Ota yhteyttä
Onko sinulla kysymys?

Autamme sinua 
mielellämme!
Ota yhteyttä ma-pe: 10.00-18.30 09 4270 4082 tai sähköpostitse info@bricoflor.fi

Schatex Traffic Plus - Laadukas ja kestävä tekstiililaattamallisto

Tutustu nyt Scahtex Traffic Plus -mallistoon ja hanki kovaa kulutusta kestävät tekstiililaatat kaupalliselle sektorille! Neulahuopaiset tekstiililaatat täyttävät käyttöluokan 33 vaatimukset, mistä johtuen ne kestävät kovaa kulutusta ja voidaan asentaa moniin kaupallisiin tiloihin. Voit asentaa nämä tekstiililaatat tavarataloihin, toimistoihin tai näytetiloihin. Vaikka mallisto on ensisijaisesti suunniteltu urakointialalle, voit tietenkin asentaa tekstiililaatat kotiin! Pehmeä kulutuskerros sopii käytäville sekä olohuoneisiin.

Lue lisää

Schatex Traffic Plus

  • Paras hintatakuu

    Et tule maksamaan senttiäkään liikaa!
  • Yksittäisiä tarjouksia

    Suunnitteletko isompaakin remonttia? Pyydä meiltä yksittäistä tarjousta!!
  • Ilmainen näytepalvelu

    Nyt jopa 8 ilmaista näytepalaa kerralla!

Schatex tarjoaa neulahuopaiset tekstiililaatat

Malliston tekstiililaattojen pinta on suunniteltu neulahuopaisella rakenteella, joka on valmistettu hyvin kestävästä materiaalista. Schatex Traffic plus -mallisto tarjoaa 5 värivaihtoehtoa, joten sinulla on muutamia vaihtoehtoja mistä valita. Voit valita neutraalin harmaan tai antrasiitin sävyn tai vaihtoehtoisesti tyylikkään sinisen tai punaisen. Polypropeenista valmistettu lankamateriaali antaa pinnalle ylimääräistä hohtoa, joka välittää kauniin pinnan. Värikkäät tekstiililaatat sopivat erityisen hyvin messutapahtumiin kiinnittämään huomiota juuri sinun osastoon tai näytetilaan.

Miksi tyytyä vain yhteen väriin? Schatex tekstiililaattojen 50 x 50 cm:n vakiokoon ansiosta voit helposti yhdistellä yksittäisiä värejä toisiinsa luoden persoonallisen lattiapäällysteen haluamallasi kuvioinnilla. Merkitse työalueet tai luo muuten vaan raita- tai ruutukuvioita lattiaan. Vain mielikuvitus on rajana! 

Helppo asennus ilman liiman käyttöä!

Malliston tekstiililaatat kiinnittyvät lattiaan pelkästään omalla painollaan. Tämän mahdollistaa raskas kulutuskerros ja vahvasti tarttuva pohja, jotka pitävät yksittäiset laatat paikoillaan ilman, että ne liukuvat. Tekstiililaattojen vakiokoon ansiosta, voit myös helposti korvata yksittäiset laatat tarvittaessa.

Optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi tekstiililaatat on ensin tuuletettava vastaanottamisen jälkeen ja annettava niiden sopeutua huoneen lämpötilaan. Puhdista sillä välin aluslattia vanhoista päällyste jäämistä ja pölystä, jotta uusi lattiapäällysteesi saa tukevan pidon. Jotta lattian asentaminen huoneisiin olisi tasaista, suosittelemme, että aloitat asennuksen huoneen keskeltä etenemällä järjestelmällisesti sisäpuolelta ulospäin.

Tekstiililaatat parantavat sisäilmaa

Tämän malliston tekstiililaatat palvelevat sinua hyvin kaupallisella alalla niin kestävyyden ja muiden hyvien ominaisuuksien avulla. Voit esimerkiksi yhdistää lattiat vesikiertoisen lattialämmityksen kanssa. Lisäksi tekstiililaattojen palosuojaluokka on Cfl-s1. Tulipalon syttyessä lattia on luokiteltu paloturvalliseksi, sillä se ei vapauta paljon savua.

Traffic Plus -laattojen hyvät antistaattiset ominaisuudet varmistavat, että toimiston arki sujuu moitteettomasti, sillä ne estävät sähkövarausten aiheuttamia toimintahäiriöitä. Lisäksi tekstiililaatat sitovat pölyä ja estävät siten pölyä pääsemästä hengitysteihin. Tämä luo erityistä helpotusta sekä sinulle että allergikoille. Jotta tämä vaikutus säilyisi, suosittelemme puhdistamaan lattianpäällysteen säännöllisesti pölynimurilla. 

Schatex Traffic Plus - tilaa helposti verkkokaupasta!

Tämän malliston tekstiililaatat odottavat sinua verkkokaupassamme. Jos haluat tarkemman kuvan siitä, miltä valitsemasi tuote todella näyttää, voit käyttää näytepalveluamme. Kun olet tehnyt päätöksen, saat tilauksen yhteydessä hintatakuun. Jos suunnittelet suurta remonttia, voit pyytää yksilöllistä tarjousta. Henkilökuntamme auttaa mielellään kaikessa tuotteen valinnasta toimituskysymyksiin. Tilaa tekstiililaatat nyt! Me odotamme yhteydenottoasi.