Gerflor TopSilence Design: Lukkoponttivinyyli hiljaisuutta kaipaaville

Ranskalainen Gerflor esittelee uudella Gerflor TopSilence Design -mallistollaan älykkään ratkaisun kaikille…

lue lisää

Tyylikkäitä lattioita esteettisiin tiloihin - TopSilence Design

Malliston nimessä ei ole turhaan sana "design" - koska valmistaja tarjoaa sinulle 20 eri viimeistelyvaihtoehtoa, joilla voit sisustaa tilan haluamallasi tavalla. Niiden joukossa on lankkuja ja laattajäljitelmiä lukuisissa harmaan sävyissä, mutta myös lämpimät ruskean sävyt ovat edustettuina. Lisäksi Gerflor TopSilence Design "0001 Negra" on ylellisen näköinen vinyylilattia, joka tumman värisävynsä ansiosta antaa eleganssia ja tyyliä mihin tahansa huoneeseen. Tämä vaikutus korostuu entisestään, kun yhdistät lattiapinnoitteen valkoisiin huonekaluihin ja metallisiin korostuksiin. Vaaleansävyisillä paneeleilla voit sen sijaan sisustaa kotisi skandinaaviseen tyyliin. Tämä onnistuu parhaiten, kun yhdistät sinisiä elementtejä ja pehmeän beigen värisiä luonnonmateriaaleja.

Vaikuttava hienostuneen pinnan vuoksi

Jotta puu- ja kivijäljitelmää olisi lähes mahdoton erottaa niiden luonnollisista vastineista, Gerflor lukkoponttivinyylin pinta on varustettu erityisellä kohokuvioinnilla. Tämä luo rakenteen, jonka voit tuntea jokaisella askeleella ihan kuin se olisi aitoa puuta tai laattaa. Samalla voit nauttia korkeasta mukavuudesta, jonka takaa joustava materiaali. PUR+-pintakäsittelyn ansiosta lukkoponttivinyyli on helppo puhdistaa eikä vaadi paljon huoltoa. Voit siis nauttia sen houkuttelevasta ulkonäöstä pitkään ilman, että sinun tarvitsee tehdä paljon töitä sen ylläpidon eteen.

Viihtyisä lukkoponttivinyyli Gerflorilta jokaiseen tilaan

Voit sisustaa erilaisia huoneita lattiapäällysteellä ja hyötyä sen erinomaisesta toimivuudesta. Lattialle on myönnetty käyttöluokka 32, joka vastaa kaupallista tilaa normaalikäytöllä. Tällaisia ovat esimerkiksi hotellihuoneet tai pienet kaupat. Liiketilojen lisäksi lukkoponttivinyyli voi koristaa myös omaa kotiasi. Kotona kuormituksen voimakkuudella ei ole merkitystä, koska sisällä oleva HDF-ydinlevy antaa huomattavan vastuksen. Näin ollen voit käyttää lattiaa myös eteisessä tai olohuoneessa epäröimättä. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia turvallisuudestasi - paloturvallisuusluokan Bfl-s1 mukaisen vaikeasti syttyvän materiaalin ansiosta voit tuntea olosi rennoksi aina. Lisäksi antistaattinen pinta edistää hyvinvointia estämällä sähköiskujen syntymisen. Samalla se suojaa sähkölaitteita sähkövarausten aiheuttamilta mahdollisilta vaurioilta. Kaiken tämän lisäksi liukastumista estävä pintakerros antaa sinulle turvallisen otteen, kun kävelet lattialla, ja estää liukastumisonnettomuudet.

Lattia on helppo asentaa sen lukkoponttijärjestelmän ansiosta

Jos otat remonttihankkeet mieluummin omiin käsiisi, voit huoletta valita Gerflorin lukkoponttivinyylin. Se voidaan asentaa ilman ammattitaitoa - ja ilman liimaa tai erikoistyökaluja. Tämä on mahdollista olemassa olevan lukkopontti-järjestelmän ansiosta, jonka avulla paneelit voidaan kytkeä vain muutamalla vaiheella. Voit levittää lankut rauhassa, pikkuhiljaa, ja korjata mahdolliset virheet tarvittaessa. Lisäksi voit helposti vaihtaa yksittäiset lankut asennuksen jälkeen, jos ne vaurioituvat. Asennusta helpottaa entisestään integroitu eristematto korkkialustan muodossa. Se vaimentaa iskuääntä peräti 16 dB ja luo näin hiljaisen tunnelman, joka kutsuu rentoutumaan. Gerflor TopSilence Design -malliston soveltuvuus vesikiertoisen lattialämmityksen kanssa lisää mukavuutta. Tämän vuoksi sinun ei tarvitse luopua lämpimien jalkojen ylellisyydestä kylmien säiden iskiessä.

Tilaa Geflor TopSilence Design helposti Bricoflorilta!

Gerflor TopSilence Designin avulla valitset laadukkaan vinyylilattian, joka palvelee sinua monia vuosia. Kaikki malliston lattiat ovat saatavilla verkkokaupastamme edulliseen hintaan, sillä parhaan hintatakuumme ansiosta sinun ei tarvitse maksaa senttiäkään liikaa. Jos haluat saada yksityiskohtaisen käsityksen tuotteiden laadusta ennen ostamista, näytepalvelumme tarjoaa siihen erinomaisen mahdollisuuden. Kokoa vain useita sinua kiinnostavia lattioita, ja me lähetämme näytekappaleet kotiisi. Jos olet jo päättänyt lattiapäällysteen ja haluaisit remontoida suuren tilan, voit mahdollisesti säästää vielä enemmän rahaa yksilöllisen tarjouksen avulla. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka antaa sinulle mahdollisuuksien mukaan yksilöllisen tarjouksen. Voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, soittamalla ja sähköpostitse. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai tilauksestasi. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään!

Plus icon lue lisää