Close icon

Project Floors Click Collection/30 - Tutustu uuteen design-lattiaan lukkoponttijärjestelmällä

Vinyylilattia on ollut suosittu valinta lattiaremontteihin jo vuosia - varsinkin asuintiloissa. Lukkoponttivinyylille on o…

lue lisää
1 - 20 | 32 Tuotteet

Project Floors Click Collection/30 -malliston lukkoponttivinyylissä on paitsi ilmeikkäitä malleja, joilla pyritään jäljittelemään luonnollisia malleja mahdollisimman realistisesti, myös vakuuttavia teknisiä ominaisuuksia, jotka sopivat täydellisesti asuintilojen käyttöön. Myös helppokäyttöinen asennusjärjestelmä tekee lukkoponttivinyylistä miellyttävän remonttikumppanin. Tutustu itse Project Floors Click Collection/30 -malliston vinyylilattiaan, jolla voit kunnostaa tai uudistaa tilasi.

Project Floors Click Collection/30: Täydellinen design-lattia

Koti on paikka, jossa haluamme tuntea olomme mukavaksi, unohtaa stressaavan arjen ja viettää vapaa-aikaa ystävien ja perheen kanssa. Lukkoponttivinyylin on siis kestettävä jokapäiväistä elämää, esimerkiksi korkokenkien, putoavien esineiden tai vastaavien aiheuttamaa rasitusta. Project Floors Click Collection/30 -malliston design-lattia on hyvin varustettu näihin haasteisiin.

Teknisen rakenteensa (5,00 mm:n kokonaispaksuus) ja PU-pintakäsittelyn ansiosta design-lattia on uskollinen kumppani arjessa. Näiden teknisten edellytysten ansiosta vinyylilattiat soveltuvat erityisen hyvin käytettäväksi vilkkaasti liikennöidyissä asuintiloissa, mutta myös vähän liikennöidyissä liiketiloissa. Käyttöluokkien 23 ja 21 mukaista lukkoponttivinyyliä voidaan käyttää olohuoneiden, ruokailuhuoneiden ja makuuhuoneiden lattiana, mutta myös toimistoissa, joissa ei ole paljon liikennettä.

Moderni vinyylilattia aidon näköisellä puu- tai kivijäljitemällä

Project Floorsin Click Collection/30 -malliston lukkoponttivinyyliä löydät monilla eri puu- ja kivijäljitelmillä, jotka inspiroivat autenttisella ulkonäöllä. Näin valikoima vastaa nykyisiä trendejä, sillä erityisen realistiset mallit ovat kysytympiä kuin koskaan. Juuri näitä tämä mallisto tarjoaa: puun ja kiven näköinen lukkoponttivinyyli jäljittelee uskollisesti luonnollisten mallien värejä ja rakenteita, joten niitä on vaikea erottaa aidosta puusta tai luonnonkivestä edes toisella silmäyksellä. Autenttinen ulkonäkö on mahdollista synkronisen kohokuvioinnin ja viistettyjen reunojen ansiosta.

Myös Project Floors Click Collection/30 -mallin modernin vinyylilattian tuntuma perustuu aitojen vastaaviensa tuntumaan, ja se jäljittelee puun luonnollista rakeisuutta ja kiven huokosia. Valitse vain suosikkisi tai malli, joka sopii yhteen huonekalujesi kanssa. Project Floors Click Collection/30 -mallistoon kuuluu 24 lankkuvaihtoehtoa ja kahdeksan kivimäistä vinyylilaattaa, jotka sopivat erityisesti keittiön tai eteisen vinyylilattiaksi.

Click Collection 30 -mallistosta löydät esimerkiksi viehättävän tammen näköisen vinyylilattian, joka soveltuu erityisen hyvin tyylikkäisiin sisätiloihin, joissa on maalaismainen sisustustyyli hienovaraisen valkeaksi kalkitun pinnan ja eloisan värin ansiosta. Lisäksi nykyaikaisemmat sisustukset, kuten vinyylilattiat luonnollisella tammijäljitelmällä, tarjoavat monenlaisia yhdistelmävaihtoehtoja. Vintagemaisen näköinen lukkoponttivinyyli sopii tietenkin vintage-tyyliseen sisustukseen, mutta erinomaisesti myös teolliseen sisustukseen tai Shabby Chic -tyyliin. Project Floors Click Collection/30 -mallisto täydentyy kivimäisillä vinyylilattioilla. Betonin näköinen lukkoponttivinyyli sopii erityisen hyvin moderniin keittiöön, kun taas luonnonkivimäinen vinyylilattia antaa välimerellisemmän vaikutelman.

Click Collection/30 lukkoponttivinyylimallit erilaisilla puu- ja kivijäljitelmillä

Project Floors Click Collection/30 -valikoimasta löydät oikean design-lattiapäällysteen jokaiseen tilaan. Halusitpa sitten luoda modernin sisustustyylin, urbaanin tilan tai viihtyisän asuinympäristön: Löydät uuden design-lattiasi varmasti Click Collection/30-mallistosta. Tutustu esimerkiksi Project Floors Click Collection/30 "PW 4060" - puun näköiseen vinyylilattiaan ja anna maalaismaisen puun viehätyksen muuttaa huoneisiisi. Keskiruskeassa värissä on tietty harmaan sävyinen komponentti, joten se voidaan yhdistää täydellisesti valkoisiin huonekaluihin tai rustiikkiseen maalaistalotyyliin.

Mutta myös muut puun värisävyt, valkoisesta petsatusta mustaan, tekevät tästä valikoimasta erittäin monipuolisen. Myös kivikoristeiden osalta Project Floorsin Click Collection/30 -mallisto todistaa, kuinka laaja modernin lattiamallistojen kirjo on. Project Floor esittelee tässä malleja, kuten antrasiitti vinyylilattia Project Floors Click Collection/30 "ST 231" tai välimerellinen versio Project Floors Click Collection/30 "ST 210" ja monia muita. Katso itse ja löydä uusi unelmiesi lattia!

Project Floors Click Collection/30 lukkoponttivinyyli: Laadukkaat tekniset ominaisuudet

Monipuolinen mallivalikoima Project Floors lukkoponttivinyylit Click Collection/30 -mallistossa antavat mahdollisuuden sovittaa lattian sisustukseesi, mutta tekniset ominaisuudet tekevät lattiasta myös käytännöllisen. Teknisten ominaisuuksien osalta vinyylilattiat pärjäävät erinomaisesti, sillä niiden tuoteominaisuudet auttavat niitä saavuttamaan vahvuutensa. Teknisten ominaisuuksien, kuten paloluokan Bfl-s1, valonkestävyyden tason ≥ 6, liukastumisenestoluokan R10 ja monien muiden ominaisuuksien ansiosta vinyylilattia on luotettava kumppani.

Lisäksi tuoteominaisuudet, kuten soveltuvuus työtuolin pyörien alle (tyyppi W) ja soveltuvuus lattialämmityksen kanssa, vaikuttavat siihen, että design-lattia voidaan asentaa lähes mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Myös kemikaaliresistanssi tekee lukkoponttivinyylistä luotettavan lattiapäällysteen. Tämän ansiosta lattiat lukkoponttijärjestelmällä voidaan helposti puhdistaa kostealla liinalla ja tavallisilla puhdistuskemikaaleilla. Project Floorsin Click Collection/30 on siis luotettava ja kestävä design-lattia, johon voit luottaa.

Vinyylilattia lukkoponttijärjestelmällä: Asennus on tehty helpoksi!

Project Floors Click Collection/30:n design-lattia osoittaa, että uuden lattiapäällysteen asentaminen ei ole enää työlästä ja aikaa vievää. Design-lattia on varustettu 3L TripleLock -lukkoponttijärjestelmällä, jonka ansiosta asennus on lastenleikkiä kaikille. Project Floorsin lukkoponttijärjestelmä tekee vaikutuksen kestävällä liitoksella ja mahdollistaa jopa 30 % nopeamman asennuksen kuin muut lukkoponttivinyylit.

Vinyylilattiat lukkoponttijärjestelmällä voidaan asentaa ilman erikoistyökaluja tai liimoja, ja se suojaa aluslattiaa vaurioilta kelluvan asennuksen ansiosta. Ihanteellisena korjausratkaisuna yksittäiset lankut tai laatat voidaan sovittaa huoneen mittoihin tavallisella mattoveitsellä tai vastaavalla työkalulla. Design-lattiat voidaan sitten liittää toisiinsa valmiin aluslattian päälle, joka on ensin puhdistettava pölystä ja liasta ja jonka on oltava tasainen.

Lukkoponttijärjestelmän ansiosta lattian päällä voidaan kävellä heti täydellisen asennuksen jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että huonekalut, sisustuselementit ja muut vastaavat voidaan kantaa vastaremontoituun huoneeseen. Project Floors Click Collection/30: helppohoitoinen ja kestävä vinyylilattia, joka on helppo asentaa sopii siis kaikille ja kaikkiin huoneisiin.

Project Floors Click Collection/30 -malliston design-lattiat nyt BRICOFLORilta!

Löydät nyt oma Click Collection/30 lukkoponttivinyyli BRICOFLOR-verkkokaupasta. Project Floors Click Collection/30 - Upea muotoilu, korkealaatuiset materiaalit ja laadukkaat tekniset ominaisuudet, jotka on räätälöity asuintilojen vaatimuksiin. Etkö ole vielä vakuuttunut? Käytä sitten näytepalveluamme ja tutustu itse Project Floorin vinyylilattioihin.

Jos tarvitset suuremman määrän vinyylilattioita, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen ilmoittamalla haluamasi tuotteen ja tarvitsemasi määrän. Voimme mahdollisesti tehdä sinulle vielä paremman tarjouksen. Sivuillamme saat kaikki vinyylilattiat kuitenkin taatusti parhaaseen hintaan parhaan hintatakuun ansiosta!

Jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia, asiakaspalvelumme on käytettävissäsi sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeellamme. Autamme mielellämme sinua löytämään unelmiesi Project Floors Click Collection/30 -lattian ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää