Close icon

Tarkett iD Inspiration 70 – liimattava vinyyli yksilölliseen sisustussuunnitteluun!

Vinyylilattioiden osalta on vain muutama mallisto, jotka antavat sinulle mahdollisuuden suunnitella uuden lattiasi henkil&…

lue lisää

Tuotteita ei löytynyt!

Muuta hakua ja yritä uudelleen. Jos et vieläkään löydä mitään sopivaa, käy kotisivulla ja kokeile joitakin bestsellereitämme!

1 - 0 | 0 Tuotteet

Tarkett iD Inspiration 70 -liimattava vinyylimallisto tarjoaa lukuisia räätälöintimahdollisuuksia. Monenlaisten mallien lisäksi voit valita monista eri kokoluokista, 50 x 50 cm:n laattaformaatista 25 x 150 cm:n lankkumalliin. Yhdessä arvokkaiden teknisten huippuominaisuuksien kanssa tämä johtaa muotoilun ja tekniikan täydelliseen symbioosiin.

Tarkett iD Inspiration 70 – täydellinen vaihtoehto kaupallisiin tiloihin

Tarkett iD Inspiration 70 -malliston liimattavan vinyylin avulla sinulla on valinnanvaraa! Yhteensä 100 erilaista mallia erilaisilla puu- ja kivijäljitelmillä tarjoaa sinulle upeat lähtökohdat suunnitella oman näköisesi tila persoonallisella lattialla. Klassisen kivimäisen vinyylilattian lisäksi löydät myös modernin betonimaisen vinyylilattian, tyylikkään marmorisen lattian ja Välimeren design-lattian travertiinimaisella ulkonäöllä. Lisäksi tässä mallistossa on laaja valikoima ajattomia, moderneja, urbaaneja, yksinkertaisia, tyylikkäitä, funkyjä, hienoja ja leikkisiä malleja. Jokaiseen makuun ja sisustustyyliin löytyy siis sopiva vaihtoehto.

Laajan mallivalikoiman lisäksi mallisto tarjoaa myös laajan värivalikoiman. Vaalean sävyisten puun näköisten vinyylilattioiden lisäksi tummat tammivinyylit antavat maalaismaisia ja arvokkaita korostuksia. Modernimmat puujäljitelmät, kuten harmaa puun näköiset vinyylilattiat, sopivat erinomaisesti skandinaaviseen asumistyyliin. Erikoisemmat mallit, kuten terrazzovinyylit tai vihreät ja punaiset design-lattiat, täydentävät täydellisesti Tarkett iD Inspiration 70:n runsaan mallivalikoiman.

Klassinen, luonnollinen, aito: Koe luonnon voima Tarkettin vinyylilattioiden avulla.

Tarkett iD Inspiration 70:n erityinen kohokohta on aidon näköiset jäljitelmät. Authentics-, Naturals- ja Classics-mallistoilta voit odottaa digitaalisesti painettuja muotoiluja, jotka kiehtovat realistisella ulkonäöllään. Tämän vinyylimalliston avulla Tarkett on asettanut itselleen tehtäväksi edustaa luonnon voimaa erityisen esteettisellä tavalla.

Naturals-mallisto tekee vaikutuksen malleilla, jotka näyttävät erittäin luonnollisilta, koska ne  valmistetaan erityisen korkealla resoluutiolla ja monimutkaisella painatusmenetelmällä. Malleina käytetään huolellisesti valittuja materiaaleja, jotta tekstuuri voidaan esittää erityisen luonnollisella tavalla. Lisäksi muotoilu toistuu vasta 12 neliömetrin jälkeen ja tukee siten aidon näköistä ulkonäköä.

Tunnettu valmistaja Tarkett noudattaa periaatetta, jonka mukaan luonnon kauneus voi osaltaan parantaa elämänlaatua kaupunkitiloissa. Puulajit, kuten jalava, tammi ja kastanja, mutta myös tyylikkäät vinyylilattiat pähkinäpuun näköisinä ja viehättävät kivijäljitelmät tekevät ilastasi aivan erityisen.

Kestää kovimmatkin rasitteet - Tarkett- liimattava vinyyli

Liimattavia vinyylilattioita on saatavana monissa eri malleissa asuin- ja urakkakäyttöön sekä teollisuuskäyttöön. Montaa vastaavanlaista vinyylilattiaa ei voida käyttää yhtä liikennöidyillä alueilla, mutta näin ei ole Tarkettin iD Inspiration 70 -malliston liimattavan vinyylilattian kohdalla. Tarkett vinyylilattiat omaavat erityisen vahvan 0,7 mm:n paksuisen kulutuskerroksen, jonka ansiosta ne soveltuvat lähes kaikkiin kohteisiin. Vankan rakenteensa ansiosta mallistoa voidaan käyttää tiloissa, joiden käyttöluokat ovat 23, 34 ja 43. Tarkettin liimattavat vinyylilattiat soveltuvat siis sekä paljon liikennöidyille asuin-, liike- että teollisuustiloihin.

Tarkett iD Inspiration 70 -malliston lattiapäällysteitä voidaan käyttää klassisten asuintilojen, kuten olohuoneiden, makuuhuoneiden ja ruokasalien lisäksi myös gallerioissa, hotelleissa, myymälöissä, vanhainkodeissa ja julkisissa rakennuksissa. Tarkettin liimattavan vinyylin kokonaispaksuus on 2,5 mm, joten se on kestävä ja samalla erittäin helppo asentaa.

Muotoilu ja laatu käsi kädessä - Tarkett iD Inspiration 70

Saksassa valmistetussa iD Inspiration 70 -malliston vinyylilattiassa on lukuisia teknisiä huippuominaisuuksia, jotka ovat edukseen jokapäiväisessä elämässä. Bfl-s1-paloluokituksen kaltaisten ominaisuuksien lisäksi mallistolla on myös muita ensiluokkaisia ominaisuuksia, kuten ryhmän T kulutuskäyttäytyminen, luokka ≥ 6 valonkestävyys ja mallista riippuen luokan R9 tai R10 liukastumisenesto.

Tarkett liimattava vinyyli soveltuvat myös esimerkiksi työtuolin pyörien alle ja vesikiertoisen lattialämmityksen päälle 27 °C:een asti. Myöskään huonekalujen jalat eivät voi vahingoittaa pintaa. Tektanium PU -pinnoitteen ansiosta vinyylilattia on helppohoitoinen, mutta myös erityisen suojattu naarmuilta, kulumiselta ja tahroilta.

Lisäsuojan lisäksi erittäin mattapintainen viimeistely tukee autenttista ulkonäköä. Koska Tarkett liimattava vinyyli kestää hyvin kemikaaleja, se voidaan puhdistaa helposti tavallisilla kotitalouksien puhdistuskemikaaleilla. Näin ollen sille on ominaista lukuisat tekniset huippuominaisuudet, jotka kulkevat käsi kädessä. Toinen kohokohta on hyvä valmistuskäytäntö, sillä vinyylilattia valmistetaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti, ftalaatittomana, vesipohjaisilla väreillä ja suurella kierrätyspitoisuudella.

Kätevä ja kestävä remonttiratkaisu – liimattava vinyylilattia

Vinyylilattioita on saatavilla markkinoilla monilla eri asennusjärjestelmillä. Liimattava versio soveltuu erityisesti pysyvään ratkaisuun paljon käytetyissä tiloissa. Asennus suoritetaan liimaamalla lattiapäällyste pysyvästi alustaan käyttämällä erityistä liimaa.

Tarkett iD Inspiration 70 -lattian liimaamista varten aluslattia on valmisteltava hyvin. Tätä varten epätasaisuudet on tasoitettava ja lika ja rasva on poistettava. Heti kun aluslattia on valmis asennusta varten, liima voidaan levittää tilaan, johon se asennetaan. Kun lattia on asennettu ja liimakerros on täysin kuivunut, lattiapäällyste on pysyvästi kiinni alustassa ja remontti on valmis. Kuivumisen jälkeen huonekalut ja vastaavat tavarat voidaan siirtää takaisin paikoilleen. Oikein asennettuna iD Inspiration 70 -liimattava vinyylilattia kestää kovempaakin käyttöä ja on uskollinen jokapäiväinen kumppani. Seuraava lattiaremontti on siis edessä vasta vuosien päästä.

Tarkett iD Inspiration 70 - Tutustu liimattavaan vinyyliin erilaisilla muotoiluilla BRICOFLORin verkkokaupassa!

Tarkett iD Inspiration 70 -malliston liimattava vinyylilattia tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia. Eri kokojen lisäksi voit valita suosikkisi lukuisista muotoiluita. Tartu tilaisuuteen ja valitse vaihtoehto, joka on täysin räätälöity tarpeisiisi koon ja muotoilun suhteen.

Haluaisitko nähdä sen itse? Käytä näytepalveluamme ja tilaa näytekappale, jotta voit tarkistaa tuotteen ulkonäön ja tuntuman itse ja siten olla varma valinnastasi. Tilaa nyt ja hyödynnä paras hintatakuumme, jonka ansiosta voit olla varma markkinoiden parhaasta hinnasta! Jos suunnittelet suurempaa hanketta, ota meihin yhteyttä, niin teemme sinulle yksilöllisen, tarpeisiisi räätälöidyn tarjouksen.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse tai käytä yhteydenottolomakettamme! Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Plus icon lue lisää