Close icon

Gerflor Virtuo Clic 30 - Lukkoponttivinyyli tyylikkääseen sisustukseen

Gerflor Virtuo Clic 30 -mallistosta löydät lukkoponttivinyylit, jotka antavat huoneillesi tyylikkään i…

lue lisää
1 - 20 | 29 Tuotteet

Virtuo Clic 30 monipuolinen valikoima lattioita

Mallistosta löydät 30 lattiaa eri tyyleissä ja kohokuvioissa. Saatavilla on puuta muistuttavia kohokuviota eri luonnollisen ruskean sävyissä. Ruskea lukkoponttivinyyli välittää kodikkaan ja mukavan tunnelman huonetilaan. Voit myös vaihtoehtoisesti valita kiveä jäljittelevän lattian, joka välittää hyvin siistin ja tyylikkään ilmeen huonetilaan. Nämä kauniit puun ja kiven jäljitelmät on suunniteltu niin aidosti, että ensisilmäyksellä on vaikea erottaa optisista esikuvistaan. Malliston lattioiden väriskaala on myös hyvin laaja. Löydät lukkoponttivinyyleitä niin vaaleissa kuin tummissa sävyissä.

Gerflor tarjoaa kestävät design lattiat kotiin

Malliston vinyylilattiat sopivat loistavasti vilkkaan kodin huonetiloihin, kuten olohuoneeseen ja käytävään! Lattiat kuuluvat käyttöluokkaan 23 ja 31, mikä on osoitus siitä, että lattiat soveltuvat myös kaupallisiin tiloihin, kuten toimistoihin ja rappukäytäviin. Lattia voidaan myös huoletta asentaa keittiöön tai kylpyhuoneeseen, jossa kosteutta voi esiintyä. Malliston lattiat omaavat 0,3 mm paksun kulutuskerroksen, joka suojaa lattian pintaa jokapäiväisiltä rasituksilta. Lisäksi sinun ei tarvitse luopua lämpimästä lattiasta, sillä Virtuo Clic 30 lattiat voidaan yhdistää lattialämmityksen kanssa. Lattiat omaavat myös matalan asennuskorkeuden, 4 mm, mikä helpottaa remonttia. Ovien hiominen ei siis yleensä ole tarpeen.

Tuolien pyörät eivät vahingoita lattiaa helpolla, josta johtuen lattiat soveltuvat työhuoneisiin. R9-luokan liukastumisenestoluokka lupaa turvallisen arjen, sillä se vähentää liukastumisen riskiä. Lisäksi lattioiden pehmeän pinnan ansiosta huonetilan akustiikka paranee ja niiden palosuojaluokka Bfl-s1 varmistaa lattioiden turvallisuuden. Tämä palosuojaluokka tarkoittaa, että lattiat eivät vapauta paljon savua tulipalon syttyessä.

Nopea ja helppo asennus

Gerflor vinyylilattiat on varustettu korkealaatuisella lukkoponttijärjestelmällä, joten voit asentaa lattian nopeasti ja helposti ilman ammattilaisen apua. Voit myös yhdistää eri lankkuja toisiinsa laskemalla yhden lankun ylhäältä päin toisen päälle. Virtuo Clic 30 lattiat voidaan asentaa kaikille kiinteille, puhtaille ja pölyttömille pinnoilla, kuten olemassa olevalle betonilattialle. Huomioi, että lattiapäällystettä ei saa asentaa olemassa olevan maton päälle, sillä se tekee napsautusliitoksesta epävakaan.

Tarvittaessa voit helposti mukauttaa lankun huoneen mittoihin mattoveistä käyttäen. Aloita asennus puhdistetulle aluslattialle nurkasta aloittaen ja jättäen 10 mm liikkumisvaran seinään kohti. Kun koko alueeseen on asennettu lattialankut, voit huoletta kävellä lattian päällä, sillä se ei tarvitse odotteluaikaa asennuksen jälkeen.

Puhdistaminen ja huoltaminen

Gerflorin Virtuo Clic 30 -malliston lattiat ovat valmistettu kierrätetystä vinyylistä, joka on erittäin helppohoitoinen materiaali. Lattioiden PUR+ pinnoite tukee lattian helppohoitoisuutta ja tekee siitä likaa hylkivän. Suosittelemme puhdistamaan lattian neutraalilla pesuaineella, joka ei sisällä myrkyllisiä kemikaaleja.

Tilaa Gerflor Virtuo Clic 30 lattia jo tänään

Kiinnostuitko Gerflor Virtuo Clic 30 -malliston lattioista? Siinä tapauksessa suosittelemme tutustumaan malliston tuotevalikoimaan jo tänään ja hyödyntämään tarjoamiamme palveluita! Voit käyttää näytepalveluamme ja tilata jopa kahdeksasta tuotteesta näytekappaleet kotiisi. Tarjoamme myös parhaan hintatakuun, joka varmistaa, että saat tuotteet meiltä parhaaseen hintaan. Jos suunnittelet isompaa remonttia, ota meihin yhteyttä ja laadimme sinulle yksilöllisen tarjouksen ja säästät remonttisi kuluissa. Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakaspalvelumme on täällä sinua varten!

Plus icon lue lisää