Forbo Allura Click Pro (0,55mm) - Tyylikäs lattia helposti lukkoponttivinyylillä

Haluaisitko antaa olohuoneellesi, makuuhuoneellesi tai ruokailutilallesi uuden ilmeen tai uudistaa jopa liiketilasi? Forbo…

lue lisää
1 - 20 no translation in FI 51 Tuotteet

Kestävät vinyylilattiat Forbolta

Lattiaremontti voi kuulostaa raskaalta prosessilta, joka vie paljon aikaa ja rahaa. Näin ei kuitenkaan ole, kun valitset Forbo Allura Click Pro -malliston lukkoponttivinyylin. Sen tilaaminen verkkokaupasta ja asentaminen vie vain minimaalisen ajan verrattessa moneen muihin lattiapäällysteisiin. Saatavana on monia erilaisia malleja, joten voit valita lukkoponttivinyylin, joka sopii juuri sinun ideoihsi ja korostaa persoonallista tyyliäsi. Tutustu Forbo lukkoponttivinyyliin BRICOFLOR verkkokaupassamme ja inspiroidu laajasta valikoimasta!

Kaunis ja elegantti muotoilu - Forbo Allura Click Pro

Puu ja kivi ovat olleet suosituimpia pintoja lattian ulkonäön suhteen jo vuosikymmeniä. Suosionsa vuoksi näiden materiaalien hinnat ovat kuitenkin nousseet merkittävästi. Jos et halua nähdä vaivaa parkettilattian tai kivilaattojen asennuksen kanssa, mutta et kuitenkaan halua luopua niiden luonnollisesta pinnasta, Forbo Allura Click Pro (0,55 mm) -malliston lukkoponttivinyyli on täydellinen valinta! Nykyaikaisten painomenetelmien ansiosta vinyylillä voidaan nyt jäljentää puuta ja kiveä verrattomalla tavalla ja luoda aidon näköinen jäljitelmä.

Miltä esimerkiksi Forbo Allura Click Pro (0,55 mm) lukkoponttivinyyli "60082 Natural Rustic Pine" näyttää sinun silmissä? Vaalealle mäntyjäljitelmälle on ominaista sen hienojakoisuus ja herkkä rakenne, joka on erityisen kaunis sekä suurissa että pienissä tiloissa. Arvokkaan beigen sävyn ansiosta puun näköinen lukkoponttivinyyli voidaan yhdistää moniin erilaisiin huonekaluihin ja sisustustyyleihin, ja se saa jopa liiketilat loistamaan. Myös kaakeleiden ystävät on huomioitu mallistoa suunniteltaessa. Lukkoponttivinyyliä laattajäljitelmällä on saatavana myös erilaisina malleina ja aidolla pintakuvioinnilla.

Nykyaikaista teknologiaa ja turvallisuutta - Innovatiiviset lukkoponttivinyylit

Jotta voit aina luottaa uuteen lukkoponttivinyyliisi, Forbo Allura Click Pro (0,55 mm) -mallistossa on myös erinomaiset tekniset ominaisuudet. PUR-pintakäsittely yhdessä 0,55 mm:n paksuisen kulutuskerroksen kanssa suojaa lattiaa mahdollisilta pintavaurioilta ja helpottaa säännöllistä hoitoa ja puhdistusta. Kokonaispaksuus on 5 mm, joten saat lukkoponttivinyylin, joka on sekä vakaa ja kestävä että riittävän ohut, jotta ovia ei tarvitse hioa asennuksen vuoksi.

Forbo pitää aina huolen turvallisuudestasi ja varustaa joustavat vinyylilaatat ja -lankut myös liukuesteellä ja hyvällä paloteknisellä käyttäytymisellä. Hyvän olon maksimoimiseksi joustava materiaali soveltuu lattialämmityksen päälle ja vaimentaa iskuääniä hieman.

Oikea lattia oikeeseen huoneeseen - Lukkoponttivinyylin hyödyntäminen parhaalla mahdollisella tavalla

Samoin kuin laminaatille, myös vinyylilattioille annetaan käyttöluokat. Ne kertovat mihin tiloihin vinyylilattia voidaan asentaa, ja kuormituksista, joita se kestää ongelmitta. Forbo Allura Click Pro (0,55 mm) -malliston lukkoponttivinyyleillä on korkein kulutuskestävyysluokka asuintiloihin (NK 23). Voit siis asentaa joustavan materiaalin kodin kaikkiin huoneisiin, jopa käytävään, jossa kuljetaan paljon. Haluaisitko sisustaa toimistosi tai ravintolasi Forbon lukkoponttivinyylillä? Sekin on täysin mahdollista! Urakkasektorilla lattian käyttöluokka on 33, joten se soveltuu kaikkiin kaupan kohtalaisen vilkkaasti liikennöityihin tiloihin.

Forbo Allura Click Pro (0,55mm) -lukkoponttivinyylin asentaminen

Ennen kuin aloitat uuden vinyylilattian asentamisen, sinun on syytä ottaa huomioon muutama valmistelutoimenpide. Ensinnäkin on tärkeää puhdistaa aluslattia kaikista epäpuhtauksista. Isommat epätasaisuudet, kuten reiät tai halkeamat, on tasoitettava. Sen jälkeen vinyyliä on säilytettävä pieninä kasoina huoneenlämmössä asennettavassa tilassa, jotta se voi akklimatisoitua kunnolla.

Sen jälkeen voit helposti asentaa lukkoponttivinyylin. Tee tämä asettamalla lankku jo makaavan lankun kiinnikkeisiin varovasti 45 asteen kulmassa. Forbon patentoitu lukitusjärjestelmä takaa lujan liitoksen ja erityisen korkean asennustarkkuuden. Tämä tarkoittaa, että sinulla on aina vankka jalansija, eikä uusi vinyylilattiasi ole vaarassa liukastua edes raskaiden kuormien alla.

Ympäristöystävällinen ja turvallinen valinta

Forbo huolehtii aina siitä, ettei lattiapäällysteiden valmistuksessa saastuteta ympäristöä millään tavoin. Siksi markkinajätti luottaa korkeimpiin laatu- ja ympäristöstandardeihin kaikilla osa-alueilla. Jotta sinun ei tarvitse luopua Forbo Allura Click Pro (0,55 mm) -malliston erinomaisesta ulkonäöstä herkemmissä tiloissa, kuten lasten- tai ruokailuhuoneessa, vinyylilattiat ovat täysin vapaita haitallisista ftalaateista, ja niiden materiaalissa on jopa 60 % kierrätettyä sisältöä.

Tilaa Forbo Allura Click Pro helposti Bricoflor-verkkokaupasta!

Etkö osaa päättää, minkä valita, koska erilaisia sisustuksia ja malleja on niin paljon? Selaa BRICOFLOR-verkkokauppaa kaikessa rauhassa. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Tavoitat heidät sähköpostitse ja puhelimitse sekä yhteydenottolomakkeemme kautta.

Jos olet tilaamassa suurempia määriä lukkoponttivinyyliä, voimme tehdä pyynnöstäsi yksilöllisen tarjouksen. Tarjoamme kuitenkin sivustollamme kaikki tuotteet parhaaseen hintaan parhaan hintatakuun ansiosta. Tartu tilaisuuteen päästä hieman lähemmäksi unelmiesi kotia ja tutustu laajaan vinyylilattia valikoimaamme!

Plus icon lue lisää