Close icon

Gerflor Senso Clic Premium - Huippuluokan lukkoponttivinyyli kaikkiin tiloihin

Ranskalainen premium-valmistaja Gerflor iskee jälleen ja tuo markkinoille uuden malliston suosittua lukkoponttivinyyl…

lue lisää
1 - 20 | 20 Tuotteet

Vain taivas on rajana Gerflor Senso Clic Premium lattiapäällysteen kanssa

Gerflorin Senso Clic Premium tekee vaikutuksen monipuolisella visuaalisella muotoilulla ja erinomaisella pinnalla. Tässä mallistossa voit valita 24 korkealaatuista puujäljitelmä pintaa, jotka kattavat laajan kirjon vaaleista tummiin sävyihin. Yksi kohokohdista on Gerflor Senso Clic Premium "Sunny White", joka antaa huoneillesi aivan erityistä tunnelmaa valkoisella pinnalla. Olipa kyseessä sitten puhdas puutyyli tai “pesty” vintage-look, tämän lukkoponttivinyylin avulla voit varmasti suunnitella unelmiesi huoneen!

Kivi- ja laattapintojen ystäville ranskalaisvalmistajalla on myös kahdeksan ensiluokkaista vaihtoehtoa valmiina. Näissäkin tuotteissa on tasapainoinen vaaleiden ja tummien sävyjen suhde, joka vakuuttaa aidolla muotoilullaan.

Vinyylilattiat eivät tee vaikutusta ainoastaan ensiluokkaisella ulkonäöllään, vaan myös lattian tuntumalla. Useissa pinnoissa on kohokuviointi, joten se tuntuu myös aidolta puu- tai kivilattialta. Viistetyt reunat viimeistelevät malliston muotoilun.

Monia malleja eri tilanteisiin

Tämä Gerflorin lukkoponttivinyyli soveltuu lähes kaikkiin tiloihin vankan 0,55 mm:n kulutuskerroksen ansiosta. Riippumatta siitä, haluatko asentaa Gerflor Senso Clic Premium -lattian kotiisi, toimistoon tai julkisiin tiloihin. Kulutusluokitukset 33 ja 42 takaavat ongelmattoman käytön kaikilla asuintiloissa, kaupallisissa tiloissa ja teollisuus tiloissa. Myös mitoissa on suuria eroja. Lankkumuotoisia lattioita on saatavana kahta eri kokoa: 17,6 x 100 cm ja 20,4 x 123,9 cm. Laattamuodossa olevia kivipinnan näköisiä lattioita on saatavana 36 x 69,6 cm:n kokoisina. Koko malliston kokonaispaksuus on 4,5 mm.

Gerflor design-lattia, joka on käytännöllinen useissa tiloissa

Gerflor Senso Premium Clic -mallille on ominaista erittäin korkea laatu. Jotta ne voidaan asentaa monenlaisiin tiloihin, tarvitaan useita korkeita vaatimuksia, jotka ranskalainen valmistaja on asettanut uusimmalle mallistolleen. Esimerkiksi lukkoponttivinyylissä on PUR+-pintakäsittely, joka suojaa vaurioilta ja takaa siten erittäin kestävän lattiapinnan. Sinun ei siis tarvitse olla huolissasi, jos jotain putoaa sen päälle. Gerflor lattiassa ei siis näy jälkiä huonekalujen jaloista tai muista esineistä. Senso Clic Premiumin korkea valonkestävyys tarkoittaa, että lattian värit säilyvät pitkään, jopa vuosien valolle altistumisen jälkeen. Voit siis olla varma, että voit nauttia siitä pitkään. Myös Gerflor itse on vakuuttunut korkeasta laadusta ja myöntää tästä syystä 15 vuoden takuun kotikäytössä oleville lattioille.

Myös turvallisuuden osalta olet hyvin varustautunut tämän malliston avulla. Ensinnäkin lattiat sisältävät antistaattisia ominaisuuksia, jotka estävät sähkövarausten muodostumisen. Tästä on useita etuja. Sähköiskut eivät ole vain äärimmäisen hermoja raastavia, mutta ne voivat olla erityisen vaarallisia ihmisille, joilla on sydänsairauksia. Lisäksi koneet voivat olla alttiimpia sähkövarausten aiheuttamille vioille. Gerflor Senso Clic Premiumin kanssa sinun ei kuitenkaan tarvitse pelätä mitään tällaista! Voit myös hyötyä R9-luokan liukuesteestä, joten voit olla varma, ettet liukastu uudella lattialla. Kaiken lisäksi tämä lattiapäällyste kuuluu ensimmäisen luokan palosuojausluokkaan Bfl-s1. Näin varmistetaan, että uusi lattiapäällysteesi on paloturvallinen. Jos tulipalo kuitenkin syttyy, alapuolelta ei muodostu havaittavaa savua.

Erittäin helppo asennus - Gerflor Senso Clic Premium lukkoponttijärjestelmällä

Lukkoponttijärjestelmät ovat nykyään laajalti käytössä, ja niillä on monia etuja. Valmistajat pyrkivät aina kehittämään ja yksinkertaistamaan niitä. Vanha järjestelmä, jossa lankut asetetaan 45 asteen kulmassa ja napsutetaan paikoilleen, on hitaasti vanhenemassa.

Gerflor Senso Clic Premium käyttää erityistä Gerflorin kehittämää pudotettavaa lukkoponttijärjestelmää, joka mahdollistaa entistä nopeamman, helpomman ja liimattoman asennuksen, joka myös pitää paremmin. Tässä tapauksessa lankut asetetaan suoraan toisiaan vasten siten, että lankkujen kielekkeet ja urat ovat suoraan päällekkäin. Ota sitten pehmeä kumivasara ja napauta ura paikalleen. Tämän järjestelmän suuri etu on, että yksittäiset elementit voidaan tarvittaessa irrottaa helpommin.

Jatka vain lankku lankulta tai laatta laatalta tällä tavoin, ja pian uusi lattiasi on asennettu ammattimaisesti. Nopea, helppo ja toteutettavissa jopa ensikertalaisena ilman ongelmia!

Gerflor Senso Clic Premium -  Tilaa nyt Bricoflorilta!

Olet valinnut erinomaisen Gerflor Senso Clic Premiumin uudeksi lattiapäällysteeksi? Tee sitten heti toinen oikea päätös ja tilaa se BRICOFLORilta, joka on seinäpäällysteiden ja lattioiden ykkönen! Tärkein tavoitteemme  on tyytyväisyytesi, ja siksi tarjoamme sinulle korkealaatuisten tuotteiden lisäksi myös ensiluokkaista palvelua. Jos verkkosivujen kuvat eivät riitä sinulle ja haluat tuntea tuotteen henkilökohtaisesti, käytä näytepalveluamme. Valitse haluamasi tuotteet, niin lähetämme sinulle vastaavat näytteet postitse. Ostaessasi hyödyt parhaan hinnantakuusta, joka takaa, että saat aina parhaan hinnan. Suunnitteletko käyttäväsi Senso Clic Premiumia suurempiin projekteihin ja tarvitsetko vastaavasti suuremman määrän? Pyydä sitten yksilöllinen tarjous, ja asiantunteva tiimimme tarjoaa sinulle parhaat ehdot! Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia. Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää