Project Floors Click Collection/55 - Vinyylilattiat, jotka on kestäviä ja helppo asentaa

Project Floorsin Click Collection/55 ei tarjoa vain yhtä, kahta tai kolmea vaihtoehtoa uudelle vinyylilattialle, vaan koko…

lue lisää
20 / 32 Tuotteet

Project Floors Click Collection/55 vinyylilattiat kaikkiin tiloihin

Voit luottaa Project Floors Click Collection/55 design-lattiaan lähes kaikissa tapauksissa! Vinyylilattia on luokiteltu käyttöluokkiin 23 ja 33, joten sitä voidaan käyttää sekä paljon liikennöidyissä asuin- että liiketiloissa. Tämän soveltuvuuden ansiosta vinyylilattioita lukkoponttijärjestelmällä voidaan käyttää olohuoneissa, ruokailutiloissa ja makuuhuoneissa, eikä niiden käyttö gallerioissa, myymälöissä ja vastaavissa ole ongelma. Vinyylilattian kokonaispaksuus on 5,00 mm ja kulutuskerros on 0,55 mm paksu, joten vinyylilattia kestää kovimmatkin haasteet kaikissa tiloissa ja on näin ollen optimaalinen kumppani remonttihankkeeseesi!

Erilaisia malleja aidon näköisillä puu- ja kivijäljitelmillä

Click Collection/55 -lukkoponttivinyylimallistossa on lukuisia malleja, jotka inspiroivat remontoijia. Mallistosta löydät 24 lankkuvaihtoehtoa ja kahdeksan vinyylilaattavaihtoehtoa, joten saat kattavan valikoiman tyylikkäitä vinyylilattiapäällysteitä. Erityisesti löydät houkuttelevan vinyylilattian puun näköisenä sekä joitakin muunnelmia kivijäljitelmällä. Malliston vinyylilattiaa puu- ja kivijäljitelmällä on vaikeaa erottaa aidoista vastineistaan.

Puu- ja kivikuvioiden autenttisten jäljennösten ja huolellisesti sovitetun synkronisen kohokuvioinnin sekä viistettyjen reunojen ansiosta lukkoponttivinyyli näyttää erittäin aidolta jopa toisella ja kolmannella silmäyksellä. Yksittäisten lankkujen ja laattojen viistetyt reunat jokaiselta sivulta korostavat täydellisesti yksittäisiä elementtejä ja viimeistelevät näin visuaalisen vaikutelman täydellisesti. Lisäksi Project Floors lukkoponttivinyyli antaa sinulle mahdollisuuden luoda yksilöllisiä sisustuksia yhdistelemällä eri malleja keskenään tai asentamalla lankkuja tai laattoja yksilöllisiin asennuskuvioihin.

Koe lukemattomia mahdollisuuksia suunnittelun osalta - Project Floors Click Collection/55

Project Floors Click Collection/55 -mallistosta löydät laajan valikoiman malleja. Puun näköinen lukkoponttivinyyli on erityisen suosittu, ja se pääsee parhaiten esille tässä luonnollisessa ulkoasussa. Löydä esimerkiksi vinyylilattia kalkitulla tammijäljitelmällä tai rustiikkinen vinyylilattia suklaanruskealla värillä. Project Floorsin Click Collection/55 -mallistossa on sekä trendikkäitä että ajattomia malleja, joiden väriskaala on valkoisesta luonnonruskeaan ja harmaaseen.

Project Floors Click Collection/55 "PW 4030" -mallin kaltainen moderni puuvaihtoehto on saatavana ruskeanharmaalla värimaailmalla, joka antaa modernia charmia mihin tahansa huoneeseen. Mutta myös kivimalleista löydät nykyaikaisia malleja monissa eri sävyissä. Löydät esimerkiksi vinyylilattioita betonjäljitelmällä, kuten harmaa Project Floors Click Collection/55 "ST 230" -malli. Katso nämä ja monet muut mallit Project Floors Click Collection/55 -mallistosta itse!

Project Floors Click Collection/55 tarjoaa lattioita, jotka klikkaavat

Nykyään vinyylinen design-lattia on helppo asentaa jopa tee-se-itse-harrastajien toimesta. Project Floors lukkoponttivinyyli on varustettu käyttäjäystävällisellä lukkoponttijärjestelmällä, joka tekee jokaisesta asennuksesta helppoa. 3L-TripleLock-järjestelmä vakuuttaa kestävällä lukitustekniikalla ja jopa 30 % nopeammalla asennuksella kuin muut lukkoponttivinyylit.

Click Collection/55 -lukkoponttivinyyli voidaan asentaa ilman erikoistyökaluja ja liimoja, ja se suojaa aluslattiaa vaurioilta kelluvan asennuksen ansiosta. Project Floors Click Collection/55 -malliston yksittäiset lankut tai laatat voidaan mukauttaa huoneen mittojen mukaan tavallisella mattoveitsellä tai vastaavalla työkalulla. Tämä on ihanteellinen ratkaisu remontointiin. Tämän jälkeen vinyylilattiat lukkoponttijärjestelmällä voidaan helposti napsauttaa yhteen. Lukkoponttijärjestelmän ansiosta lattian päällä voidaan kävellä heti ja se voidaan kalustaa heti remontin jälkeen. Project Floorsin Click Collection/55 -malliston lukkoponttivinyylillä kuka tahansa voi tuoda uutta loistoa huoneisiinsa hetkessä!

Project Floors Click Collection/55 -malliston laadukkaat tekniset ominaisuudet

Project Floorsin Click Collection/55 -malliston vinyylilattiat saavat pisteitä paljon muustakin kuin vain houkuttelevasta muotoilusta. Erityisesti teknisten laatuominaisuuksien alalla lukkoponttivinyyli on valttikorttina kattavilla tuotetiedoilla, jotka tekevät design-lattiasta vahvan ja luotettavan remonttikumppanin. Lukkoponttivinyyli tekee vaikutuksen ominaisuuksillaan, kuten ryhmän T kulutuskestävyydellä, Bfl-s1-luokan mukaisella palokäyttäytymisellä ja luokan R10 liukastumisenestolla.

Lisäksi lukkoponttivinyyli on erityisen helppohoitoinen PU-pintakäsittelyn ansiosta. Lattiapäällysteen hoito ja puhdistus on lastenleikkiä, joka tarkoittaa että vinyylilattia lukkoponttijärjestelmällä voidaan helposti puhdistaa kostealla liinalla ja tavallisilla kotitalouksien puhdistuskemikaaleilla. Näiden laatuominaisuuksien lisäksi design-lattia soveltuu asennettavaksi myös lattialämmityksien päälle ja työtuolien rullien alle (tyyppi W) - tämä tarkoittaa, että design-lattiapäällystettä voidaan käyttää lähes missä tahansa ilman, että olosuhteet vahingoittavat sitä. Tutustu nyt Project Floors Click Collection/55 -malliston vinyylilattioihin ja hyödynnä kaikki sen tekniset edut!

Tilaa Project Floors vinyylilattiat nyt BRICoFLOR-verkkokaupasta!

Project Floors Click Collection/55 on nyt saatavilla BRICOFLOR-verkkokaupasta. Anna modernin lukkoponttivinyylin puu- ja kivijäljitelmällä vakuuttaa sinut ja näyttää lattian vahvuudet käytössä! Kun käytät verkkokauppaamme saat käyttöösi näytepalvelumme ja hyödynnät parhaan hintatakuumme tilaessasi Click Collection/55 lukkoponttivinyylin.

Jos sinulla on suunnitteilla suurempia rakennus- tai kunnostushankkeita, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen määrittelemällä haluamasi tuotteen ja tarvitsemasi määrän. Yritämme mielellämme tehdä parhaan mahdollisen tarjouksen. Olemme tietysti myös käytettävissäsi kysymyksiä, toiveita ja ehdotuksia varten. Tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimitse ja yhteydenottolomakkeemme kautta. Neuvomme sinua mielellämme kaikissa Project Floors Click Collection/55 -levyjen lukkoponttivinyyliin liittyvissä asioissa ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää