Close icon

Gerflor Senso Clic 30: Kestävä vinyylilaminaatti kaikkiin tiloihin

Ranskalainen design-lattianpäällysteiden asiantuntija Gerflor esittelee uuden Senso Clic 30 -malliston, joka on …

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 15 | 15 Tuotteet

Tyylikästä suoraviivaista tunnelmaa Senso Clic 30:n avulla

Ranskalainen yritys on tunnettu aidon puun näköisistä lattiapäällysteistään, jotka perustuvat luonnonmateriaaleihin. Yksityiskohdat ovat tulostettu korkealla resoluutiolla, joten mallien eroja aidosta puusta on vaikea havaita. Voit valita erilaisista puun ja kivipinnan näköisistä malleista ja suunnitella kotisi täysin omien ideoidesi mukaan. Kivimäisellä lattiapäällysteellä voit antaa huoneillesi enemmän eleganssia ja toteuttaa modernin sisustustyylin. Toisaalta eri puulajien inspiroima Gerflor Senso Clic 30 -lukkoponttivinyyli lupaa viihtyisää tunnelmaa, joka sopii erityisesti olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Laajan värivalikoiman ansiosta voit myös olla varma, että voit helposti sovittaa uuden lattiapäällysteen olemassa oleviin kalusteisiin.

Kovaa kulutusta kestävä design-lattia Gerflorilta huippu ominaisuuksilla

Verrattuna tavanomaisiin asuintilojen lattioihin Gerflor lukkoponttivinyylille on ominaista kestävä kulutuskerros, jonka paksuus on 0,3 mm. Näin ollen design-lattia Gerflor Senso Clic 30 on erittäin kestävä, joten sitä voidaan käyttää myös kodin voimakkaammin käytetyissä huoneissa. Tämä koskee esimerkiksi eteistä tai olohuonetta. Lisäksi erityinen PUR-pintakäsittely lisää paneelien kestävyyttä ja tekee niistä samalla erityisen helppohoitoisia. Näistä erinomaisista ominaisuuksista huolimatta lattiat eivät sisällä formaldehydiä, joten ne ovat täysin vaarattomia terveydelle.

Monikäyttöisyys kosteuden kestävyyden ansiosta

Keraamisia laattoja pidettiin pitkään ainoana järkevänä vaihtoehtona kylpyhuoneisiin ja keittiöihin, mutta nykyään vinyylilattia tarjoaa sinulle houkuttelevan vaihtoehdon. Voit käyttää Senso Clic 30 -lattioita ongelmitta myös märkätiloissa, sillä vesi ja nesteet eivät uhkaa korkealaatuista lattiapinnoitetta. Tämä tarkoittaa sitä, että voit paitsi tuoda kylpyhuoneeseesi tyylikkään puumuotoilun, myös hyötyä lämpimältä tuntuvasta pinnasta, jota etsit turhaan keraamisilla laatoilla. Lisäksi sen helposti puhdistettavan pintakerroksen ansiosta sinun ei tarvitse pelätä, jos jotain putoaa lattialle keittiössä kokatessasi.

Maksimaalinen mukavuus Gerflor Senso Clic 30 -lattiapäällysteen asennuksessa

Vinyylilattiat tarjoavat sinulle merkittäviä etuja teknisten ominaisuuksiensa osalta, joihin voit myös luottaa asennuksen aikana. Tämä johtuu pääasiassa Gerflor Senso Clic 30:n ainutlaatuisesta pystysuorasta lukkoponttijärjestelmästä, jonka ansiosta voit asentaa paneelit itse hetkessä ilman ammattilaista. Konkreettisesti tämä tarkoittaa, että valmistajan mukaan 10 m²:n alueen voi täyttää lattianpäällysteellä yhdessä tunnissa! Asennuksen aikana ei tarvitse olla huolellinen tiettyjen kulmien säilyttämisessä, vaan voit laskea yksittäiset paneelit toistensa päälle. Tämä riittää jo antamaan lattialle riittävän vakauden, joten liimaa ei tarvitse käyttää. Koska design-lattia on pehmeän rakenteensa ansiosta miellyttävän hiljainen, et välttämättä tarvitse erillistä eristysalustaa. Lisäksi se voidaan asentaa keraamisten laattojen, parketin tai tasoitteen päälle. Jos haluat asentaa paneelit vanhan lattiapäällysteen päälle, noudata valmistajan ohjeita optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Löydä Gerflor lattiapäällysteet Bricoflorin nettikaupasta!

Tee jokapäiväisestä elämästäsi mukavampaa ja varusta lattiasi Gerflor Senso Clic 30:llä! BRICOFLORista saat ranskalaista lukkoponttivinyylin ainutlaatuiseen hintaan parhaan hintatakuumme ansiosta. Lisäksi näytepalvelumme avulla voit pyytää näytekappaleita useista tuotteista, joita voit vertailla rauhassa mukavalla sohvalla. Jos suunnittelet suurempaa projektia, johon haluat käyttää lattiapinnoitteita, kehotamme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Saatat saada meiltä yksilöllisen tarjouksen, jolla säästät rahaa entistäkin enemmän. Voit tehdä tämän kirjoittamalla meille viestin joko sähköpostitse tai valmiin yhteydenottolomakkeemme kautta. Vastaamme myös mielellämme kaikkiin tuotevalikoimaamme tai tilaustasi koskeviin kysymyksiin. Älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää