Close icon

Project Floors Loose-lay/30 - Kätevä ja luotettava irrallinen vinyyli

Project Floors Loose-Lay/30 -malliston irrallisen vinyylilattian avulla valitset laadukkaan design-lattian, joka on nopea …

lue lisää

Tuotteita ei löytynyt!

Muuta hakua ja yritä uudelleen. Jos et vieläkään löydä mitään sopivaa, käy kotisivulla ja kokeile joitakin bestsellereitämme!

1 - 0 | 0 Tuotteet

Project Floors Loose-lay/30 - Luotettava arjen kumppani

Liimattavan vinyylin asentamisessa on yleensä turvauduttava ammattilaiseen ja vaikka lukkoponttivinyylin asentaminen on sitä helpompaa, mutta se vaatii hieman käsityötaitoja. Jos et halua kuluttaa aikaa pitkiin kuivumisaikoihin tai kieli- ja urasaumoihin, voit huoletta valita Project Floorsin innovatiivisen irrallisen vinyylin! Loose-Lay/30-malliston itse asennettava lattiapäällyste voidaan asentaa lattialle hetkessä, ja joustavat lankut tarjoavat myös parhaan mahdollisen vakauden jokapäiväiseen elämään!

Lattianpäällysteeseen voi luottaa myös vaikeina päivinä, sillä siinä on lukuisia teknisiä etuja. Uusimpien valmistusmenetelmien ja innovatiivisten tuotantotekniikoiden ansiosta Project Floors Loose-Lay/30 -mallistossa on kattava valikoima mukavuusominaisuuksia, jotka helpottavat jokapäiväistä elämääsi joka askeleella. Tutustu Project Floorsin kauniisiin irrallisiin vinyylilattioihin puu- ja laattajäljitelmillä BRICOFLOR-verkkokaupassamme!

Project Floors irrallinen vinyyli - Vaihtoehto parketille ja laatoille

Project Floorsin Loose-Lay/30-malliston puun näköinen vinyylilattia on yhtä ainutlaatuinen kuin luonto itse. Valikoimassa on 20 erilaista puu- ja laattajäljitelmää, joten jokaiseen makuun löytyy sopiva vinyylilattia. Valittavana on puuta jäljitteleviä lattioita lämpimän beigen ja ruskean sävyissä sekä vaaleaa vinyylilattiaa tammen näköisenä, modernia vinyylilattiaa vaahteran näköisenä tai rustiikkisia vaihtoehtoja, joiden värivalikoima sisältää mitä erilaisimpia sävyjä.

Project Floors Loose-Lay/30 -vinyylilattiassa on hienojakoinen kuviointi ja aidon oloinen pintarakenne, jonka ansiosta vinyylilattia näyttää ja tuntuu aidoilta puulankuilta. Moderneihin sisustustyyleihin sopivat harmaan vinyylilattiat esimerkiksi valkopestynä.

Myös ne, jotka pitävät laatoista enemmän kuin puujäljitelmästä, löytävät sopivan kumppanin Project Floors -mallistosta. Moderni vinyylilattia laattajäljitelmällä inspiroi urbaaneilla vivahteilla antrasiitin ja vaaleanharmaan sävyissä. Tunnettu valmistaja kiinnittää erityistä huomiota aidon lattian ulkonäköön, jota ei voi ensisilmäyksellä erottaa luonnonkivilaatoista. Miten olisi esimerkiksi moderni vinyylilattia betonilattian näköisenä, kuten Project Floors Loose-Lay/30 "TR 556"?

Tummanharmaa vinyylilattia sopii monenlaiseen sisustustyyliin. Anna luovuutesi vapautua ja luo yksilöllisiä huoneita omien ideoiden mukaan Project Floorsin irrallisella vinyylillä!

Irrallisen vinyylin tekniset edut

Project Floors Loose-Lay/30 -malliston vinyylilattioilla voit sisustaa lähes jokaisen tilan omilla suunnitelmillasi. Se soveltuu käyttöluokkiin 23 ja 31, joten sen käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset sekä asuin- että liiketiloissa.

Tämä käytännöllinen design-lattia sopii 0,3 mm:n paksuisen kulutuskerroksensa ansiosta erinomaisesti vilkkaasti liikennöityihin asuintiloihin sekä kevyemmin käytettyihin tiloihin kaupallisella sektorilla. Voit sisustaa olohuoneen, ruokailuhuoneen ja lastenhuoneen sekä kotitoimiston tai liiketilan tämän malliston irrallisella vinyylilattialla ja saada täysin uudenlaisen ilmeen kaikkiin näihin tiloihin. Tämän malliston lukuisat aidonnäköiset puujäljitelmät sopivat erinomaisesti olohuoneen vinyylilattioihin, ja voit luoda modernin keittiön betonilattian näköisellä vinyylilattialla.

Project Floors Loose-Lay/30 -malliston irrallinen vinyyli puujäljitelmällä on saatavana lankkumuodossa, kun taas modernit laattajäljitelmät ovat saatavana vinyylilaattoina. Irralliset vinyylilaatat harmaana sopivat nykyaikaisen keittiön remonttiin, kun taas puukuvioiset vinyylilattiat on loistava vaihtoehto aidolle parketille.

Project Floors Loose-lay/30 on valmistettu Saksassa, joka kertoo sen laadusta

Project Floors edustaa osaltaan tunnettua saksalaista laatua. Tämä ulottuu materiaalien valinnasta koko tuotantoprosessin ajan jokaiseen Loose-Lay/30-malliston tuotteeseen, ja samalla keskitytään korkeatasoisiin teknisiin ominaisuuksiin.

Project Floors Loose-Lay/30 -malliston irrallisella vinyylilattian osalta tämä tarkoittaa: luokan Bfl-s1 palokäyttäytymistä, soveltuvuutta asennettavaksi lattialämmityksen päälle, soveltuvuutta käytettäväksi työtuolien rullien kanssa (tyyppi W), tiivistys PU-pintakäsittelyn avulla ja monia muita turvallisuus- ja tuoteominaisuuksia. Tutustu Project Floorsin irralliseen vinyyliin ja anna muotoilun ja laadukkaiden ominaisuuksien inspiroida!

Irrallisen vinyylin erittäin nopea ja helppo asennus

Toisin kuin tavanomaiset vinyylilattiat, Project Floors Loose-Lay/30 -malliston vinyylilattiat asennetaan täysin irrallisina. Suuren painonsa ansiosta design-lattia voidaan asentaa ilman ylimääräisiä kiinnitysjärjestelmiä, ja sen päällä voidaan kävellä suoraan sen jälkeen. Kun aluslattia on valmis asennusta varten (tasainen ja puhdas), vinyylilankut ja -laatat voidaan yksinkertaisesti sovittaa huoneen mittojen mukaan ja asentaa sitten aluslattialle vierekkäin.

Koska irrallinen vinyyli ei sisällä liimoja tai muita vastaavia aineita, sen päällä voidaan kävellä heti asennuksen jälkeen, huone voidaan kalustaa uudelleen ja remontti saadaan valmiiksi. Kodin remontointi ei ole koskaan ollut nopeampaa, helpompaa tai puhtaampaa! Project Floors Loose-Lay/30 - täydellinen vinyylilattia harrastelijoille, nopeille remontoijille ja kelle vaan!

Lattiaremontin valmistelu - Mitä tehdä ennen asennusta

Ennen kuin aloitat Project Floorsin irrallisen vinyylin asentamisen, sinun on aloitettava tarkka suunnittelu ja valmistelu. Koska vinyyli on muovinen materiaali, sen on akklimatisoiduttava 24 tuntia ennen varsinaista asennusta. Aseta lankut tai laatat pieniksi kasoiksi niille varattuun tilaan. Tämä vaihe estää materiaalin laajenemisesta johtuvat myöhemmät vauriot.

Lisäksi sinun on puhdistettava ja tasoitettava alusta, jolle haluat sijoittaa irrallisen vinyylin. Pölyn, lian ja pienempien hiukkasten lisäksi on poistettava myös epätasaisuudet, reiät ja halkeamat. Näin luot sopivan pohjan kunnostushankkeellesi ja saat paljon ammattimaisemman lattian, jolla on myös pidempi käyttöikä.

Project Floors Loose-lay/30 vinyylilattiat helposti BRICOFLORilta!

Onko monipuolinen irrallinen vinyyli ja erityisesti Project Floors Loose-Lay/30 -malliston lukuisat tekniset edut tehneet sinuun vaikutuksen? Tilaa uusi vinyylilattia kätevästi BRICOFLOR-verkkokaupastamme ja aloita remonttiprojektisi jo tänään! Jos sinulla on kysyttävää tai huomautuksia, ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään. Voit tavoittaa meidät sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Voit myös hyödyntää näytepalveluamme varmistuaksesi uudesta lattiastasi kotoa käsin.

Tuemme Project Floors Loose-Lay/30 -vinyylilattian suurempien määrien tilausta pyynnöstä yksilöllisellä tarjouksella. Anna asuintilojesi loistaa uudessa loistossa ja tutustu irrallisen vinyylin mahdollisuuksiin BRICOFLORin avulla!

Plus icon lue lisää