Close icon

Schatex Wood – irralliset tekstiililaatat uskomattoman realistisella puujäljitelmällä

Schatex Wood -mallisto tarjoaa kulutusta kestäviä ja laadukkaita tekstiililaattoja kolmessa realistisessa puujäljitelmässä. L…
lue lisää
-23%
origin-claim
-23%
origin-claim
-23%
origin-claim
1 - 3 | 3 Tuotteet

Schatex Wood tekstiililaatat – lahja kehon jokaiselle aistille

Puulattiat tuntuvat usein kovilta ja kylmältä jalkojen alla, mutta tämä on ongelma, josta sinun ei tarvitse huolehtia, jos ostat Schatex Wood -tekstiililaattoja! Autenttisen näköiset irralliset tekstiililaatat on räätälöity täydellisesti suurten julkisten tilojen tarpeisiin, joten ne ovat ihanteellisia esimerkiksi toimistoihin, liikkeisiin ja kahviloihin. Yksinkertaisen asennusjärjestelmän ansiosta nämä irralliset mattolaatat voidaan myös helposti nostaa ylös, puhdistaa, vaihtaa tai ottaa mukaan muutossa. Tämä on erityisen kätevää esimerkiksi messuilla ja muissa tilapäisissä tilaisuuksissa.

Uskomattoman laadukkaiden ominaisuuksiensa ansiosta Schatex Wood luo miellyttävän ympäristön, joka säteilee luonnollisuutta ja mukavuutta. Tekstiilipinta yhdistettynä puiseen kuvioon luo ainutlaatuisen huonetunnelman, jota ei voi saavuttaa muilla lattiapäällysteillä. Näillä Schatex Wood -tekstiililaatoilla on myös ääntä eristäviä ominaisuuksia, joten ne sopivat täydellisesti esimerkiksi toimistoihin. Tekstiililaattojen lämpöä eristävien ominaisuuksien ansiosta voit nauttia lämpimistä jaloista myös talvella. Schatex Wood -tekstiililaattojen miellyttävä pinta takaa myös ergonomisen ja mukavan tunnelman yksityisissä, kaupallisissa ja julkisissa tiloissa.

Schatex Wood tekstiililaatat - luo täysin uusi ja ainutlaatuinen tunnelma kotiisi

Schatex Woodin puulattian näköiset mattolaatat luovat täysin uudenlaisen tunnelman jokaiseen huoneeseen. Schatex Wood- tekstiililaattojen epäsymmetriset mutta hyvin harkitut värilliset kuidut, jotka on tehty 100 % polyamidista, jäljittelevät puun luonnollista rakennetta ainutlaatuisella ja realistisella tavalla. Autenttisen ulkonäön varmistamiseksi tekstiililaudat eivät näytä samalta, vaan kuviot vaihtelevat laattojen välillä, aivan kuten oikeissa puulattioissa. Vähäisen kuviotoiston ansiosta lattiaan syntyy erittäin realistinen puinen ulkonäkö. Kaikki kolme erilaista tuoteversiota tuovat huoneeseen luonnollisuutta ja mukavuutta. Valitse harmaita tekstiililaattoja moderniin sisustukseen tai luonnollisempia beigejä vaihtoehtoja, jos haluat kotiisi valoisan ja ajattoman ilmapiirin.

Yhdistelemällä malliston eri tuotteita voit luoda ainutlaatuisen lattian, ja antaa inspiraatiosi virrata. Voit myös myöhemmin helposti ja vaivattomasti muuttaa Schatex Wood irrallisten tekstiililaattojen paikkoja ja siten luoda erilaisen lopputuloksen. Näiden tekstiililaattojen avulla voit siis luoda omanlaisen lattiapäällysteen ja antaa mielikuvituksellesi vallan. Voit yhdistää 25 cm x 100 cm kokoisia mattopaloja keskenään ja esimerkiksi erottaa yksittäisiä alueita toisistaan ​​eri väristen tekstiililaattojen avulla. Luo lastenhuoneeseen leikkinurkkaus merkkaamalla alue Schatex Wood- tekstiililaatoilla tai antaa lapsesi yhdistellä eri värivaihtoehtoja ihan itse! Voit myös asentaa mattolaatat kalanruotokuvioon, ja tällä tavalla luoda uskomattoman trendikkään lopputuloksen. Riippumatta siitä, minkä Schatex Wood- tuotteen valitset, lopputulos on taatusti ainutlaatuinen ja tyylikäs.

Korkean kulutuskestävyyden ansiosta Schatex Wood tekstiililaatat ovat pitkäikäinen ja kaunis lattiapäällyste, joka kestää myös kovaa käyttöä monien vuosien ajan.

Schatex Wood - Kaunis kuin puulattia, käytännöllinen kuin tekstiililaatat

Toisin kuin kivilattiat, parketit ja monet muut lattiavaihtoehdot, Schatex Wood -sarjan tekstiililankut luovat erittäin kodikkaan ja miellyttävän tunnelman myös avotoimistoihin. Lattian uskomattomien ääntä vaimentavien ominaisuuksien ansiosta tekstiililaatat luovat rauhallisen ja rennon ympäristön työpaikoille, jotka muuten voisivat tuntua kaoottisilta tai sotkuisilta. Ostamalla Schatex Wood -tekstiililaattoja saat kauniin, mutta myös käytännöllisen lattian julkisiin tiloihin, joissa on paljon liikennettä. Schatexin puuta imitoivat tekstiililaatat kuuluvat käyttöluokkaan 33, joten ne sopivat myös kauppoihin ja luokkahuoneisiin. Hieman tavanomaista alhaisempi luksusluokka osoittaa, että Schatex Wood -malliston mattolaatat ovat vankkoja ja kestävät intensiivistä käyttöä. Tekstiililankkujen päällä on myös erittäin ergonomista kävellä, ja ne tuntuvat miellyttäviltä jalkojen alla, vaikka ne ovat jäykkiä ja vankkoja.

Schatex Wood- lattiat kuuluvat paloluokkaan Bfl-s1 ja liukastumisenestoluokkaan R10, mikä tarkoittaa, että ne täyttävät kaupallisen alan turvallisuusvaatimukset. Lisäksi Schatex Wood -malliston tekstiililankuissa on antistaattinen pinta, joka helpottaa hoitoa ja estää sähkön ja pölyn kerääntymisen lattialle. Voit myös huoletta asentaa sinun tekstiililaattasi vesijohtoisen lattialämmityksen päälle ja päästä nauttimaan lämpimistä jaloista koko vuoden ympäri. Irralliset tekstiililaatat eivät myöskään ole herkkiä tuolien pyörien kuormitukselle kaupallisissa tiloissa. Korkean mittapysyvyyden ansiosta Schatex Wood tekstiililaatat säilyttävät aina muotonsa ja kestävät pieniä lämpötilavaihteluita. Hyvä valonkesto takaa, että lattia ei vaihda väriä tai haalistu auringossa, vaan pysyy kauniina monen vuoden ajan.

Schatex Wood Irralliset tekstiililaatat - nopea ja helppo asennus!

Yksi Schatex Wood -tekstiililaattojen parhaista puolista on, että lankut on helppo asentaa ilman liimaa. Vain erikoiskohdissa, kuten ovien lähellä, siirtymäkohdissa ja reuna-alueilla, suositellaan liukuestettä tai kaksipuolista teippiä. TacTiles kaksipuoliset liimakulmat ovat vallankumouksellinen irrallisten tekstiililaattojen asennusjärjestelmä, joka sopii täydellisesti tähän projektiin. TacTilesin avulla yksittäiset laatat pysyvät yhdessä ja kiinni lattiassa, mikä luo tiukasti sidotun lattiapäällysteen. Näin vältät myös liiman käyttöä, mikä puolestaan parantaa ilmanlaatua. Jopa uusimman tee-se-itse-harrastajan on helppo asentaa Schatex Wood -tekstiililaatat, joten säästät rahaa ja aikaa asennuksessa. On erityisen tärkeää, että alusta on mahdollisimman kuiva, sileä, puhdas ja vakaa ennen uuden tekstiililattian asennuksen aloittamista. Epätasaisuudet ja halkeamat tulee tasoittaa ennen kuin aloitat projektin.

Ota Schatex -mattolaatat pakkauksesta ennen asennusta ja aseta ne tasaisesti huoneen lattialle 24 tunniksi, jotta ne tottuvat huoneen kosteuteen ja lämpötilaan. Jotta tekstiililaatat sopisivat tilaan, aluslattian lämpötilan ei tulisi laskea alle 15 °C ja huoneen lämpötilan pitäisi olla vähintään 18 °C. Pinnan tulee myös olla kova, puhdas, kuiva ja tasainen, kuten jo mainitsimme.

Jos haluat asentaa Schatex Wood- irralliset mattolaatat betoniselle pohjalle, alustan tulee olla kosteuseristetty. Kemiallisen reaktion välttämiseksi sinun tulee myös asentaa sulkukerros PVC:tä tai asfalttia sisältäville lattioille. Kaikkien mainitsemien alustojen täytyy myös olla täysin kuivia, jotta tekstiililaatat eivät vaurioidu käytössä.

Suosittelemme, että teet aina asennussuunnitelman etukäteen täydellisen tuloksen saavuttamiseksi. Merkitse huoneen keskusta piirtämällä seinästä seinään kaksi viivaa, jotka leikkaavat huoneen keskellä. Huone on nyt merkitty neljään osaan, jotka sitten täytetään tekstiililaatoilla. Asenna lattia huoneen keskeltä ulospäin ja leikkaa uloimmat laatat tarvittaessa täydellisen kokoisiksi.

Aseta Schatex Wood -tekstiililaattasi piirrettyjä viivoja pitkin valitsemassasi kuviossa ja kiinnitä laatat esimerkiksi TacTileseillä tai muulla kaksipuolisella teipillä. Voit tietenkin myös olla lukitsematta laattoja aluslattiaan, mutta suosittelemme liimakulmia erityisesti, jos tekstiililaatat tulevat kaupalliseen käyttöön. Asenna laatat loppuun asti ja varmista, ettei levyjen väliin pääse roskia tai muuta likaa. Reunalaatat voidaan leikata optimaalisen kokoisiksi mattoveitsen ja viivoittimen avulla. Kun olet saanut ensimmäiset mattolaatat asennettua viivoja pitkin ja kiinnittänyt ne teipillä tai vastaavalla, loput projekti sujuu nopeasti ja vaivattomasti.

Schatex Wood tekstiililaatat -  uskomattomia ratkaisuja asuin- ja liiketiloihin

Ostamalla Schatex Wood -tekstiililaattoja voit sisustaa kotisi, toimistosi ja muut julkiset tilat käytännöllisesti ja tyylikkäästi. Schatex Wood irralliset tekstiililaatat sopivat moniin eri kohteisiin, mikä tekee niistä monipuolisen ja suositun lattiavaihtoehdon. Saksalainen yritys Schatex, joka valmistaa tekstiililaattojaan Ranskassa, edustaa laatua, toimivuutta ja ylellistä muotoilua. Nämä ominaisuudet näkyvät myös selkeästi yrityksen Wood mallistossa, jota nyt tarjotaan sinulle parhaaseen hintaan BRICOFLORissa. Ranskassa suunnitellut ja valmistetut tekstiililankut valmistetaan arvokkaista raaka-aineista ja nykyaikaisimpia tuotantolaitteita käyttäen. Kaikki nämä edellytykset yhdessä aktiivisten ja tarkkojen laadunvalvontajärjestelmien kanssa takaavat, että valmistajan tuotteet ovat aina ensiluokkaisia.

Schatex tekstiililaatat eivät ainoastaan vakuuta tyrmäävillä tuoteominaisuuksillaan ja kauniilla värivaihtoehdoillaan, vaan myös uskomattomalla hinta-laatusuhteella. Intensiivinen tuftausprosessi varmistaa, että lasikuitupohjalla vahvistetut tekstiililaatat tarjotaan sinulle parhaaseen mahdolliseen hintaan. Yhtiö pitää myös erittäin tärkeänä tiukkojen ekologisten standardien noudattamista tuotteidensa valmistuksessa. Suunnittelijat ja tuoteteknikot suunnittelevat mallistot huolellisesti ottaen huomioon liiketoiminta-alueen ympäristövaikutukset.

Lisäksi Schatex Wood -kokoelman tekstiililaatat kuuluvat parhaaseen päästöluokkaan A+ ja ne ovat saaneet saksalaisen GUT-ympäristömerkin (Gemeinschaft Umweltfreundlicher Teppichboden), joka antaa tietoa näiden irrallisten tekstiililankkujen valmistuksessa käytetyistä raaka-aineista. Green Label Plus -ympäristömerkki vahvistaa, että Schatex Wood on vähäpäästöinen tuote, ja että yhtiö ottaa tuotteidensa ympäristövaikutukset tosissaan.

Schatex Wood tekstiililaatat – allergikoiden ja astmasta kärsivien paras ystävä kotona

Kaikki eivät takuulla tiedä sitä, mutta erittäin kiinnostava totuus on, että tekstiililaatat ovat hyviä terveydelle! Tekstiililaatoilla on antiallergeenisiä ominaisuuksia ja niillä on positiivinen vaikutus elämänlaatuun, niin toimistossa kuin kotonakin. Vastoin monia ennakkoluuloja, tekstiililaatat auttavat esimerkiksi silloin, kun kärsit allergioista. Tavallisin allergia, johon tekstiililaatoista on hyötyä, on pölypunkkiallergia.

Pölypunkkien ja tekstiililaattojen ympärillä olevien ennakkoluulojen poistamiseksi on tärkeää ymmärtää, miltä näiden pienten eläinten elinympäristö näyttää. Kostea tai märkä ilmasto on elintärkeä seikka pölypunkeille, sillä ne eivät juo ymmärryksemme mukaan, vaan keräävät kosteutta suoraan ilmasta. Lisäksi ne viihtyvät parhaiten erittäin lämpimissä paikoissa. Nämä olosuhteet ovat aika harvinaisia suomessa, mutta pölypunkkeja löytyy kuitenkin lähes jokaisesta kotitaloudesta. Syy tähän on se, että hikoilemme erittäin paljon, kun nukumme öisin. Hiki siirtyy huomaamattomalla tavalla kehoistamme sänkyyn. Koska emme nukkuessa tajua tätä, luomme yhdessä kehonlämmön kanssa pölypunkeille täydellisen elinympäristön.

Kun täydellisen kostea ja lämmin elinympäristö on luoto pölypunkeille, ne siirtyvät makuuhuoneesta koko kotiin, ja viihtyvät parhaiten niissä paikoissa mihin keräytyy pölyä. Näitä paikkoja ovat esimerkiksi eri puu- ja kivilattiat, sohvat ja muut tekstiilit. Jotta voisimme ymmärtää miksi tekstiililaatat auttavat allergioihin, meidän täytyy ensin ottaa selvää, miten allergiat kehittyvät ja mitä terveydelle hyödyllisiä ominaisuuksia mattolattioilla on.

Tarkka ja säännöllinen puhdistus ei tule torjumaan aivan kaikkia punkkeja, minkä lattiapäällysteen valitsetkaan. Säännöllinen tuuletus ja tarpeeksi hyvä hygienia makuuhuoneessa ovat myös erittäin tärkeitä seikkoja, jos haluat päästä eroon pölypunkeista. Schatex Wood mattolaatoissa on kuitenkin ominaisuuksia, joista allergikot hyötyvät, ja nämä piilevät tekstiilikuitujen voimassa. Matot käyttäytyvät samalla tavalla kuin pienet pölysuodattimet ja voivat rakenteensa avulla pyydystää huoneessa lentävää pölyä. Tämä estää, että pöly pyörii ympäri ja joutuu hengitysteihimme. Toisin kuin perinteiset kovat päällysteet, tekstiililaatat vähentävät hienoa pölyä ilmassa jopa viidelläkymmenellä prosentilla.

Kun tekstiililaatoista pidetään oikeaoppisesti huolta, ne estävät pölyn siirtymistä hengitysteihin, emmekä siten joudu tekemisiin allergeenien kanssa. Tämä on erittäin suuri etu tavalliseen parkettiin tai PVC-lattiaan verrattuna. Lisäksi pelkkä kovan pinnan imurointi ei aina riitä punkkien torjumiseen. Kovat pinnat täytyy myös mopata tai pyyhkiä kostealla liinalla useita kertoja viikossa, jotta pöly pysyisi kokonaan poissa.

Tutustu uskomattomaan Schatex Wood kokoelmaan ja tilaa uudet tekstiililaattasi jo tänään BRICOFLORilta!

Etsitkö lattiapäällystettä, joka tuntuu taivaallisen pehmeältä jalkojen alla ja vakuuttaa autenttisella ja luonnollisella ulkonäöllään? Siinä tapauksessa meillä on hyviä uutisia juuri sinulle! Ennennäkemätön valikoima Schatex Wood -tekstiililaattoja ja muita remonttituotteita odottaa sinua verkkokaupassamme. Tutustu meidän suureen valikoimaamme ja tilaa lempituotteesi kotiin vain parissa sekunnissa. Meiltä löydät aivan varmasti juuri sinulle sopivan tuotteen, etsit sitten klassisia ruskeita puujäljitelmiä tai tyylikkäitä mustia lattiavaihtoehtoja.

Vain muutamalla napsautuksella löydät uudet remontointituotteesi, jotka toimitetaan kotiovellesi mahdollisimman nopeasti. Jos haluat tarkemman kuvan siitä, miltä valitsemasi tuote todella näyttää, voit käyttää ilmaista näytepalveluamme. Kun olet tehnyt päätöksen, voit hyödyntää hintatakuutamme tilauksen yhteydessä. Jos suunnittelet suurempaa remonttia, voit pyytää meiltä yksilöllisen tarjouksen.

Onko sinulla kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia irrallisten tekstiililaattojen suhteen? Neuvomme mielellämme sähköpostitse, puhelimitse ja chatissa ja autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen Schatex Wood -kokoelmasta!

 

Plus icon lue lisää