Close icon

Gerflor Senso Lock 20 - Lukkoponttivinyyli innovatiivisena remonttikumppanina

Kunnostushanke voi viedä aikaa ja erityisesti uuden lattiapäällysteen asentaminen voi olla vaikeaa. Gerflor…

lue lisää
-19%
-19%
-19%
1 - 8 | 8 Tuotteet

Nauti asumismukavuudesta - Gerflor Senso Lock 20

Huonekalujen ja seinien suunnittelun lisäksi myös lattian ulkonäkö vaikuttaa huoneen kokonaisilmeeseen. Puiset lattiat luovat kodikkuutta ja puolestaan laatat näyttävät usein moderneilta ja ylväältä. Koska puulla ja kivellä on kuitenkin luonnonmateriaaleina joitakin haittoja, Gerflor Senso 20 Lock -mallistossa yhdistyvät niiden erinomainen muotoilu ja vinyylilattian tekniset edut. Tuloksena on erinomainen yhdistelmä viehättävää pintaa ja toimivaa rakennetta, joka antaa huoneillesi sen tietynlaisen lisän.

Käyttäjäystävällinen lukkoponttisysteemi takaa myös sen, että voit toimia ilman ammattilaisen apua ja säästää paitsi rahaa myös aikaa. Gerflor Senso 20 Lock -malliston lukkoponttivinyylin ansiosta mikään ei ole remonttihankkeesi tiellä. Anna laajojen suunnittelumahdollisuuksien inspiroida ja luo jännittäviä lattioita vinyylistä!

Lukkoponttivinyyli kauneimmassa muodossa

Luonnollista lattiapinnoitetta haluava ajattelee yleensä ensin parkettia tai laattoja. Parkettilattia vaatii kuitenkin paljon aikaa ja keskittymistä siivouksen ja kunnossapidon suhteen, kun taas painavat laatat ovat vaikeita asentaa. Vinyylilattia sen sijaan on paljon helpompi käyttää. Gerflor Senso 20 Lock -malliston lukkoponttivinyylissä yhdistyvät luonnonmateriaalien visuaaliset edut ja elastisen lattiaratkaisun edut. Nykyaikaisten kohopainomenetelmien ansiosta korkealaatuisia jäljitelmiä on vaikea erottaa alkuperäisistä. Erinomainen pinta näkyy erityisesti hienoimpien uurteiden ja tyylikkäiden kivirakenteiden yksityiskohtaisena jäljittelynä.

Pala luontoa - Gerflor Senso Lock 20 upeassa puumuotoilussa

Klassinen puun näköinen lattia näyttää hyvältä missä tahansa huoneessa. Olipa kyseessä tummanruskea ja voimakkaasti tekstuurinen tai vaaleanharmaa ja pehmeä rakenne, puun näköinen lattiapäällyste sulautuu saumattomasti olemassa olevaan sisustukseen ja sopii yhteen eri asumistyylien kanssa. Gerflor Senso 20 Lock -mallistossa on kahdeksan eksklusiivista puujäljitelmää, jotka laajan väriskaalan ansiosta ovat ihanteellinen ratkaisu viihtyisiin oleskelutiloihin. Gerflorin lukkoponttivinyylimallisto tarjoaa keskiruskean mallin lisäksi myös epätavallisempia pintoja, joilla voit luoda upeita kohokohtia huoneisiisi. Esimerkiksi Gerflor Senso 20 Lock lukkoponttivinyyli "1098 Dew Pearl" on erityisen houkutteleva. Vaalea puujäljitelmä näyttää erittäin kauniilta harmaan sävynsä ansiosta.Voit lisätä kontrastia kalusteilla, ja näin asettaa puun näköisen vinyylilattian valokeilaan ja se piristää huonetta visuaalisesti.

Moderni ulkonäkö - Gerflor lukkoponttivinyyli kivimäisellä pinnalla

Myös kaakeleiden ystävät saavat rahoilleen vastinetta Gerflor Senso 20 Lock -mallistosta. Neljä kivijäljitelmävaihtoehtoa antavat modernin ilmeen erityisesti suurille alueille. Harmaita lukkoponttivinyyleitä täydentää beige sävy, joka antaa välimerellistä tunnelmaa. Erilaisista malleistaan huolimatta lattiat voidaan myös yhdistää erinomaisesti toisiinsa. Jos valitset esimerkiksi Gerflor Senso 20 Lock vinyylilattian värissä "1099 Brickell Grey", voit yhdistää sen Gerflor Senso 20 Lock vinyylilattiaan "1119 Brickell Dark". Nämä kaksi väriä sopivat yhteen paitsi keskenään myös monien eri sisustuselementtien kanssa. Lukkoponttivinyyliä voidaan korostaa valkoisella sisustuksella erityisen upealla tavalla. Näin olohuoneesi tai ruokasalisi näyttää huippumodernilta ja tyylikkäästi suunnitellulta.

Tekniset edut -  Gerflor Senso Lock 20 kotikäytössä

Sopivan ulkonäön lisäksi lattiapäällysteen on oltava myös teknisesti ajan tasalla. Gerflor Senso 20 Lock -malliston vinyylilattia on 3,40 mm:n kokonaispaksuudellaan optimaalinen kumppani remonttihankkeeseesi. Asennuskorkeuden ansiosta voit monissa tapauksissa välttää ovien hiomisen ja pitää samalla aluslattian vaatimukset mahdollisimman alhaisina. Käyttöluokka 22 osoittaa, että lukkoponttivinyyli soveltuu erityisesti asennettavaksi kohtalaisen vilkkaasti liikennöityihin asuintiloihin, kuten makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen.

0,20 mm:n paksuinen kulutuskerros suojaa tasaista lattiaa naarmuilta ja kulumisvaurioilta, joten voit jatkaa jokapäiväistä elämääsi huoletta. Yhdessä PUR-pintakäsittelyn kanssa lattian pinta on sileä ja kuin uusi jopa vuosien kotikäytön jälkeen. Gerflor tukee tätä noin 10 vuoden valmistajan takuulla yksityisille asuintiloille. Jos haluat asentaa Gerflorin lukkoponttivinyylin kylpyhuoneeseesi tai keittiöösi, se ei ole ongelma. Lankut ja laatat voidaan asentaa myös kosteisiin tiloihin niiden vedenkestävyyden ansiosta. Tällöin on kuitenkin suositeltavaa, että ne liimataan koko pinta-alaltaan kiinni vastaavaan aluslattiaan.

Remontointi on tehty helpoksi lukkoponttivinyylin avulla

Lukkoponttivinyyli on erityisen hyvä ratkaisu tee-se-itse-harrastajille. Älykkäälle liitännälle on ominaista sen erittäin käyttäjäystävällinen asennus, joten sinun ei tarvitse palkata ammattilaista. Käytännölliset lankut ja laatat yksinkertaisesti tuodaan yhteen 45° kulmassa ja nostetaan varovasti alle. Heti kun kuulet napsahdusäänen, tämä vahvistaa, että kiinnitys on vakaa. Asennus ei vaadi liimaa eikä eristysalustaa. Näin säästät arvokasta aikaa ja vältyt myös kalliiden lisämateriaalien hankkimiselta.

Huolellinen valmistelu täydellistä lopputulosta varten 

Asennuksen yksinkertaistamiseksi on suositeltavaa noudattaa muutamia valmisteluvaiheita. Koska vinyyli on lämpömuovautuva materiaali, lattia on tuotava siihen tarkoitettuun tilaan jo 24 tuntia ennen asennusta. Tällä tavoin lukkoponttivinyyli voi akklimatisoitua riittävästi ja laajentua todelliseen kokoonsa. Jos sinulla on vielä vanha lattia, voit myös asentaa vinyylilattian sen päälle. Asennus on mahdollista, kunhan kyseessä on tasainen, kiinteä, kuiva ja pölytön pinta. Ainoastaan matto ei sovellu asennuksen pohjamateriaaliksi.

Gerflor - Kestävän kehityksen edelläkävijä

Joustavien lattiaratkaisujen edelläkävijänä ja asiantuntijana Gerflor on huolissaan asiakkaidensa hyvinvoinnin lisäksi myös ympäristön hyvinvoinnista. Tuotemerkin valmistaja luottaa kestävään valmistukseen, jossa käytetään hellävaraisia ja ympäristöystävällisiä tuotantoprosesseja, jotka eivät kuormita luontoa tarpeettomasti. Lisäksi Gerflor Senso 20 Lock -malliston vinyylilattiat on täysin kierrätettävissä. Ilmanlaadun parantamiseksi vältetään myös formaldehydejä, raskasmetalleja ja liuottimia.  Näin ollen voit olla täysin rauhassa ja hengittää huoletta, vaikka asentaisit lattian herkempiin tiloihin, kuten lastenhuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

Gerflor Senso Lock 20 - Tilaa lukkoponttivinyyli Bricoflorilta!

Haluaisitko aloittaa huoneiden remontin heti ja valita oikean lattian? Selaa Gerflor Senso 20 Lock -malliston laajaa valikoimaa kätevästi BRICOFLOR-verkkokaupassamme ja löydä oma lattiapäällysteesi. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme, joka neuvoo sinua mielellään sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta.

Suurempien huoneiden pohjaratkaisuja varten ota rohkeasti yhteyttä meihin ja pyydä yksilöllinen tarjous. Älä missaa tilaisuutta ja ota seuraava projektisi omiin käsiisi lukkoponttivinyylin avulla!

Plus icon lue lisää