BRICOWeekend: 5% alennus kaikesta koodilla "BRICOWEEKEND" 25.-27.11.!

Tarkett iD Inspiration 55 - laadukasta liimattavaa vinyyliä monenlaisilla muotoiluilla!

Tarkett iD Inspiration 55 -liimattavan vinyylimalliston avulla voit tutustua rajattomiin suunnittelumahdollisuuksiin. Eril…

lue lisää

Tuotteita ei löytynyt!

Muuta hakua ja yritä uudelleen. Jos et vieläkään löydä mitään sopivaa, käy kotisivulla ja kokeile joitakin bestsellereitämme!

Tarkett iD Inspiration 55: rajattomat mahdollisuudet Tarkettin liimattavalla vinyylilattialla.

Tarkett iD Inspiration 55 -mallisto tarjoaa loputtomalta tuntuvan valikoiman malleja. 100:n houkuttelevan muotoiluvaihtoehdon ansiosta sinulla on niin laaja valikoima, että suosikkia on vaikea valita. Puun näköisten vinyylilattioiden osiosta voit esimerkiksi valita liimattavaksi klassisen tammivinyylin, joka tuo yksinkertaista eleganssia huoneisiisi.

Kiven näköisten vinyylilattioiden osalta valikoima tekee vaikutuksen luonnollisen ja realistisen näköisillä vaihtoehdoilla useissa eri väreissä, kuten mustilla vinyylilattioilla liuskekiven näköisinä, Välimeren travertiinilaatoilla ja vinyylilaatoilla marmorin näköisinä. Vaikka etsisitkin yksilöllistä katseenvangitsijaa, löydät sen Tarkett iD Inspiration 55 -mallistosta: Terrazzovinyylin tai hillityn vihreän ja punaisen design-lattian kaltaisilla vaihtoehdoilla voit asettaa persoonallisia korostuksia kaikkiin huoneisiin. Löydä suosikkisi nyt ja anna huoneillesi uutta hohtoa!

Aitous määritellään uudelleen: Tarkett vinyylilattia tyylikkääseen sisustamiseen

Tarkett iD Inspiration 55 -malliston lattiat tarjoaa runsaan valikoiman tyylikkäitä vinyylilattioita kaupallisiin, urakka- ja kotikäyttöön. Mallistossa on yhteensä 100 luonnon inspiroimaa pintaa, joita voidaan käyttää eri muodoissa. Mallisto on jaettu Authentics-, Classics- ja Naturals-mallistoihin, joilla kullakin on oma erityinen tyylinsä. Erityisesti Naturals-sarja on iD Inspiration 55 -malliston tyylikäs kohokohta. Mallisto tarjoaa digitaalisesti painettuja malleja erityisen korkealla resoluutiolla, jotka heijastavat luonnon kauneutta.

Vinyylilattioiden autenttista ulkonäköä tukee Tektanium PU-pinnoitteen erittäin matta pinta. Tämä antaa vinyylille puujäljitelmällä tyylikkään mattapintaisen ulkonäön myös kirkkaassa valossa. Tarkett iD Inspiration 55:n Naturals-sarja saa myös pisteet kuviosta, joka toistuu vasta 12 neliömetrin jälkeen. Jyvät, kolot ja muut luonnon rakenteet ja tekstuurit on skannattu huolellisesti mallistoa varten, joten voit kokea luonnon läheltä Tarkettin liimattavien vinyylilattioiden kanssa!

Tarkett iD Inspiration 55 -malliston vinyylilattiat ovat kauniin ja autenttisen ulkonön lisäksi valmistettu turvalliseksi vaihtoehdoksi käyttämällä valmistuksessa vesipohjaisia musteita ja olemalla ftalaatittomia. Tuotteet noudattavat myös erinomaisesti nykyisiä sisäilman laatustandardeja. Vinyylilattia on suunniteltu pitkäikäiseksi, ja sillä on 20 vuoden takuu asuintiloissa ja 10 vuoden takuu kaupallisissa tiloissa.

Tarkett iD Inspiration 55:n liimattava vinyyli sopii moniin tiloihin.

Tarkett liimattavaa vinyyliä on saatavilla useissa eri malleissa ja monenlaisille alueille. Tarkett iD Inspiration 55 -malliston lattioita voidaan käyttää monissa tiloissa, joissa on paljon liikennettä 0,55 mm paksun kulutuskerroksen ansiosta. Vinyylilattia soveltuu käyttöluokkiin 23, 33 ja 42, ja se voidaan asentaa asuintilojen lisäksi myös vilkkaasti liikennöityihin kaupallisiin ja teollisiin tiloihin. Tämän luokittelun ansiosta liimattava vinyyli on todella monikäyttöinen, ja se voidaan asentaa lähes mihin tahansa tilaan, olipa kyseessä sitten olohuone, ruokailutila tai makuuhuone, toimisto tai myymälä, galleria tai hotelli.

2,5 mm:n kokonaispaksuuden ansiosta liimattava vinyyli on erittäin helppo asentaa, ja useimmissa tapauksissa ovia tai vastaavia ei tarvitse hioa lattianpäällysteen asentamista varten. Uusi Tektanium PU -pinnoite tekee liimattavasta vinyylistä erityisen helppohoitoisen ja suojaa kulutuskerrosta naarmuilta, kulumiselta ja tahroilta, joten saat vahvan kumppanin lähes kaikilla osa-alueilla. Valitse nyt suosikkimallisi ja asenna Tarkettin korkealaatuinen liimattava vinyyli mihin tahansa huoneeseen!

