliitosta vasten 30°:n kulmassa ja napautetaan paikalleen ylhäältäpäin kumivasaralla.

Vastuullinen valmistaja: Lukkopnttivinyyli valmistettu ympäristöystävällisesti

Project Floors SPC Core/30 -malliston lukkoponttivinyyli ei sisällä ftalaatteja, joten se on täysin vaaraton terveydelle. Project Floors pitää ympäristöystävällisyyttä ja terveysturvallisuutta erittäin tärkeinä kaikissa tuotteissaan. Siksi myös Project Floors SPC Core/30 -keräyksessä käytettyjä resursseja käsitellään huolellisesti. Huomiota kiinnitetään veden ja ilmanlaadun suojeluun sekä jätteiden määrän minimointiin. Koska Project Floors lukkoponttivinyyli voidaan myös kierrättää, se voidaan palauttaa tuotekiertoon käyttöikänsä päätyttyä, joten sen ekotase on hyvä. A+-päästöluokka ja "Indoor Air Comfort Gold" -merkki vahvistavat, että Project Floors -vinyylilattiat eivät vaikuta sisäilmaan negatiivisesti.

Project Floors rigid-click-vinyyli nyt kätevästi BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Valitse Project Floors SPC Core/30:n nykyaikainen vinyylilattia lukkoponttijärjestelmällä jo tänään ja valitse design-lattia, joka on nopea ja helppo asentaa. Parhaan hintatakuumme ansiosta saat vinyylilattian taatusti parhaaseen hintaan ja voit myös säästää rahaa, jos tarvitset suuremman määrän vinyylilattioita. Tämä johtuu siitä, että tilauksen määrästä riippuen voimme ehkä vielä tehdä sinulle yksilöllisen tarjouksen.

Voit myös hyödyntää näytepalveluamme, jos haluat saada tarkan kuvan lukkoponttivinyylistä puun tai kiven näköisenä. Voimme lähettää jopa kahdeksan näytettä kotiisi. Jos sinulla on kysyttävää Project Floors SPC Core/30 -rigid-click-vinyylistä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Neuvomme sinua mielellämme ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää