Gerflor Rigid Lock 30 lukkoponttivinyyli - Innovatiivinen lattiapäällyste tyylikkääseen sisustukseen!

Gerflor Rigid Lock 30 -mallistosta voit odottaa käytännöllistä lukkoponttivinyyliä, jota on saata…

lue lisää
1 - 20 | 21 Tuotteet

Gerflor Rigid Lock 30 -  oikea valinta jokaiseen tilaan

Gerflor Rigid Lock 30 -lukkoponttivinyyli voidaan asentaa lähes mihin tahansa tilaan. Vinyylilattiamalliston lukuisien muunnelmien ansiosta tilojen suunnittelulle ei ole rajoja. Anna luovuutesi viedä ja hyödy houkuttelevasta, erittäin modernista ja kestävästä lattianpäällysteestä Gerflor Rigid Lock 30:n avulla. Sekä tyylikäs vinyylilattia puun näköisenä että moderni lukkoponttivinyyli betonin näköisenä tarjoavat tyylikkäitä suunnitteluvaihtoehtoja.

Innovaatio, joka helpottaa jokapäiväistä elämääsi

Erittäin vankan ja kulutusta kestävän lattian kokonaispaksuus on 4 mm, ja sille on myönnetty liukastumisenestoluokka 9. Turvallisuuden osalta voit kuitenkin luottaa myös paloturvallisuuteen. Toisin kuin tavanomaiset lattiat, Gerflor Rigid Lock 30 -vinyylilattia reagoi joustavasti lämpötilan vaihteluihin. Kiinteä materiaalirakenne estää materiaalia muuttamasta muotoaan. Näin ollen mittasuhteiltaan vakaa lukkoponttivinyyli sopii myös huoneisiin, joihin kohdistuu suoraa auringonvaloa. Lisäksi tuote on varustettu ääntä vaimentavilla ominaisuuksilla ja antistaattisella viimeistelyllä. Rigid Lock 20 - lukkoponttivinyyli on erittäin helppohoitoinen, koska se kestää hyvin kemikaaleja.

Huippuluokkaa olevat tekniset ominaisuudet - Rigid Lock 30

Gerflor Rigid Lock 30 -mallisto tarjoaa sinulle laajan valikoiman erilaisia muotoiluja, mutta myös mahdollisuuden antaa helpotusta jokapäiväisen elämääsi, sillä jopa märkätilat voidaan kalustaa Gerflor Rigid Lock 30 -laatalla. Tämä tarkoittaa, että voit helposti sisustaa lattian avulla yksityisiä tiloja, kuten keittiön tai eteisen. Lattiaa voidaan hyödyntää asuintilojen lisäksi myös kaupallisissa tiloissa. Vinyylilattian ominaisuuksien vuoksi voit asentaa sen myös toimistoon, sillä se sopii työtuolin pyörien alle, eikä se vahingoitu.

Oikeanlainen suunnittelu takaa helpon asentamisen - Seuraa näitä vinkkejä

Ennen kuin ryhdyt asentamaan, sinun on valmisteltava aluslattia asianmukaisesti. Tämä on tarkistettava tasaisuuden, kuivuuden ja vakauden osalta. Jos lattiassa on vaurioituneita kohtia naarmujen ja halkeamien muodossa, ne on tasoitettava sopivalla täyteaineella. Jos aluslattia on vanha eikä sitä voida korjata tasaiseksi ja saada kuivaksi, se on poistettava. Poista pöly ja lika aluslattialta kostealla lattiamopilla tai imurilla. Huomaa myös, että Gerflor Rigid Lock 30 lukkoponttivinyylin on annettava tottua noin 48 tuntia huoneessa, johon se asennetaan. Talvella asentaessa huone on lämmitettävä. Ihanteellinen lämpötila on 18 °C:n ja 25 °C:n välillä.

Lukkoponttivinyylin oikeanlainen asennus nopeasti ja helposti - Gerflor Rigid Lock 30

Vinyylilattiat lukkoponttijärjestelmällä asennetaan yleensä ilman sen kiinnittämistä aluslattiaan. Märkätiloissa lattia on kuitenkin liimattava koko pinnalta. Näin estetään homeen muodostuminen juuri asennetun lattiapäällysteen alle.

Aloita asentamalla Gerflor Rigid Lock 30 huoneen nurkkaan. Paina toinen lankku ensimmäisen lankun lukkoon. Optimaalisen pidon varmistamiseksi voidaan käyttää kumivasaraa. Pidä vähintään kolmen kymmenen millimetrin etäisyys seinistä. Näin lattia voi vielä hieman laajentua lämpötilan vaihteluissa. Seuraava rivi asetetaan ensimmäisen rivin vastapäätä. Jatka seuraavilla riveillä kuten ensimmäisellä rivillä ja työnnä pitkien ja lyhyiden sivujen lukot toisiinsa.

Ympäristön vuoksi - Ajattele ekologisesti: Valitse Gerflor Rigid Lock 30

Gerflor Rigid Lock 30 lukkoponttivinyylin avulla valitset tuotteen, jolla on A+-päästöluokitus ja joka on 100-prosenttisesti kierrätettävissä. Ajattele ympäristöämme ja valitse luontoystävällinen lukkoponttivinyyli! Joustavien lattiapäällysteiden markkinajohtajan Gerflorin vinyylilattioille on ominaista terveys- ja ympäristötietoisuuden korostaminen, ja tuotteiden runsaan valikoiman lisäksi ne vakuuttavat kestävyydellään ja toiminnallisuudellaan.

Gerflor Rigid Lock 30 lukkoponttivinyyli - Erinomaisen muotoilun ja teknisen hienostuneisuuden täydellinen yhdistelmä!

Tekeekö Gerflor Rigid Lock 30 -vinyylilattian luonnollinen ulkonäkö ja lukuisat tekniset edut sinuun vaikutuksen? Sitten sinun ei kannata epäröidä sekuntiakaan ja valita suosikkisi mallistosta jo tänään. Löydä uusi vinyylilattiasi kätevästi ja helposti verkkokaupastamme ja hyödy parhaasta hintatakuustamme ja näytepalvelustamme.

Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme neuvoo sinua kaikissa kysymyksissä yhteydenottolomakkeemme kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Annamme lisäksi sinulle mielellämme yksilöllisen tarjouksen, jos olet tilaamassa suurempia määriä. Odotamme innolla tapaamistamme!

Plus icon lue lisää