Muotoilu ja laatu täydellisessä sopusoinnussa

Tarkett iD Inspritation 55 -mallistossa muotoilu ja tekniset ominaisuudet ovat täydellisessä tasapainossa. Tämä mallisto ei ainoastaan tee vaikutusta kauniilla ulkonäöllään, vaan se kerää pisteitä myös teknisellä tasolla. Design-lattialla on lukuisia ominaisuuksia, jotka vaikuttavat myönteisesti jokapäiväiseen elämääsi, mutta myös auttavat lattiapäällystettä kestämään pitkään ilman ulkoisia vaurioita. Esimerkkinä Tarkett-vinyylilattioilla on teknisiä ominaisuuksia, kuten palotekninen käyttäytyminen luokassa Bfl-s1, kulumiskäyttäytyminen ryhmässä T ja liukastumisenesto R9 tai R10 mallista riippuen.

Tarkett vinyylilattiat omaavat erittäin hyvän kestävyyden, joka tarkoittaa ettei huonekalujen jalat tee huomattavia jälkiä lattiaasi. Toinen tämän malliston etu on sen hyvä kemikaalien kestävyys. Tämän ansiosta liimattavat vinyylilattiat ovat erittäin helppohoitoisia, ja ne voidaan puhdistaa jopa tavallisilla kotitalouksien puhdistuskemikaaleilla. Näiden ominaisuuksien vuoksi liimattava vinyyli on suosittu lattiaratkaisu muun muassa vanhainkodeissa ja myymälöissä. Lisäksi iD Inspiration 55 -designlattia saa pisteitä miellyttävästä tuntumasta kävellessä sen päällä ja se soveltuu myös asennettavaksi vesikiertoisen lattialämmityksen päälle aina 27 °C:n lämpötilaan asti.

Puun näköinen liimattava vinyyli on useimmiten lankkumuodossa ja liimattava vinyyli kivijäljitelmällä on käytännöllisinä vinyylilaattoina. Eri lankkumallit avaavat yksilöllisiä asennusmahdollisuuksia rinnakkais- tai diagonaaliliitoksina, kun taas vinyylilaatat on asennettava ruutukuvioina. Liimattavat vinyylilankut ovat saatavilla 20 x 120, 25 x 150 ja 28,5 x 120 cm:n kokoisina, kun taas kivijäljitelmät on saatavilla 66,6 x 33,3, 50 x 100 ja 66,6 x 66,6 cm:n kokoisina vinyylilaattoina.

Vinyylilattian liimaaminen voimakkaammin kuormitetuille alueille

Liimattava vinyyli soveltuu hyvin asennettavaksi myös vilkkaasti liikennöidyille alueille. Aluksi on kuitenkin tärkeää, että design-lattian annetaan totuttautua asennettavassa huoneessa 48 tuntia ennen asennusta. Tätä varten yksittäiset pakkaukset otetaan kuormasta ja jaetaan huoneessa enintään 15 kappaleen pinoihin. Asennus tapahtuu liimaamalla lattianpäällyste pysyvästi alustaan käyttämällä erityistä liimaa. Tarkett iD Inspiration 55 -liimattavan vinyylilattian asentamista varten aluslattia on valmisteltava tasoittamalla mahdolliset epätasaisuudet ja poistamalla siitä lika ja rasva.  Tämän jälkeen liima levitetään valmistellulle aluslattialle, jonka jälkeen design-lattia asennetaan sitten liiman päälle.

Liima pitää vinyylilankut ja -laatat kiinni aluslattiassa niin, että mikään ei pääse liikkumaan. Kun liimapohja on täysin kuiva ja liimattava vinyyli on kiinnittynyt lujasti alustaan, remontti on valmis ja huone voidaan jälleen kalustaa ja sisustaa. Oikein asennettuna liimattava vinyyli kestää kovempaakin kulutusta, ja se on uskollinen arjen kumppani. Seuraava remontti on siis edessä vasta vuosien päästä.

Tarkett iD Inspiration 55 - tilaa inspiroiva liimattava vinyyli BRICOFLORilta!

Halusitpa sitten pähkinäpuun tai betonin näköisen vinyylilattian, Tarkett iD Inspiration 55 -mallisto tarjoaa valinnanvaraa. Valikoiman lukemattomat variaatiot eivät jätä toivomisen varaa, joten jokaiseen tilaan löytyy varmasti sopiva ratkaisu. Anna erilaisten mallien inspiroida ja luo ainutlaatuinen ja kodikas tunnelma huoneeseesi!

Tilaa verkkokaupastamme ja hyödy ainutlaatuisesta ostokokemuksesta kanssamme. Hyödynnä näytepalveluamme, jos haluat tutustua vinyylilattian ulkonäköön ja tuntumaan tarkemmin. Paras hintatakuumme takaa, että saat aina parhaan hinnan. Jos kyseessä on suurempi remontti, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen.

Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Odotamme innolla yhteydenottoasi ja neuvomme sinua mielellämme kaikissa Tarkett iD Inspiration 55 -liimattavaan vinyylilattiaan liittyvissä kysymyksissä.

Plus icon lue lisää