Schatex Smartline Plus - Kestävät tekstiililaatat kaikkiin tiloihin

Tutustu nyt Schatex Smartline Plus -mallistoon ja hanki ensiluokkaisia tekstiililaattoja monenlaisiin käyttötark…

lue lisää

Materiaali kestää päivittäiset vaatimukset ja antaa samalla esteettisen ulkoasun. Vaikka mallisto on kehitetty ensisijaisesti kaupalliselle sektorille, voit tietysti asentaa tekstiililaatat myös kotiisi. Siellä tekstiililaatat näyttävät hyvältä ja ovat hyvä vaihtoehto esimerkiksi eteiseen, jossa se pehmentää muuten tyhjää tilaa. Olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen suosittelemme kuitenkin Schatex Simply Soft -mallistoa, joka on pehmeä pintaisempi ja mukavampi esimerkiksi paljain jaloin.

Valitse oma suosikkivärisi tai yhdistele eri värejä

Lattiapinnoite tarjoaa tyylikästä muotoilua karkealla nyörirakenteella, peräti yhdeksässä eri värissä. Suunnittele huoneesi oman makusi mukaan ja tutustu malliston laajaan värivalikoimaan. Tekstiililaattoja on saatavana tyylikkäissä sävyissä, kuten harmaa, tummanharmaa, antrasiitti, musta, ruskea, beige, tai värillisinä muunnelmina, kuten sinisenä, voimakkaana sähkönsinisenä tai lämpimänä punaisena! Hieman kirjava pinta ei heti paljasta likaa ja antaa sinulle aikaa poistaa epäpuhtaudet.

Tekstiililaatat ovat 50 x 50 cm:n kokoisia, jonka ansiosta sinun ei tarvitse valita vain yhtä väriä! Valitse suoraan useita värejä ja luo oma jännittävä lattiasi neliömoduuleilla! Halusitpa sitten jakaa työalueet, korostaa työreittejä tai yksinkertaisesti pidät raita- tai ruutukuvioista, Schatexin tekstiililaatat ovat täydellinen valinta sinulle!

Voit asentaa tekstiililaatat helposti itse

Erityinen etu tekstiililaatoissa on se, että ne voidaan asentaa ilman liimaa. Näin voit paitsi yhdistää laattoja yksilöllisesti, myös vaihtaa niiden järjestystä uudelleen ja uudelleen! Schatexin tekstiililaatat pysyvät paikoillaan pelkästään omalla painollaan, joka on 3800 g/m². Tuotteen vahvistettu takaosa takaa, että yksittäiset moduulit pysyvät tasaisesti paikoillaan eikä kupristumia pääse syntymään. Vaikka tekstiililaatoista syntyy vaikutelma saumattomasta, yhtenäisestä lattiapinnasta, voit helposti nostaa yksittäisiä paloja ja asentaa ne uudelleen. Näin voidaan vaihtaa myös yksittäisiä moduuleja tai siirtää koko lattia saman tien!

Itse asennuksen yhteydessä on suositeltavaa, että annat tekstiililaattojen ensin tuulettua vastaanottamisen jälkeen ja sovitat ne huoneenlämpötilaan. Valmistele tasainen alusta, jolle moduulit voidaan asentaa, ja puhdista se päällystejäämistä ja pölystä. Näin varmistetaan, että uudet tekstiililaatat saavat parhaan mahdollisen pidon. Koska huoneiden seinät eivät yleensä ole tarkassa 90 asteen kulmassa toisiinsa nähden, laattojen asentaminen kannattaa aloittaa huoneen keskeltä. Näin varmistetaan, että reunat ovat tasaisesti linjassa ja sinun tarvitsee leikata vain seinää reunustavat moduulit. Tarvittaessa voit kiinnittää ne paikalleen myös kaksipuolisella teipillä. Suosittelemme kuitenkin, ettet liimaa koko pintaa! Aseta tekstiililaatat reunasta reunaan ja napauta ne kevyesti kumivasaralla. Näin uusi lattiasi pysyy tukevasti paikoillaan!

Tekstiililaatat - voit hengittää syvään, vaikka olisit allergikko

Schatex Smartline Plus tarjoaa sinulle vielä enemmän erinomaisia ominaisuuksia, ja siinä on laaja valikoima etuja, jotka on suunniteltu tekemään jokapäiväisestä elämästäsi entistäkin miellyttävämpää. Asennuksen helppouden lisäksi tekstiililaatat ovat erityisen käytännöllisiä, koska ne parantavat sisäilmaa! Tämä johtuu siitä, että tekstiililaatat sitovat ilmassa kiertäviä pölyhiukkasia niin, että ne eivät enää pääse sinun tai työntekijöidesi hengitysteihin. Tämä ei ainoastaan tuo helpotusta allergikoille ja pölylle herkille ihmisille, vaan edistää myös työntekijöiden keskittynyttä työilmapiiriä! Jotta lattia sitoisi pölyä vielä pitkänkin ajan kuluttua, se on puhdistettava säännöllisesti pölynimurin avulla. Toimistotilojen osalta on myös tärkeää, että moduulilattia on antistaattinen ja että se soveltuu kaupallisiin tuoliin! Toinen kriteeri, jolla lattia loistaa, on paloturvallisuusluokka, joka takaa turvallisuutesi. Tämä vastaa luokitusta Cfl-s1 ja lupaa siten paloturvallisen lattian, joka sallii vain minimaalisen savunmuodostuksen tulipalon sattuessa. Nämä ja monet muut ominaisuudet yhdistävät tämän korkealaatuisten tekstiililaattojen kokoelman!

Schatex Smartline Plus - tekstiililaatat nyt Bricoflorilta!

Vakuutuitko Schatex Smartline Plus -mallistosta? Tilaa sitten heti seinä- ja lattianpäällysteiden nro 1:ltä ja hyödy lukuisista palveluistamme. Meidän kanssamme säästät todellista rahaa! Todistetusti parhaan hintatakuun ansiosta saat tuotteemme edullisimpaan hintaan! Jos aiot tilata suurempia määriä, laadimme sinulle mahdollisuuksien mukaan yksilöllisen tarjouksen, joka on vielä edullisempi ja joka on räätälöity juuri sinun rakennushankkeesi mukaan!

Haluaisitko nähdä tuotteen ensin henkilökohtaisesti? Käytä näytepalveluamme, niin lähetämme sinulle näytteen lattiasta kotiisi! Vakuutu valitsemastasi tuotteen laadusta ja ulkonäöstä ja tilaa vasta, kun olet todella varma valinnastasi! Jos sinulla on lisäkysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntevaan ja avuliaaseen asiakaspalveluumme, jonka tavoitat helposti puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää